icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

dominka757
11. dec 2011

@woman04 dakujem 🙂

harper
11. dec 2011

Tak dnes bol ku grilovanemu kuriatku ryza a ladovy salat so sladkokyslou zalievkou. Som zvedava, co na to Hanka. Ja totiz zboznujem ked si mozem naliat na ryzu tu kyslu vodu.

tasiko
11. dec 2011

@janulkan jaj skusim aj som skušala včera nie so šatkou ale iba tak nosit nie na ramene ale medzi kozami 😀 celkom bola ticho ale ruky mam ako opica 🙄

milek
11. dec 2011

Tak mi dnes pijeme mliecko len z flasky odsate, pretože ked ho nakojim tak najskor sa pogrcia a potom stikuta , potom nam opat vygrcne a takto dokolečka , tak uvidíme či to bude lepšie.

tasiko
11. dec 2011

@denis006 aké su to homeopatiká ?

tasiko
11. dec 2011

@lolinkamaminka už som prečítala 😉

kaia
11. dec 2011

@eviiinka, ake potvrdenie? Uz som sa v tom uplne stratila 😒

kaia
11. dec 2011

@liat, huraaa, gratulujem malej Barborke a samozrejme aj rodicom 😉

hajatanufus
11. dec 2011

@liat ahoj srdecne blahozelame a prajeme vela zdravicka a mliecka 🙂 ano myslim ze uz vsetky odrodili 🙂 tak si sa dockala a zvladla si to aky bol porod? 🙂

hajatanufus
11. dec 2011

@anicka87 ahoj aj nasa dcerka spinka od malicka na brusku inak nevedela spat az kym som na to neprisla 🙂 a to dokonca ani monitor dychu nemame tak som stale pozerala ci je v poriadku 🙂

harper
11. dec 2011

@kaia bavili sme sa o tich 151€. potvrdenie z matriky, ktore sa malo odniest na urad prace.

kaia
11. dec 2011

@harper, dakujem za info. Je mozne ho odniest naraz s tymi dalsimi ziadostami o prispevok a priplatok k prispevku po 28 dni od narodenia babatka? Alebo tie sa nesu niekde inde? Dakujem za usmernenie 😉

harper
11. dec 2011

@kaia tam mi dali take iste tlacivo + tlacivo pre pediatra, na obidva prispevky mas narok do 6 mesiacov, potom mas smolu a nic nedostanes. nesie sa to na jedno miesto.

eskymacik17
11. dec 2011

@lucka33 ahoj no on ma praveze peknu tvaricku .. on mal par tych bielych .. potom mu zmizlo a zase dalsie teraz ma asi 3 take tie biele .. nechcu zm,iznut ale mylsim si ze casom hadam hej skusim mu to aj ja natriet tym sudokremom .. aj nas maly sa supil teda na rucickach sa mu kozicka ale natierali sme mu to olivovym olejom pre deti a pomohlo a teraz uz nic .. a inak stym ockom tak mi sme mali zahnisane jedno teda ja som si to ani nevsimli ☹ mal to len tak trosku tak mi mama povedala aby som mu kvapla trosku materskeho mliecka a pomohlo to .. som sa bala ze mu to bude hnisat viac ale preslo takze super ..

lucka33
11. dec 2011

@eskymacik17 no môjmu malému to hnisalo dosť, bolo to také zelené, potom to ustúpilo, ale ešte mu stále trošku vyteká, tak neviem, či môžem stále dávať ten oftalmo septonex... Teraz ho nedávam, urobím mu takú pauzu a o pár dní mu to znovu kvapnem

gloria9
11. dec 2011

@perlaoceanu tak mne vytlací flasku cumel ze uz nechce a vypije teraz okolo tych 120 ml čo je myslim tak akurat a co spanok v noci?ako fungujete uz si zacala denny rezim ci este nie?citala som ze tak okolo 6 tyzdna by sa malo zacat+

gloria9
11. dec 2011

@janulkan ahoj aky odvar davas malemu?na brusko?lebo nas to tiez trapi

tasiko
11. dec 2011

ahojte...tak my sme zatiaľ plakali dnes len raz,tak sa zatiaľ vytešujem...posielame foto keď sme najlepšie a aj najtichšie 😀 😀

dominika_sk
11. dec 2011

teplota 38,8°, -zapal prsnika ☹ beriem medoclav-kojiť? či odstriekavať? aj tak dokrmujem nutrilonom.

lenkakrchova
11. dec 2011

Mamičky tie ktoré len kojite, akú majú stolicu Vaše bábätko? Mne sa zda, že mala má strašne riedku stolicu... neviem či je to normálne?

milek
11. dec 2011

@lenkakrchova Aj my mame riedku stolicu , sme vacsinou kojený ale raz alebo dvakrat za den mame aj UM a tiež ma malý taku riedku žltu niekedy žltozelenú stolicu , včera až takú vodovú ale brucho ho asi nebolí , prdí aj priberá tak asi to nič nieje.

harper
11. dec 2011

@lenkakrchova nasa ma niekedy hustejsiu, obcas aj riedku "prazenicku"

veronika1610
11. dec 2011

@dominika_sk Kojiť a kojiť a kojiť, aj zo zapáleného.

lenkakrchova
11. dec 2011

@milek Tak potom je to ok, lebo ani našu neboli nic, je spokojná, neplače. Len sa mi nepáčilo, že má až taku vodnatu stolicu. Ďakujem

lenkakrchova
11. dec 2011

@harper no ona má taku od začiatku ...

dominika_sk
11. dec 2011

@veronika1610 aj s liekmi kojiť?tam pišu že ich možu brať kojace matky len pri zavažnych problemoch 😕

lenka1108
11. dec 2011

@miriamapeter pouzivam krem z DM ky. je super.

lenka1108
11. dec 2011

baby prosim vas tak kolko sa da dostat penazi od statu? lebo ja mam vybavene toto...

prispevok od mesta 100e
prispevok pri narodeni dietata 151,37 e
príplatok k príspevku pri narodení dieťaťa 678,49 eur
pridavok na dieta 22e
a matersku zo socialky

je to vsetko??? ci viete este o niecom?

harper
11. dec 2011

@lenkakrchova ale v podstate hustu nema mat z coho, ked pije iba mliecko.

lenkakrchova
11. dec 2011

@harper ved áno, len som si myslela či to nieje hnačka ... alebo co.