Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
ahojte maminy potrebovala by som poradit mám doma 6týždnovu dcérku a má od včera soplíky,,,a dost kýcha,... ☹ odsávame soplíky ale je nesvoja neviem či na to niečo dávat alebo nie...teplotu zatial nemá..ale nemože poriadne ani spinkat...niake kvapky?či sa radšej spítat doktorky?alebo to prejde samo ...dakujem Vám za všetky rady 🙂
treba vytierať nošček s nasivin kvapky ,
@lady511 nasivin kvapky pre dojčatá - tie najslabšie, ale prejde to aj samo, kvapky daj, len keby nevedelA PORIADNE DýCHAť
@miriamapeter pozri na youtube, ja som tam kukala videa
@veronika1610 však anj bradavku odmieta...strašne pri nej plače...snažím sa aby nebola dehydrovana...aby papala ani chcelen trošička a potom nie
@lady511 chudatko male, davaj jej castejsie, poriadne odsaj, nakvapkaj a potom daj papat
@afra, ja som vcera cely den snivala o letnej dovolenke 😉. My urcite pojdeme k moru. Podla mna je najlepsie Turecko (cena, uroven, sluzby, vzdialenost, strava, atd...). Tak bud tam alebo niekam autom do apartmanu.
Zatial sme to neriesili. Chceli by sme ist vo februari na lyzovacku 😎.
Mamicky, zelam vam veseleho Silvestra a stastny Novy rok 😉
@zlamal.i ahoj chcem sa opytat ako si prisla na to,ze malinku pali zaha,nas sa tvari tak kyslo,robi take grimasky myslis ze to tiez bude zaha a ten gastrotus to je aj na brusko?dakujem pekne
@dominika_sk Dominika chcem sa ta opytat ohladom tej hojdacky ci ti tam maly chce byt cez den,lebo rozmyslam ze aj ja taku kupim,maly chce byt len na rukach tak hadam by to pomohlo
@lenkalienka25 ano aj nasa robi take grimasy,niekedy tak akoby chrcala ako keby mala nieco v krku.ten gastrotus zaroven je dobry aj na brusko takze dva v jednom.davam gastrotus a na brusko uz nic.
@lenkalienka25 vydrži tam cely deň, ale večer nie, večer je naučeny v postielke. je to dobra vec, fakt.
Všetkým želám šťastný a úspešný rok 2012 🙂
Všetkým mamičkám a ich detičkam všetko dobre do roku 2012 😀 , hlavne vela zdravia, štastia .....
Krasny rok za nami - zacali sme ho o jedneho menej a do Noveho roka vstupujeme uz s novym cloviecikom 🙂 vsetkym mamickam prajem vela zdravicka a lasky a vela radostnych chvil s drobcekmi
maminy vsetko dobre v novom roku, nech vam deticky krasne rastu a nech su zdrave
Dievčatá všetko dobré do Noveho roku 😉
@luci66 ja som si kupila cez mk, uz cakam kedy koncne pride (vysla ma 30eur, co nie je take strasne), uz nevladzem malu nosit, sice ma len 4kg, ale je to makacka, ked sa chce nosit aj 2hod a tak spinka, akonahle ju odlozim je hore.... mala som pozicanu ked bol syn maly a velmi sa osvecila 🙂
@lady511 mne niekto poradil vytierat mojim mlieckom, ale nemam oskusane 🙂
Ahojte maminy,vsetko dobre do Noveho roku Vam prajem,nech nanm deticky rastu do krasy 😉
@ninka23 ...je krásna...bobačik maličký...ja som našla ešte túto a táto je do 18 kg. idem ju objednať.
Baby, všetko naj v novom roku vam prajeme aj s drobcekom 🙂
Nas maly vcera silvestroval s nami, zobudil sa pred polnocou, tak sme si s nim aj "pripili" a vcera mal presne 2 mesiaciky 🙂))) moj anjelik krasny 🙂
pozeral s nami aj ohnostroj a okolo jednej zaspinkal a spal do siedmej rana a potom este do pol desiatej 🙂
nas maly dostal cajik na dobry spanok, od ukonceneho druheho mesiaca, je celkom dobry, od Hipp, mate ho niektora? 🙂
🙂 🙂 🙂 🙂 Mamičky....všetko naj, na, naj do nového roka Vám, Vašim drobcom a celej Vašej rodinke 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
takto rastieme 😀

@afra Ahoj moja🙂 my tiez asi pojdeme,muz by to neprezil rok bez mora🙂 este nevyberame,pockame si na nejaky last minute, lebo by sme sli asi zaciatkom septembra,nech je maly co najvacsi..a budeme sa snazit vybrat nejake pohodlne ubytovanie v hoteli alebo tak,nech je to prisposobene pre deti..pieskove plaze sa nam pacili na krete,tak uvidime..mozno sa niekde stretneme🙂
inak pekny silvester celej rodinke..som tu len na skok, na spravu odpisem neskor🙂