Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kaia super navody na viazanie ma tato baba na YouTube
@atima ahoj moje.. no my máme tu v Holansky takýto isty problém už pomaly mesiac, ale nikto s toho nič nerobí. ževraj ked sa vie nadýchat tak je všetko v poriadku a dávam mu len do nošteka otrivin baby, a tak isto mu odsávam.. ale moc mi to nejde..
@palinkova87 ja odsavam no neodsajem skoro nič, už som si myslela či to nemože byť alergia 😒
baby,moja mala dnes [a vlastne aj vcera]stale spi.Papala tusim 5x a hned zase zaspala.Je to normalne?Vsak sa s nou ani nemozem potesit,polubit,popestovat....furt spi. 😀
@perlaoceanu tak tvoja mala krasnu porodnu hmotnost,a aj pekne pribera...a dnes ma 2 mesiaciky,vsak?...a s tou odsavackou, my sme si ju kupili pred tyzdnom....tiez som netusila ze existuje taka na vysavac...ale je to uzasna vec...a pasuje urcite na vsetky vysavace...je tak robena...a krasne taha sopliky....mne Lucinka, zopar krat ani pri tom neplakala...a je tam nadstavac jeden do 6 mesiacov a druhy od 6.,,,urcite vam vsetkym odporucam...jej sopliky netiekli len bolo pocut ako jej stekaju a krasne nam to vytiahlo..
@dominika_sk dominika boh ti zehnaj 😀 ta hojda je uzasna, krasne v nej sam zaspal a aj ho to ukludnuje, ten cvrcek ci co to je... pritom od rana len vrieskal a ked ju muz dopratal od vtedy je v nej pekne tichucko 🙂 dik za tip 😎
@kaia hej, je to otrasne, deticky vyzeraju ako pubertiaci s katastrofalnymi vyrazkami...nam to preslo na hrudnicek, tym kremom sa to zastavilo, ale vcera sme skoncili s natieranim, tak uvidim ako to bude dalej... aj ked to bude postupovat dalej, tak uz nebudem na to davat nic, pockam, kym to zmizne same.
Dievcata, ja som mesiac po porode, vsetko mam zahojene. Mam taky problem, ze neviem zastavit prud mocu pri cikani. Sorry,ze sa take pytam, ale stretli ste sa niektora s takym niecim, prip. kedy sa vam to upravilo? dakujem.
@tina233 presne tak, dnes mame 2 mesiaciky. Uz mesiac jej davam stale rovnako, no asi jej to musi stacit, ked pribera. Viac sa jej bojim davat, aby som ju neprekrmovala. vy ste kolko pribrali od porodu?
@perlaoceanu no od porodu pribrala 1,30kg, ale to bolo pred 2 tyzdnami, dalsi tyzden ideme do poradne, tak uvidime ako priberame dalej....no mne sa zoparkrat uz stalo, ze po napapani 130tky spustila taky rev, ze koniec, a ked sme jej urobili este 20tku tak ju este vytrubila a spinkala, takze niekedy mam pocit ze ma malo...ale vacsinou jej staci 130tka...presne ked vidis, ze jej staci, tak zbytocne davat viac...ved uz si ich trosku pozname...
@janulkan Mne ju poradila laktacna .. cenovo bola najpristupnejsia..ale pozeram este po Didymos Indio.. tie su vraj elastickejsie a su vraj tensie.. nemala som ich este v rukach..ale velmi chcem skusit..
Hopedizz som uz "rozchodila"... je uz makucka, ale je naozaj tak trosku hrubsia (ale neviem porovnat..ostatne som si velmi nepochytala, ale na videach vyzerali prisposobivejsie..) Budem mudrejsia buduci tyzden... 🙂
@dominka757 Aj my sme vyhadzany na tvari a na krku ale nič mu na to nedavam, vačšina detičiek sa v prvých týždnoch vyhadzujú akurát mu to cez den natieram kalciovkou a po kupaní Lipolotiom.
@dominka757 no nechcem strasit,ale aj mi sme tak mali a potom este aj ekzem sme dostali,ale uz je chvalabohu dobre,tak dufam ze to nebude ono,ze mu to rychlo zmizne
a este ako sa nas maly chrobacik hraje na deke a aku baletku vie robit na brusku 🙂

@kaia mne vcera dorazila satka a paradna vecicka, odporucam vsetkym, malu som tam zamotala a zaspala raz dva, potom pomali rozmotala a spi jak zabita v postielke.... aj vonku sme s nou tak dnes boli, naobliekala som ju, sup do satky, dala som si muzovu hrubu mikinu (zase som sa citila jak tehu) a naozaj parada, ruky volne, dietatko spokojne a este ma aj vyhrievala..... 🙂 🙂 🙂
@lady511 ja som kupila tu na koniku za 30 eur a fakt odporucam, skvela vec 🙂 🙂 🙂
vcera som mala malu v satke, spokojne si spinkala a ja som povesala pradlo, nakrmila syna, proste volne ruky k nezaplateniu 🙂