icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
20. máj 2013
mia1111
20. máj 2013

@trish31 tak jedine že by si mala inú knižku...

matrix87
20. máj 2013

@mia1111 no, tak napriklad ja taku knizku vobec nemam...

mia1111
20. máj 2013

@matrix87 - tak asi tu bude pes zakopaný 😉 . Možno je to v každom meste inak, neviem, ja som mala túto istú aj pred 4 rokmi 😅 . Teda odfotila som len jej časť, je to taká podlhovastá skladačka, raz tak dlhá, ako som odfotila, z oboch strán potlačená

eevicka83
20. máj 2013

@trish31 aj ja uz citim kopanceky asi tyzden. vcera prvykrat citil aj muz.

trish31
20. máj 2013

@eevicka83 kraaasne to je

trish31
20. máj 2013

@mia1111 ja nemam taku knizku 😅

trish31
20. máj 2013

@mia1111
@matrix87 ja mam knizku s Ceptra logom,spredu aj zozadu su detske mena

matrix87
20. máj 2013

@trish31 aj ja mam taku

mia1111
20. máj 2013

@trish31 - ja som mala mená na vnútornej strane obalu minule, teraz mám obal GS Mamavit a samotná knižka je tam len vsunutá 😅

januska010
20. máj 2013

@trish31 Aj ja pijem, pila som 3x denne, ale odkedy viem, že som tehu, tak už len jednu ráno 🙂

mummyofthree
20. máj 2013

@sudabe no uz som si zvykla.. je to tretie dieta, tak uz clovek neriesi tu starostlivost, ja hlavne verim ze vsetko je ok a tym to hasne 🙂

mummyofthree
20. máj 2013

@trish31 no chlapcek ma pipika a dievca nie :D v tom je rozdiel 🙂

trish31
20. máj 2013

@mummyofthree ale ty si mi pisala ze chlapci su lepsi....tak som sa pytala ze preco 😉

mummyofthree
20. máj 2013

@trish31 tak to vobec nie 🙂 napisala som ze su uzasni, nie ze su lepsi :D:D:D

andy09
20. máj 2013

@trish31 ja tiež nemám takú knižku, ani pri Miške som takú nemala a ani som k zubárovi nemusela ísť pre pečiatku a ani k obvodnému a už vôbec nie k detskému lekárovi....s detskou lekárkou som bola dohodnutá že k nej budeme chodiť a hned po prepusení som sa k nej musela ísť hlásiť a potom Mišku chodili pozerať domov.

katyka11
20. máj 2013

@trish31 Uz som to vyzistila...takze... uz to netreba..teda to potvrdenie.... Iba ak mate este staru tehotensku knizku... Uz su totizto nove...a na tie to netreba davat peciatky.... 😉

mummyofthree
20. máj 2013

my sme vcera mali slnko tak som tu nebola :D

mimickapn
20. máj 2013

Kocky viete mi niektora poradit co moze znamenat pichanie vo vajecniku ale len ked sa postavim,mam s tym behnut na gyndu ci netreba.Som v 13+2tt

katyka11
20. máj 2013

@mimickapn Sa Ti roztahuje maternica...alebo sa Ti posuvaju creva smerom na hor...aby malo mimi viac miesta... to este budes sem tam citit... ale ked Ti to nebude prechadzat....pre istotu si zbehni gyndovi...

hrustik1
20. máj 2013

joj, taku dobru ladovu kavicku som si urobila - samozrejme s bezlaktozovym mliekom 🙂 Konecne som vychytala vsetky problemy s mojou intoleranciou na laktozu, ktoru som ziskala v tehotenstve. Nakupila som si zuvacie tablety Laktozan a bezlaktozove mlieka a hned je zivot krajsi. Dokonca som nasla i sojove jogurty v obchode - sice sa to s ozajstnym jogurtom neda porovnavat, ale lepsie ako nic. Len dufam, ze ked porodim, tak sa ta alergia na laktozu strati!!!! Inak ma trafi ☹

kwetinnka
20. máj 2013

@andy09 som tu davnejsie nebola,uz vies co budete mat? ukazalo sa vam?

kajca84
20. máj 2013

@trish31 aj ja si obcas dám nescafe 3 v 1,zdá sa mi,ze mám nízky tlak,tak mi to pomoze a 1-2 denne vraj neuskodí.

kajca84
20. máj 2013

aj ja mám inú knizku,takú v priesvitnom obale a je ruzová a lekár mi tam napísal,ze stomatológ a obvodná,takze ja budem musiet pre peciatky a u nás sa treba pred porodom dohodnút s detskou lekárkou a v nemocnici pri porode to nahlásit a k nej potom poslú vysledky.

prahaxx
20. máj 2013

@mimickapn len si stale spievaj ako ja: "tu ma boli, tu ma picha, tu ma nieco šponuje, zavolajte po mileho, ten Vam povie, co mi je" je to uplne normalne, aj hemoroidy a unik mocu, hnacky, zapchy, palenie zahy, zadychavanie, pazravost aj nechutenstvo, proste vsetko 🙂

matrix87
20. máj 2013

@prahaxx ako si to pekne zhodnotila 😀

eevicka83
20. máj 2013

Baby to je hrozne ale ja ked idem na wc tak ja akoby som rodila...ledva nieco a aj to tak tazko ze sa aj bojim aby sa mrnusovi nieco nestalo🙂)))

katyka11
20. máj 2013

@prahaxx este si zabudla zuby.... ale ved ked vsetko tak naozaj vsetko 😀

andy09
20. máj 2013

@kwetinnka nevieme zatial čo budeme mať. Som sa dr. pýtala a povedala že to mi nevie ešte povedať, ale osobne si myslím, že zatial nechcela povedať, vraveli že ona povie až okolo 20 tt. Teraz idem 12.6. na poradnu a povedala že pôjdem aj na morfo utz a že tam mi povedia ak budú vidieť čo to je že tam majú lepšie sono ako ona. Ale už som objednaná aj na 4D sono 24.6. tak ked nepovedia v polovici júna tak hádam na konci júna budeme vedieť🙂

elebe
20. máj 2013

ahojte dievčatá.....chcela by som sa pridať k vám 🙂 ak bude všetko ako má byť koncom novembra sa staneme rodičmi 🙂 🙂 mám jednu otázočku......dnes som ležala na chrbte a kýchla som si a pocítila som strašnú bolesť v bruchu,ledva som si sadla a potom to pomali prešlo ☹ stalo sa to niektorej z vás? potrebujem ukludniť a povzbudiť 😖