Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 Aj ja pijem, pila som 3x denne, ale odkedy viem, že som tehu, tak už len jednu ráno 🙂
@sudabe no uz som si zvykla.. je to tretie dieta, tak uz clovek neriesi tu starostlivost, ja hlavne verim ze vsetko je ok a tym to hasne 🙂
@trish31 no chlapcek ma pipika a dievca nie :D v tom je rozdiel 🙂
@mummyofthree ale ty si mi pisala ze chlapci su lepsi....tak som sa pytala ze preco 😉
@trish31 tak to vobec nie 🙂 napisala som ze su uzasni, nie ze su lepsi :D:D:D
@trish31 ja tiež nemám takú knižku, ani pri Miške som takú nemala a ani som k zubárovi nemusela ísť pre pečiatku a ani k obvodnému a už vôbec nie k detskému lekárovi....s detskou lekárkou som bola dohodnutá že k nej budeme chodiť a hned po prepusení som sa k nej musela ísť hlásiť a potom Mišku chodili pozerať domov.
my sme vcera mali slnko tak som tu nebola :D
Kocky viete mi niektora poradit co moze znamenat pichanie vo vajecniku ale len ked sa postavim,mam s tym behnut na gyndu ci netreba.Som v 13+2tt
joj, taku dobru ladovu kavicku som si urobila - samozrejme s bezlaktozovym mliekom 🙂 Konecne som vychytala vsetky problemy s mojou intoleranciou na laktozu, ktoru som ziskala v tehotenstve. Nakupila som si zuvacie tablety Laktozan a bezlaktozove mlieka a hned je zivot krajsi. Dokonca som nasla i sojove jogurty v obchode - sice sa to s ozajstnym jogurtom neda porovnavat, ale lepsie ako nic. Len dufam, ze ked porodim, tak sa ta alergia na laktozu strati!!!! Inak ma trafi ☹
aj ja mám inú knizku,takú v priesvitnom obale a je ruzová a lekár mi tam napísal,ze stomatológ a obvodná,takze ja budem musiet pre peciatky a u nás sa treba pred porodom dohodnút s detskou lekárkou a v nemocnici pri porode to nahlásit a k nej potom poslú vysledky.
Baby to je hrozne ale ja ked idem na wc tak ja akoby som rodila...ledva nieco a aj to tak tazko ze sa aj bojim aby sa mrnusovi nieco nestalo🙂)))
@kwetinnka nevieme zatial čo budeme mať. Som sa dr. pýtala a povedala že to mi nevie ešte povedať, ale osobne si myslím, že zatial nechcela povedať, vraveli že ona povie až okolo 20 tt. Teraz idem 12.6. na poradnu a povedala že pôjdem aj na morfo utz a že tam mi povedia ak budú vidieť čo to je že tam majú lepšie sono ako ona. Ale už som objednaná aj na 4D sono 24.6. tak ked nepovedia v polovici júna tak hádam na konci júna budeme vedieť🙂
ahojte dievčatá.....chcela by som sa pridať k vám 🙂 ak bude všetko ako má byť koncom novembra sa staneme rodičmi 🙂 🙂 mám jednu otázočku......dnes som ležala na chrbte a kýchla som si a pocítila som strašnú bolesť v bruchu,ledva som si sadla a potom to pomali prešlo ☹ stalo sa to niektorej z vás? potrebujem ukludniť a povzbudiť 😖

Baby pozrite si,krasne to je:
https://www.facebook.com/photo.php?v=1020097956...