Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@kwetinnka ďakujem pekne.....ja som sa len preľakla,lebo toto sa mi stalo prvý krát.....budem si musieť dávať pozor na kýchanie 😅
@trish31 no to cítim aj ja,také ako keby mi niekto stláčal maternicu......ale toto bola ostrá bodavá bolesť v podbrušku a bolo to dosť silné....
@mia1111 no však to......ja som skoro umrela,tak to zabolelo.....som sa snažila posadiť a potom to postupne prešlo....ale slzičku som pustila a drahý na môj výkrik skoro spadol z postele 😅
@elebe kocky ri uz pisali, tak sa pridam aj aj. mne sa niekedy stane, ked si z lahu idem sadnut, alebo silno zakaslem, ze ma dole doslova akoby niekto bodol nozom 😝 a niekedy normalne chvilonku idem v predklone, kym sa to uvolni. minule tehu som s tym bola u doktora - urologa, a on mi hovoril, ze je to normalne, ze babatk tlaci na mocovody, a ked sa k tomu prida nejaky tlak navyse,t ak moze z toho vzniknut takato silna bodava bolest. pre istotu mi pozrel aj oblicky - ze dobre funguju, a sla som domov. takze teraz, ked ma to chyti, tak pockam, kym mai to prejde a idem dalej. ale prijemne to teda rozhodne nie je 😝
baby, beriete stále kyselinu listovú? Dokedy treba? Ja si už nepamätám, dokedy som brala počas prvého tehu 😕
Baby aj vy chodite tak casto cikat???Ja neviem ci mi maly tlaci na mechur,ale ja chodim niekedy aj kazdych 20 minut cikat a zapal nemam

@elebe - vitaj 😉. Aj ja keď si silnejšie kýchnem, tak to isté, hrozná bolesť, o chvíľu to prejde, ale bolí ma dole v brušku riadne 😒...