icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
20. máj 2013

@vavrenka ja som sa raz na to aj v noci zobudila že som ležala na pravej strane ale tak že pravý bok už skoro ako na brušku a vtedy som sa tiež na takú bolesť zobudila. Pri cikaní som to zatial nemala.

trish31
20. máj 2013

@matrix87 baby mna zarucene prezenie horuca kava neska @eevicka83

matrix87
20. máj 2013

@elebe vitaj medzi nami!
a neboj nič, ja aj ked kašlem tak sa radšej prikrčím, lebo to dakedy zabolí riadne...

andy09
20. máj 2013

@trish31 ja idem len pre malú do školy čo mám 10 minut pešo a tiež už ledva dobieham domov niekedy, sa mi potom Miška smeje 😀

matrix87
20. máj 2013

@trish31 ja chodím tiež tak ako ty 😝 ale ja to teraz pripisujem tomu, že jem melon celý deň 😀

andy09
20. máj 2013

@matrix87 fuuha ja chodím aj bez toho aby som melon zjedla a keby ešte ten zjem tak odtial ani nemusím vychádzať 😀

matrix87
20. máj 2013

@trish31 no, mňa aj velvetka preženie... ale dnes mi ani kávu na to netreba.... mi to je až smiešne... že som aj tri dni nemohla nič, a dnes som to dobehla...

matrix87
20. máj 2013

@andy09 no ved ja tiež... v noci aspoň 2krát, aby som si zvykla na nočné vstávanie a cez deň stále... ale teraz to aspoň môžem hodiť na melon 😀

vavrenka
20. máj 2013

kocky, este stale vam ej zle? ja som 14+5 podla babatka, podla ms 15+5.. uz je to lepsie, nez to byvalo, ale aj tak.. dnes vecer som sa skoro dovracala 😔 , a som straasne stale unavena.. dnes som s malou ani nesla doobeda von, proste som nevladala...

matrix87
20. máj 2013

@vavrenka ja už len unavená bývam často... zle mi našťastie už nebýva...

andy09
20. máj 2013

@vavrenka mne naštastie zle nebývalo len ked idem k dr. tak mi je zle a vtedy ide zo mna taká žlč inak som v pohode, len stále čakám kedy budem na vrchole tej svojej energie 😀 ako sa to vraví o druhom trimestri, u mna to nejako neplatí stále by som spala a ked poobede zaspím tak aj na 3 hodiny a večer už po 4 dni som zaspala o 21:30 zobudím sa nadránom hodinu hladím na telku a potom zasa zaspím.

matrix87
20. máj 2013

@andy09
@vavrenka
hej, ved aj ja sa smejem na tom, že v 2.trimestri máme byť na vrchole svojich síl... a ja by som len spala a spala a spala 😀

vavrenka
20. máj 2013

@matrix87
@andy09
vsak to. spim ako sipkova ruzenka. poobede s malou, vecer s nou zaspim az do rana a o 11 pred poludnim sa modlim, aby sme uz sli spat 😀 , momentalne ma zobudila nezriadena chut na jablko, musela som si dat, tak dufam, ze mi nebude zle.. pri hanke som naozaj v 2. trimestri bola plna energie aj fyzicky aj psychicky, bolo to super. teraz som stale akoby omamena spankom a poobede-vecer nevolnostami. ale uz nezvraciam, takze je to lepsie, len stale cakam, kedy to bude dobre a ja sa schuti najem!!!

sudabe
21. máj 2013

kocky chodite do prace? jak pisete ja si tiez pospim aj poubede ale o vecer som uz skoro unavena aj o 9 hod, ale o 2 hod v noci sa stale zobudim a potom aj okolo 5-6 hod to najme ze idem nä wc a uz sa mi nechce spat. a tiez vas bolia krize?

katyka11
21. máj 2013

@sudabe Ja som doma na rizikovom...ale rano oci o 7 mam dosiroka.... cez noc aj 3-4krat na wc... a cez den uz ma preslo to trojhod.spanie...ale zato vecer ked idem spat...je pol 10tej a som tvrda jak skala... sa mi aj mm smeje..ze uz dlho som si s nim nepozrela ziadny film... lebo v polke zaspim 😀

elebe
21. máj 2013

@vavrenka
@andy09 och baby ďakujem ste ma ukludnili 🙂 🙂 takže najbližšie keď si budem chcieť kýchnuť tak sa zmotám jak husenička 😀

elebe
21. máj 2013

@matrix87 ďakujem pekne....už som kludnejšia 🙂 nabudúce už budem vedieť 🙂

elebe
21. máj 2013

baby a aké bruško máte v 13tt a koľko ste pribrali? ja vyzerám jak pavúčik,pribrala som asi tri kilá.....a to som chudučká,len mám malý pupček,ktorý pod tričkom ledva vidieť a akurát mám doooosť veľké prsia 😅

jaja018
21. máj 2013

@elebe ja zatiaľ -7 kg a rifle čo mi doteraz boli ok mi padajú. Bruško sice začína vykukat ale ty čo nevedia o tehu este na brusku nevidia 🙂

vavrenka
21. máj 2013

@elebe mne brusko vykuklo az teraz - v 16tt, lebo som stale -4kg, ale pod nevypasovanym trickom to vyzera len akoby mi po hanke ostalo brusko 😀 , takze cudzi nevedia, ze som tehu. ale, ked som vyzlecena, tak je to jasne!! 😵 😵 😵

elebe
21. máj 2013

@jaja018 to naozaj si toľko schudla? a čo ti bývalo zle? no ja som taký drobček ani nie päťesiatkilový 😅 preto som sa pýtala,lebo som drobček chudý a či je to v poho....nič na mne nie je vidno,len také nafúknuté maličké bruško...... 😅

elebe
21. máj 2013

@vavrenka naozaj? a pritom sa hovorí že pri druhom vykukne bruško hneď 🙂 no ja sa jedujem najviac keď mi niekto povie že musís,musíš pribrať lebo si chudá a tehotná a musíš pribrať 😠 😠 ide ma vtedy rozdrapiť od jedu 😠 však bábo vie čo potrebuje nie?

zigy
21. máj 2013

@sudabe hej ja robim,ale chodiť na 6tu som vzdala 🙂 ráno mi bývalo strašne zle tak som začala chodiť až na 7mu.Teraz mi už nič nie je,len zápchu mávam a priberám ako slon.Len nie váhou,ale len bruško mi vydúva už sú mi všetky veci úzke.

vavrenka
21. máj 2013

@elebe ludia su nekonecne mudri, pokial sa nejedna o nich samych, kasli na nich. vsak si pribrala 3kg! to je krasne. a ked si chuducka, tak sa zrejme budes ten tip, ze tenucka s bruskom 😉 , a to ti mozno vyskoci az v 5-6mesiaci. mne sa take tehulky velmi pacia. kamoska bola taka. bezne ma 43 kg a v 9mesiaci mala 52 a bola chutna. tenka uzka postavicka a brusko 😉, tusim si nekupila ejdinu tehu vec, iba presla na vacsie cislo a bluzky do A 😀

vavrenka
21. máj 2013

@elebe aj by mi vykuklo - aj to tak vyzeralo, v 8tt sa mi zacalo crtat, len potom prislo chudnutie a prisla som o vsetko sadlo na nom 😀

jaja018
21. máj 2013

@elebe neboj sa je to v pohode. Mne býva este furt zle a to celý deň. Záchod môj verný kamarát ( ale aj v prvom tehu). Este máme na priberanie a rastenie bruška casuuuu. Aj ked ja by som moc pribrat nechcela a mám s čoho chudnut :-

elebe
21. máj 2013

@vavrenka no ja mám bežne 46kg a teraz mám 48-49kg......a rifle už ani nezapnem gombík,ani jedny.....zatiaľ som si nekúpila väčšie,nechcem lebo už ide leto a to budem nosiť šatôčky a sukničky 🙂 a potom si kúpim tehu rifle....no ja veľmi dúfam že po pôrode mi nejaké to kilečko ostane navyše 😅

elebe
21. máj 2013

@vavrenka však ono ešte vykukne 😀 ešte aj na obtiaž bude 😀 už teraz mi nikekedy vadí ten minipupček čo mám.....doteraz som bola zvyknutá na ploché bruško 🙂
@jaja018 och moja 😖 ti nezávidím 😖 ale čo človek neurobí pre svoje dieťa 🙂 mne nebolo z 🙂 atiaľ nič také....pár krát nevoľno,asi dva krát ma naplo.....to viem že nemôžem cesnak a cibuľu.....a raz som odpadla....inak spapám všetko čo mi z ruky neutečie 😀

pechlinka
21. máj 2013

@sudabe Ahoj..dakujem..dnesna noc bola stale cista katastrofa.. dnes to vizera ze to je je lepsie.. :/ len myslim ze uz mam totalne vysilene vsetky svaly v bruchu.. 🙂

elebe
21. máj 2013

@pechlinka moja ty máš problémy zo stolicou že? a neskúšala si kyslú kapustu papať? mne t opomohlo do pár hodín som letela na záchod jak fitipáldy 🙂