icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

mia1111
20. máj 2013

@elebe - vitaj 😉. Aj ja keď si silnejšie kýchnem, tak to isté, hrozná bolesť, o chvíľu to prejde, ale bolí ma dole v brušku riadne 😒...

kwetinnka
20. máj 2013

@elebe myslim ze je to normalne,urcite sa kazdym pichnutim nestresuj

elebe
20. máj 2013

@mia1111 mne sa toto stalo prvý krát a takú som zvreskla,drahý skoro spadol z postele.....som sa zľakla.....je toto normálne 😕 😕
@kwetinnka to nebolo pichnutie,to bola taká ostrá bolesť,také som ešte nemala....som sa zľakla ☹ myslíš že je to v poho?

kwetinnka
20. máj 2013

@elebe urcite ano,pokial nekrvacas,nespinic....nelakaj sa,mna takto picha,resp bodava bolest...citim to casto....a to este obcas aj dceru dvihnem....treba si to uzivat...

trish31
20. máj 2013

@elebe to sa nelakaj ked to nie je pravidelne...aj mna niekedy tak picha ako keby sa mi natiahlo nieco z nicoho nic zvnutra

mia1111
20. máj 2013

@elebe - presne, mňa keď to prvýkrát zabolelo, aj som dýchať prestala, som sa zľakla... ale tak hádam je to OK, bola som potom aj na UZV a všetko je zatiaľ vporiadku, tak asi je to "normálne"... len keby to tak nezabolelo, že?

elebe
20. máj 2013

@kwetinnka ďakujem pekne.....ja som sa len preľakla,lebo toto sa mi stalo prvý krát.....budem si musieť dávať pozor na kýchanie 😅
@trish31 no to cítim aj ja,také ako keby mi niekto stláčal maternicu......ale toto bola ostrá bodavá bolesť v podbrušku a bolo to dosť silné....
@mia1111 no však to......ja som skoro umrela,tak to zabolelo.....som sa snažila posadiť a potom to postupne prešlo....ale slzičku som pustila a drahý na môj výkrik skoro spadol z postele 😅

trish31
20. máj 2013

@elebe tak ale ved mas to stale?Ci?

elebe
20. máj 2013

@trish31 nie ma to prešlo po pol minute....len teraz mi je tak čudne....asi si len namýšlam 😅 alebo som vyplašená 😅

trish31
20. máj 2013

@elebe no mne je cudne odkedy som tehotna 😀

elebe
20. máj 2013

@trish31 aj mne 😀 ale ja som myslela v súvislosti s tou bolesťou v podbrušku.....teraz sa sledujem a mám pocit že ma bolí brucho....ale to bude asi len moja fantázia 😅

trish31
20. máj 2013

@elebe tak si vyloz nohy,zhlboka dychaj,pozri si nejaky film a ukludni sa 🙂

sudabe
20. máj 2013

@trish31 gratulujem ku kopanceku.......... aj ja bz som uz chcela, no mzslela som si ze hlavne ta kyselina tam ma byt.

elebe
20. máj 2013

@trish31 ďakujem pekne.....akurát začal panelák tak idem kukať 🙂 to bude určite v poho.....musím myslieť poztívne..... 🙂

trish31
20. máj 2013

@sudabe no,ja dnes cakam ci kopne aaaaa nic

trish31
20. máj 2013

@elebe bingo...aj ja pozeram Panelak hned mam nervy na toho Bajzu

vavrenka
20. máj 2013

@elebe kocky ri uz pisali, tak sa pridam aj aj. mne sa niekedy stane, ked si z lahu idem sadnut, alebo silno zakaslem, ze ma dole doslova akoby niekto bodol nozom 😝 a niekedy normalne chvilonku idem v predklone, kym sa to uvolni. minule tehu som s tym bola u doktora - urologa, a on mi hovoril, ze je to normalne, ze babatk tlaci na mocovody, a ked sa k tomu prida nejaky tlak navyse,t ak moze z toho vzniknut takato silna bodava bolest. pre istotu mi pozrel aj oblicky - ze dobre funguju, a sla som domov. takze teraz, ked ma to chyti, tak pockam, kym mai to prejde a idem dalej. ale prijemne to teda rozhodne nie je 😝

mia1111
20. máj 2013

baby, beriete stále kyselinu listovú? Dokedy treba? Ja si už nepamätám, dokedy som brala počas prvého tehu 😕

andy09
20. máj 2013

@elebe
@vavrenka toto sa aj mne už stalo niekolkrát ako som išla z lahu do sedu tak taká bodavá bolesť hlavne na pravej strane, alebo ked som kýchla v leže tak ako keby sa mi niečo odtrhalo vo vnutri. Prvý raz som sa zlakla čo to je ale zistila som že to nič nie je.

trish31
20. máj 2013

@mia1111 mne doky povedal ze do porodu jednu denne

trish31
20. máj 2013

Baby aj vy chodite tak casto cikat???Ja neviem ci mi maly tlaci na mechur,ale ja chodim niekedy aj kazdych 20 minut cikat a zapal nemam

andy09
20. máj 2013

@trish31 šetrí si tie kopančeky na neskôr, ked ich budeš riadne cítiť 🙂

trish31
20. máj 2013

@andy09 takze je OK ze ho dnes necitim?

sudabe
20. máj 2013

@pechlinka drzim palce nech ti to prejde toto ze kazda sme ina a aj na nas vsetko inac posobi........

andy09
20. máj 2013

@trish31 jááj ani mi nevrav o cikaní aj v noci chodím aj dva krát a cez den ani nevravím niekedy idem a za 15 minut nanovo. Na začiatku som dosť chodila potom to ustupilo a už asi 3 týždne čo zasa behám ako maratonec na wc.

trish31
20. máj 2013

@andy09 preeeeeesne ja som si myslela ze uz bude po tom,a zas cikam stale...ja uz nemozem nikam ist pomaly

vavrenka
20. máj 2013

@andy09 presne- ja to mavam viac napravo. lebo maternica je posunuta viac vpravo a tym padom babatko je viac vpravo a tlaci asi viac na pravy mocovod, teda tak mi to ten urolog vysvetloval a mne tiez to dava logiku. a este sa mi to neikedy stava, ked sa vycikam.

andy09
20. máj 2013

@trish31 hej neboj zo začiatku necítiš pohyby každý den, ani ja ho.teraz niekolko dní necítim a ked tak len trošinku že to niekedy ani nepostrehnem.

matrix87
20. máj 2013

@eevicka83 ja mám normálne zakázané tlačiť... mi zakázali ešte v nemocnici... ale dnes ani tlačiť nemusím... neviem, čo som zjedla, ale už som bola 3krát dnes... neviem, či dobieham zameškané 😀

trish31
20. máj 2013

@andy09 ja uz chcem zas ten kopancek malicky citit,uz sa tesim ked mu tie nozicky vypusinkujem 😀