Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Dnes som bola zasa u nás v detskom obchode očumovať kočíky, lebo včera dali na stránku že tam majú to peg perego tak som si ho bola pochytkať a porovnať so svojimi favoritmi a ozaj o nom uvažujem, tety mi ho predviedli nakomplet, dali aj športovú časť aj autosedačku ale velmi sa mi páči tá vanička velká pristranná ...no krása.
@trish31 u nás na pradajni mali farbu geo, taký pieskový, ale teraz čo listujem tak sú pekné farby ale ked ja najlepšie ked aj tú farbu vidím naživo a tiež ked si vyberiem tak tiež na objednávku musia, som ho porovnávala s concordom čo je další s mojich favoritov a teda peg perego má tu vaničku ovela väčšiu a hlavne širšiu a ešte jané je môj favorit ale momentálne ten nemali tak som nemohla porovnať. A to vajíčko je polohovatelné to je na tom dobre, a tiež pozerám na koliečka, lebo neviem prísť na chuť trojkolkám a tým mini koliečkam. A zasa vele beháme aj v zime a u svokry ked navalí sneh ako tohto roku tak koniec🙂 Takže kolesá a lahkosť kočíka je pre mna dôležité a lahko skladatelný.
@matrix87 neviem zatial som ho nevidela naživo, ani som o nom nejako nečítala. Ja musím vidieť naživo a hlavne aby bol lahký. Ako píše aj trish31 treba vyskúšať naživo lebo na obrázku vyzerajú vštky pekne ale naživo som ostala z niektorých sklamaná. Ja sa idem raz začas popozerať do predajne aké tam majú a popozerám si ho aby som si dala pre a proti.
@trish31 vôbec netuším že kedy ale si myslím že asi niekedy v septembri lebo aby sme ho doma neobchádzali a ešte chcem popozerať aj vedla v meste tam je taký velký obchod s kočíkmi a ešte ked pôjdeme ku svokre tak v BB a možno sa mi ešte niečo zapáči ked to naživo uvidím. Vy sa kedy asi chystáte?
@trish31 no nápodobne 😀 si pamätám ako to bolo s Miškou a tu som čakala začiatkom septembra a narodila sa o 2 týždne skôr v auguste a to som mala najväčšie brucho celé leto som tak chodila horučavy boli no fuuuj 😀 Teraz to bude lepšie leto ešte prechodíme a potom oktober už bude fajn. ja už teraz niekedy čakám ako na vzkupenie 😀
ahojte baby. chcem sa spytat ktora mate skusenost uz, kedy ste mali nutkanie casto chodit na malu potrebu? ako skoro sa to prejavilo? som 5 DPO a uz dva dni chodim na malu dost casto co u mna je neobvykle. a nie som z tych ludi co si namyslaju nejake priznaky tehu. a prepacte ze sa vam tu pletiem 😉

@matrix87 hej,lenze my zijeme v Kanade,kde mas francuzstinu a anglictinu uradne jazyky,ja hovorim slovensky po svojom a muz taliansky🙂Cize to uz mame minimalne tri jazyky aby ked ho dam do jasiel vedel francuzsky tak ho uz musime ucit aj francuzsky....len mi tam chyba anglictina akosi