icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
22. máj 2013

@matrix87 hej,lenze my zijeme v Kanade,kde mas francuzstinu a anglictinu uradne jazyky,ja hovorim slovensky po svojom a muz taliansky🙂Cize to uz mame minimalne tri jazyky aby ked ho dam do jasiel vedel francuzsky tak ho uz musime ucit aj francuzsky....len mi tam chyba anglictina akosi

andy09
22. máj 2013

Dnes som bola zasa u nás v detskom obchode očumovať kočíky, lebo včera dali na stránku že tam majú to peg perego tak som si ho bola pochytkať a porovnať so svojimi favoritmi a ozaj o nom uvažujem, tety mi ho predviedli nakomplet, dali aj športovú časť aj autosedačku ale velmi sa mi páči tá vanička velká pristranná ...no krása.

matrix87
22. máj 2013

@trish31 jaaaaaj, no tak v tom pripade.... budete mat super jazykovo zdatne dieta 🙂 ale toto som tu kdesi citala sa mi zda, ze multilingvalne dieta... vo fore to bolo... skus pozriet, ako to tam nakoniec vyriesili

trish31
22. máj 2013

@andy09 a ked sa hadam s muzom a on zacne taliansky ja sa len smejem lebo nic nerozumiem,on este napolitanskym narecim,no nerozumiem ani fn

trish31
22. máj 2013

@matrix87 to ja som zalozila tu temu 😀

trish31
22. máj 2013

@andy09 aky?Trojkombinaciu?Ja mam vybraty tiez Peg perego switch completo

matrix87
22. máj 2013

@trish31 hej? no vidis 😀 som necitala vtedy poriadne... 😀

andy09
22. máj 2013

@trish31 tak to musí byť zaujímavé ked sa hádate 😀 ... ked sme boli na dovolenke v Taliansku len som hladela tak rýchlo rozprávali, síce keby rozprávali pomali ani tak by som im nerozumela ale majú neskutočnú rýchlosť rozprávania 🙂

andy09
22. máj 2013

@trish31 presne ten aj nám dala komplet katalog všetky modely farby takže teraz sa už len rozhodnúť že ktorú značku

trish31
22. máj 2013

@andy09 no ja mam vybraty ten,co mam v albume,uz som si ho aj ochytkala super je lahky ze?a pre mna su havne najlepsie tie kolesa do kanadskej zimy...len je dost drahy,ale tak co uz🙂Ja chcem tu denim verziu ale tu nam musia objednat

andy09
22. máj 2013

@trish31 u nás na pradajni mali farbu geo, taký pieskový, ale teraz čo listujem tak sú pekné farby ale ked ja najlepšie ked aj tú farbu vidím naživo a tiež ked si vyberiem tak tiež na objednávku musia, som ho porovnávala s concordom čo je další s mojich favoritov a teda peg perego má tu vaničku ovela väčšiu a hlavne širšiu a ešte jané je môj favorit ale momentálne ten nemali tak som nemohla porovnať. A to vajíčko je polohovatelné to je na tom dobre, a tiež pozerám na koliečka, lebo neviem prísť na chuť trojkolkám a tým mini koliečkam. A zasa vele beháme aj v zime a u svokry ked navalí sneh ako tohto roku tak koniec🙂 Takže kolesá a lahkosť kočíka je pre mna dôležité a lahko skladatelný.

andy09
22. máj 2013

@trish31 a tie ceny sú ozaj velké na tých kočíkoch, ale zasa ked to zrátam že by som mala všetko zvlášť kupovať hlboký športový a sedačku tak to vyjde tak isto a aj viac takže je to jedno.

matrix87
22. máj 2013

@andy09
@trish31
baby a čo vravíte na tako kočíky? jeden mám v albume, a je to asi môj favorit, len tým, že sa nevozím autom, nemôžem to ísť nikam omrknúť, že aké sú v skutočnosti... a u nás v predajni tú značku zatiaľ nemajú...

trish31
22. máj 2013

@andy09 presne tak...kedy asi chcete kupovat?

trish31
22. máj 2013

@matrix87 ten som nechytala,musis si to urcite vyskusat lebo navonok je pekny ale moze ti byt tazky a podobne

andy09
22. máj 2013

@matrix87 neviem zatial som ho nevidela naživo, ani som o nom nejako nečítala. Ja musím vidieť naživo a hlavne aby bol lahký. Ako píše aj trish31 treba vyskúšať naživo lebo na obrázku vyzerajú vštky pekne ale naživo som ostala z niektorých sklamaná. Ja sa idem raz začas popozerať do predajne aké tam majú a popozerám si ho aby som si dala pre a proti.

andy09
22. máj 2013

@trish31 vôbec netuším že kedy ale si myslím že asi niekedy v septembri lebo aby sme ho doma neobchádzali a ešte chcem popozerať aj vedla v meste tam je taký velký obchod s kočíkmi a ešte ked pôjdeme ku svokre tak v BB a možno sa mi ešte niečo zapáči ked to naživo uvidím. Vy sa kedy asi chystáte?

trish31
22. máj 2013

@andy09 ja som ratala tak v auguste,septembri aby som mala klud,muz prileti az v oktobri a to mi je uz neskoro

sudabe
22. máj 2013

@elebe to je v pohode riadne chod nema to vpliv ja som o tom dost citala.

@pechlinka joj to vazne tak skore uzdravenie drzim palce nech je vsetko ok

@andy09 to je hlavne nech je vsetko ok

andy09
22. máj 2013

@trish31 ved aj ja tak v oktobri sa už nechcem motať po obchodoch a vyberať radšej troška skôr ale nie zasa velmi skoro, by ma muž poslal niekam keby kupim kočík a zapáčil by sa mi iní a vymýšla 😀 la by som

trish31
22. máj 2013

@andy09 ja uz budem v oktobri cakat na vykupenie 😀

andy09
22. máj 2013

@trish31 no nápodobne 😀 si pamätám ako to bolo s Miškou a tu som čakala začiatkom septembra a narodila sa o 2 týždne skôr v auguste a to som mala najväčšie brucho celé leto som tak chodila horučavy boli no fuuuj 😀 Teraz to bude lepšie leto ešte prechodíme a potom oktober už bude fajn. ja už teraz niekedy čakám ako na vzkupenie 😀

trish31
22. máj 2013

@andy09 ja sa toho uz zacinam bat...

eevicka83
22. máj 2013

@andy09 presne toto si myslim...aj suseda fajcila cele tehotenstvo a kopec inych co poznam a vsetko o.k..ale zase my vieme ze robime pre tych drobcekov v brusku vsetko aby sa narodili zdrave..

micva
22. máj 2013

@matrix87 no len toto su vsetky baby s terminom v novembri, to nie je uzamknuta diskusna skupina :(

snazilka1983
22. máj 2013

ahojte baby. chcem sa spytat ktora mate skusenost uz, kedy ste mali nutkanie casto chodit na malu potrebu? ako skoro sa to prejavilo? som 5 DPO a uz dva dni chodim na malu dost casto co u mna je neobvykle. a nie som z tych ludi co si namyslaju nejake priznaky tehu. a prepacte ze sa vam tu pletiem 😉

andy09
22. máj 2013

@trish31 neboooj ked uvidíš malinkého aj zabudneš že si rodila.... 🙂 aj ked ja neviem čo je to pôrod nakolko som mala sekciu a budem ju mať aj teraz. Ale pred pôrodom som netušila že budem mať sekciu a strach tam bol obrovský.

andy09
22. máj 2013

@eevicka83 robíme pre nich všetko najlepšie čo sa len dá 🙂

trish31
22. máj 2013

@andy09 velmi ta to bolelo ked to zacalo?K akym bolestiam sa to da prirovnat?Menstruacne,krce alebo...