Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 noo sak mne sa to zda skoro len ja to pozorujem hned lebo ja cikam asi dva krat za den obvykle a teraz aj 6 co je volake divne nakolko ani vodu moc nepijem
@snazilka1983 ale 5 DPO je este velmi skoro na priznaky,nakolko nidacia trva dlhsie
@trish31 ano viem ale napr ked som bola posledne tehu tak mne od 4 DPO bolo velmi zle do 8 DPO preto som si zacala robit testik uz 9 DPO bola slabulinkaa druha ciarka. ale tak nevravim ze som tehu len dumam nad tym precootak chodim casto heh
@trish31 no to Ti popísať neviem lebo ja som bola na rizikovom a dr. mi povedala že nenecháva rizikové do konca a že mám prísť v piatok aj s vecami že niečo poriešime. Ja o 7 tam naklusala aj s vecami, rozklepaná tlak taký že som nechápala od strachu. Sestrička vraví že ved vy máte čas a potom vraví že mám aceton v moči že pojdem rodiť tak dr. povedala že v sobotu vyvolajú porod ak nezačne sám a dali ma nie na oddelenie ale na vzdycháren ležať. Tam som videla apočula ženy rodiť takže paráda a nakoniec sa mi tak tlak zvýšil a začala ma hlava bolieť a hned mi museli robiť ekciu lebo že ja by som mohla dostať záchvat ako epileptici a malá by sa mohla zadusiť.
@snazilka1983 tak skus test a uvidis 🙂
@trish31 heh nemozem je to moc skoro a navyse som mala pichnuty pregnyl musim len cakat a tlacit cas ocami dopreduuu 😀
@matrix87 ahoj, ja som si takko kočík kúpila pri prvom dieťati a som sa zopovedala, že už nikdy viac. Keby tak na tom trvám, tak ho predám a pre druhé bábo si kupim nový. Máme Takko Mohican, v roku 2011 to bola novinka, som si myslela, že aké terno si kupujem. Konštrukcia je hrozne ťažká, kočík som si neodskúšala naživo nikde na predajni, tak som sa v podstate "dobehla". Kedže veľa cestujeme, tak sa mi aj dosť zničila konštrukcia, a najhoršia bola tá skladnosť toho kočíka. Ale to je môj názor, takže je to na TEBE....
Babulky, chcem sa vás opýtať, tvrdne vám niektorej bruško? Mne akosi stále, aj v noci....to asi z toho zdvíhania nášho syna...Pri prvom tehu, my až troška neskôr začalo, brala som magnézium, tak si ho aj teraz nasadím...
Ahojte, tak mi čakáme dievčatko 😀
@grace jeeeeeeeej gratulujem..... Aj ja uz by som chcela vediet co to bude...ale nedari sa... stale bud haja alebo ako naschval otocene ritkou... :D
Ale tak v utorok ideme zase na utz.. lebo mam problemy so stitnou zlazou...a endokrinologicka potrebuje zmerat stehennu kost babatka...ci je vyvojovo k mesiacu v ktorom som...aby vedela ci mi ma dat lieky alebo nie... ale ked mi ich neda...tak pred porodom dosiahnem alebo presiahnem hmotnost 100 kil...a to sa mi teda tak lahucko nebude darit zhadzovat, ked mi uz teraz povedala, ze po porode sa moj stav so stitnou zlazou dva krat zhorsi... ach joooooooo ☹
@trish31 Lebo mi nepracuje stitna zlaza skoro vobec...ale pri tehotenstve je to ine... minule som pisala ze som mala zle hodnoty z krvy... limit je do 34.. a ja som mala hodnoty 177... mi aj chcela dat endokrinologicka lieky, ale povedala ze uvidi podla vysledkou z utz na ktore idem v utorok
Tak kočky držte mi dnes palce, idem na tú slávnu genetiku.Aspoň čo to bude by mi mohli povedať 🙂 keď už tam musím ísť.

@snazilka1983 fuuuu ja som asi okolo 14 dpo zacala si vsimat ze viac cikam