icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

eevicka83
23. máj 2013

Dobre ranko...baby mna tento moj mrnus v bruchu asi chce trochu natahovat...uz asi treti den ho citim malo a napr. dnes absolutne vobec co inokedy zvyknem..je mozne ze este ho nemusim aj niekolko dni citit ked uz pohyby citim 2 tyzdne? Uz son sa prevracala aj na heden bok na druhy a ono ma uplne ignoruje 🙂)))

eevicka83
23. máj 2013

@snazilka1983 ja som na malu casto nechodila vobec..podla mna je to individualne.

andy09
23. máj 2013

@trish31 ja som dnes na dve veci, vstávala som dnes skôr lebo Miška išla na výlet, ráno zle napínalo ma, išla som malú zaniesť a ledva som prišla domov hlava ma bolí. Tak som už nachystala paralen, ale som sa teraz najedla a sa mi zdá že bolesť hlavy ustáva tak si ho asi ani nedám. Chcem už november ! 😀

andy09
23. máj 2013

@eevicka83 na začiatku nemusíš cítiť pohyby každý den, ja som tiež necítila vyše týždna nič a od predvčera už zasa zvesela cítim 🙂

trish31
23. máj 2013

@andy09 mna krize bolia..takze dneska nic nerobim a nikam nejdem

andy09
23. máj 2013

@katyka11 no mne dala na tej endokrinologii lieky, ale výsledky som mala u endokrinologičky dobré aj štítnu mám dobrú aj ked že mi začínajú nejaké náznaky čo videla na sone štítnej žlazy. Ale tabletky mi dala kvôli bábätku, lebo vraj im sa štítna žlaza vyvíja neskôr a tá moja pracuje aj za neho, tak preto. A som sa smiala ked mi povedala že aby som sa nezlakla , ale že z tých liekov aj schudnem, tak som sa zasmiala že mne to vôbec ale vôbec nevadí 😀

trish31
23. máj 2013

@eevicka83 ahoj ani tlak necitis?Lebo ja ho aspon vidim ked sa presuva raz mam velku gulu tam raz tam...mna moj kopkal v nedelu a odvtedy tiez kasle na mna,to asi este teraz je skoro aby sme ich citili kazdy den si myslim

andy09
23. máj 2013

@trish31 ja tiež som lahla do postele a ani sa nehnem dnes aj tak je vonku zima vetrisko tak dnes bude oddychový deň.

andy09
23. máj 2013

@grace jéééj to je super....konečne aj dievčatko niekto medzi tolkými chlapcami 🙂 A ja stále len čakám kedy mne povedia a stále nič🙂

trish31
23. máj 2013

@andy09 my mame tiez silny vetrisko dufam,ze kym dojde muz sa troska pocasie vzchopi

trish31
23. máj 2013

@andy09 uz druhy den ma bolia ruky a nohy,nemali ste podobny problem v tehu?

andy09
23. máj 2013

@trish31 no čo som pozerala tak tuším ešte cez víkend má byť zima aj dážd a snád sa potom už oteplí, aj ked horučavy by nemuseli ešte byť ale tak príjemne ano. Tak to Ti bude fajne s mužíčkom po tolkých týždnoch 🙂

trish31
23. máj 2013

@andy09 to ano uz sa na neho tesim,len lucenie bude tazke

andy09
23. máj 2013

@trish31 tak to je asi to jediné čo ma v tehu zatial nebolelo.

trish31
23. máj 2013

@andy09 mna tak bolievali klby v zime,tak asi zmena pocasia

andy09
23. máj 2013

@trish31 To Ti verím, ja si už tiež neviem predstaviť že by muž niekam išiel. 10 rokov chodil robiť do Talianska, ešte že som ho vtedy nepoznala, sme sa spoznali až ten posledný rok čo tam bol a potom už ostal doma a šli sme bývať spolu a odvtedy sme spolu budú už 3 roky čo sa nepomohol od nás 🙂

andy09
23. máj 2013

@trish31 Je to možné, v tomto tehu je možné všetko.

trish31
23. máj 2013

@andy09 ale po porode tu bude s nami,lebo ma moznost odist z prace na ž mesiacov koli narodeniu dietata a bude dostavat 70% platu,tak budeme tu vsetci spolu

andy09
23. máj 2013

@trish31 tak to je super to na svk by sa nemohlo stať môj muž bude mať problém na týžden dostať dovolenku. Si aspon aj on zvykne na malinkého a aj Ti pomôže, to bude fajn.Počkaj sa mu ešte na svk zapáči a nebude chcieť ani odísť do Kanady. 😀

trish31
23. máj 2013

@andy09 on to ma super,on mal uz minuly rok OFF z prace,lebo cestoval po svete a v januari sa kludne mohol vratit,sice na nizsiu poziciu troska,ale tak s tym ratal.Je to super ze moze prist,hlavne ze mozme sa spolu vratit do Kanady,lebo sa troska bojim,ze ma naspat nebudu chciet pustit.Teda,troska bojim.V noci som sa normalne pretrhla zo sna vystrasena ze mi beru maleho.Nemozem ja pozerat telku uz asi

andy09
23. máj 2013

@trish31 to má ozaj super. A to je na nezaplatenie aby ste boli všetci traja od začiatku pekne spolu. Neboj nič bude dobre.Ja som ani len ukážku nemohla vidieť nie to ešte celý ten film čo to dávali v utorok na jojke zlodeji detí. Ja vravím jedno nadávame na svk aký je tu život a podobne, ale ked to vezmeme z tej druhej stránky čo sa deje všetko vo svete tak zlaté slovensko. keby tu bolo práce a ludia by dostatočne zarobili tak by bolo fajn.

trish31
23. máj 2013

@andy09 presne tak ja sa teraz aj bojim s malym vycestovat..ked sme boli v Mexiku,susedom tam ukradli dieta.Proste maly sa hral na zahrade vonku,oni nemali oplotene,a zrazu len zastavilo auto zobrali chlapca a uz ho nebolo...Tam zas takto kradnu deti a davaju ich do USA na adopcie ako siroty

andy09
23. máj 2013

@trish31 fakt špinavosti sa robia v tomto svete ....je to strašné. Aby sme žili stále v strachu. Ja sa tiež aj bojím Mišku samu púštať von a ked tak len tu dole aby som ju stále z okna videla a ráno si ju vodím do školy aj pre nu chodím a niektoré ie mamičky sa mi smejú že či sa mi to chce stále ju nosiť že ved má 8 rokov, ale tak čo nemám na robote nič a aspon sa poprechádzam a viem že je v poriadku so mnou.

trish31
23. máj 2013

@andy09 moja mama nepusta moju 10 rocnu sestru velmi samu tiez sa o nu bojime

andy09
23. máj 2013

@trish31 ja tak isto a to ešte ked počujem čo sa všetko deje u nás v meste a vždy to mám z pravej ruky rodina celá policajtov.

trish31
23. máj 2013

@andy09 boze kam ten svet speje

andy09
23. máj 2013

@trish31 všade možne , len nie k dobrému

katyka11
23. máj 2013

@andy09 a mne aj chcela dat rovno lieky ale potom si zobrala nejaku knihu...a zacala listovat... a pak ze ma u dr posle este na utz...a podla steh.kosticky miminka bude vediet ci babo sa vyvija ako ma aj bez liekou... tak mi ze pockame na vysledky a potom sa rozhodne...tak jak dilino dokola... od doktora k doktorovi....akoby som nemala inu robotu 😀

katyka11
23. máj 2013

@andy09 Nic si Andy s toho nerob... ani mi este nevieme co to bude... ani na 3Dcku sa ako naschval hambilo.. ale mohla by to byt baba...ked sa tak hanbilo roztiahnut nozky 🙂

eevicka83
23. máj 2013

@trish31 ja ani velmi tlak necitim. to presuvanie ja velmi asi nemam. moje je vacsinou na lavej strane. ale srdiecko pocujem len aj tak sa stale bojim ked necitim pohyby a uz som citila niekedy dost intenzivne... casto aj ked stojim som citila pohyby.