icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
25. máj 2013

@zuzanakosiciarova tak potom nieje o čom si tehotná 🙂 Gratulujem.

andy09
25. máj 2013

@matrix87 mne robí sono vždy a ja si to neplatím a si myslím keby to škodilo tak to robiť nebudú a ja som na rizikovom aj s malou som bola na rizikovom a robili mi sono tiež často a malá je v poriadku.

andy09
25. máj 2013

@elebe tak mna sa stále pýta či nemám problémy a či je všetko ok ale neviem od ktorého tt pozerajú či sa náhodou neotvára krčok , ja ked som malú čakala som chodila na rizikové do nemocnice a tam ma vždy vyšetrovala zo spodu aj sono robili ale to bolo viac ako 9 rokov dozadu .

matrix87
25. máj 2013

@andy09 tak to máš v pohode 🙂 v dobrom, myslím 🙂 ja som tiež na rizikovom, ale nerobil mi naposledy sono, povedal, že až v 22tt mi spraví, že ked mi nič nie je, tak nejde...

trish31
25. máj 2013

Cau kocky ako sa mate dnes?Ja mam depku od rana a najhorsie je ze ani neviem,preco ju mam 😅 Tie hormony su svina

trish31
25. máj 2013

@eevicka83 aj ja mam dni ked mi je nevolno a som neskutocne slaba..ale nie stale
@zigy to ma mrzi ze ti je tak zle

monik83
25. máj 2013

ja som bola v utorok na kontrolu a vyšetril ma len odspodu a sono nerobil, že až v 20 tt, inak bola som včera na hríby s mojím ocinom sme našli 10 dubáčikov, tak celkom dobre padla taká prechádzka po hore, tento týždeň mi už ani tak zle nebýva ako doteraz, hádam sa to už zlepší

andy09
25. máj 2013

@matrix87 ono to asi každý lekár inak, mne moja robí každý krát sono a v 10 tt ma poslala na sono do nemocnice a aj teraz v 20 tt pôjdem na sono do nemocnice na morfologický utz, to vlastne na tie povinné soná ma posiela do nemocnice a inak mi robí ona v ambulancii.

andy09
25. máj 2013

@trish31 jooj tie hormony. 🙂 Neboj už Ti príde muž nebudeš mať čas na depky, ja sa dnes naštastie cítim fajn, včera ma do večera zasa hlava bolela. Ale to je všetko aj tým počasím čo je vonku, vykukne slniečko a bude fajn.

trish31
25. máj 2013

@andy09 hej uz mi velmi chyba muz,to je pravda...uz som si aj poplakala za nim

andy09
25. máj 2013

@trish31 to Ti verím, ale už len pár dní a je tu a potom dovolenka a budete spolu.

trish31
25. máj 2013

@andy09 juj stale budem na nom prilepena 😀

eevicka83
25. máj 2013

Baby ja sa bojim letiet na dovolenku o mesiac a zrusit sa to da len tak ze prideme o 500 eur! Ja sa celkovo bojim velmi lietat ale teraz v tehu este viac lebo sa budem bat este aj o male..ked sme objednavali dovolenku tak som este tehotna nebola....myslite ze je bezpecne lietat ked sa velmi bojim?

prahaxx
25. máj 2013

@eevicka83 no ja by som asi tiez nesla, jednak mi byva riadne zle, jednak adrenalin, toho si este uzijeme, skusila by som dovolenku predat niekomu inemu, ak by to slo.. ze by sme prisli o menej

andy09
25. máj 2013

@eevicka83 ale neboj to zvládneš, nemysli na to ved aj @trish31 poletí na dovolenku a ona už aj letela a niekolko hodín z Kanady a zvládla to. Čo som čítala vela kočiek lieta a sú v pohode ona aj bábätko. Ja ked som dcerku čakala tiež sme leteli na dovolenku , mala som obavy ale potom mi to ani neprišlo. Tento rok nejdeme nikde, len tu na svk budeme.

trish31
25. máj 2013

@eevicka83 a coho sa bojis?Vies,je dobre ze sa bojis,cudne by bolo,ak by si sa nebala.Zeny v tehotenstve lietaju casto,a castokrat na dlhe vzdialenosti.Ja mam obavy tiez,ale nejak sa do ciela dostat musim,a tak ako sa menia tlaky v lietadle sa menia aj mne kazde rano 😉 Ja som sa pytala lekara a povedal mi,ze letiet mozem.Tak asi mi to na verim Boha nepovedal...Kam idete?Snaz sa zhlboka dychat,hlavne teda pri vzlietani a mysli na nieco pekne...Ja sa vzdy pozeram na slniecko a oblaky a vychutnavam si to velmi,sledujem krajinu(lebo tie kratke lety,tam sa leti nizko) a snazim sa na zle nemysliet...

@andy09
@eevicka83 dokonca ano,ja som letela v 10.tt z Kanady 7 hodin,nocny let,sama,vo Frankfurte som prestupovala a spala na letisku rano o 6,odtial este 2 hodiny,takze maly zazival tie tlaky 2x,v 10.tt sa nema vobec lietat lebo plodovy vak este nie je dobre uchyteny(a moj nebol) a zvladla som to...

Kazda sme ina,ak sa na to naozaj necitis a mas paniku,nelet,ale obavy su normalne

eevicka83
25. máj 2013

@trish31 dakujem. No mame ist do turecka.ale ked si predstavim ako sa stale bojim...a este aj tie tlaky...adrenalin aby sa mrnusovi nic nestalo..vzdy som sa bala lietat...ale muz ma vzdy hresi ze ked sa ma nieco stat tak sa stane aj na ceste...a nejak musime ist na dovolenku...a on nerad soferuje dlhe trate...moj dr. Napr. povedal ze neodporuca lietat velmi tehotnym...ale aj sestra letela..v 13tt.no uz teraz viem ze bude tazke sa rozhodnut..

trish31
25. máj 2013

@eevicka83 ty sa musis rozhodnut....

katyka11
25. máj 2013

@hrustik1 Neviem ako ty ale ja som si to dobre vyratala... mne to vyslo 17plus 6 .........cize 5 mesiac

katyka11
25. máj 2013

@zuzanakosiciarova Ja som mala druhu ciarku taku slabu prve dva tyzdne ale potom zosilnela...a isla som k lekarovi a on mi to tehu len potvrdil... drzim palecky
😅

andy09
25. máj 2013

@katyka11 tak tak včera sme začali 5 mesiac 🙂

katyka11
25. máj 2013

@andy09 Uz som sa Andy zlakla, ze som nieco zle ratala... 😀 uz som zobrala kalendar ze idem prerataaaaavat...ale vyslo mi to opat tak 😀

andy09
25. máj 2013

@katyka11 teraz pozerám že zle sme vyrátali obe 🙂 až v piatok nám začne 5 mesiac. Dnes sme 17 tt +0 to sme ukončili 17 tt a začíname 18 tt až v piatok budeme mať 17 tt +6 to vlastne ukončíme 18 tt a začneme 19 tt. Už som z toho domotaná ale je to tak 😀

katyka11
25. máj 2013

@andy09 Maaas pravdu ☹

andy09
25. máj 2013

@katyka11 aaale nebud smutná....už sme jednou nohou tam 😀

hrustik1
25. máj 2013

@katyka11
@andy09 nič to kočky, mne sa to zo začiatku tie nezdalo, ale tu na MK to ráta začaté týždne a nie ukončené. Podľa MS a lekára sme v prebiehajúcom 17tt, ale tu svieti 18tt. Takže všetky tri začíname 5.mesiac až koncom nasledujúceho týždňa 🙂

katyka11
25. máj 2013

@hrustik1 Ved chvala bohu...uz nech je novembeeeeeeeeer 😀

andy09
25. máj 2013

@katyka11 nikdy som si v máji tak neželala november 😀

katyka11
25. máj 2013

@andy09 Preeeeeeesne... ja som si len vzdy vravela ze november sa blizi... lebo v novembri som aj ja narodena... 11.11. a to si zase vzdy hovorim o rok starsia 😅

andy09
25. máj 2013

@katyka11 a ked pred niekým poviem že nech je november tak sa na mna pozrie že čo Ti zasa zima.