Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@andy09 ja som akurat dnes mamine hovorila, ze uz coskoro zacinam 5 mesiac a ona to zacala ratat, ze to predsa nevychadza ☹ Ale ked tehotenstvo trva skoro 10 lunarnych mesiacov, a my pritom hovorime o 9 mesiacoch. I preto ten 5. mesiac zacina 17tt+6. Lebo podla lunarneho by logicky zacinal uz 17tt+0. Je to taky gulas datumov, mesiacov a cisiel, ze az 🙂
@hrustik1 ved to ale si vravím že ak bude toto babätko také dobré ako bola Miška tak to bude super, pri nej ani neviem ako jej zubky rástli od dvoch mesiacov prespala celé noci, plakala minimálne, proste skvelé dieťa 🙂 Ja som tiež dnes sama doma muž išiel na nočnú, Miška k našim tak som sama doma, ale aspon som si upratala navarila na zajtra tak zajtra bude klud
ahojte poradte mi, pred tyzdnom som bola u dr urobil vys. zo spodu, povedal ze mam zapal zvisene kvasinky. dal mi krem a tabletky do posvy nä 6 dni. bola som v stredu nä vysetreni a bilo vsetko ok. dnes mam vytok a trosku mä svrbi od spodu neviete mi poradit mam ist ku dr? nemate nejake domace recepty? je to normalne ?
@sudabe a uz nemas tie tabletky a krem?
ked nie tak chod...lebo ta infekcia sa Ti potlacenim s tabletkami len vratila... ked nemas tak chod... ze sa Ti to vratilo.... ale nedal ti aj nejake probiotika??? lebo toho sa len tak lahko nezbavis... chybaju ti nejake vitaminy ale radsej chod k dr
@eevicka83 diky ja len dufam ze to tak bude a ze to nie je nieco vazne Co moze ohrozit babo. pockam par dni a mozno to prejde.
@matrix87 opytam da nä ten gynazol to By som zvladla neumyvat sa ked By pomohlo. a nemate skusenosti z oreganovim olejom? ja pred tehotenstvom som nikdy take problemy nemala uz keby bol ten november.
baby, ja som sa dnes tak objedla, ze az... manzel ma dnes meniny, tak sme mali oslavu, svokra doniesla plnene rezne, salaty dva druhy... a moj oco (konecne sa s nami rozprava), sa rozhodol, ze ked je doma, tak podme do Koliby (restauracia) na koleno bravcove... a veru sme aj sli... a tak ako som nikdy nemala rada mastne maso a tu kozu, tak mi to teraz akosi vsetko chuti 😅 aj skvarky nam dali ako predjedlo, to tam nosia vzdy.... a teraz sedim na gauci a obzuvam citron, lebo ma zacina palit zaha a ten mi celkom aj pomaha 😀 a rozmyslam nad tym, ze je cas kupit si tehu nohavice, lebo okrem toho, ze mam pocit, ze utlacam svista, tak utlacam aj svoj zaludok.... 😅 takze sa asi dam predsalen na nakup tehu veci, aj ked moja kamaratka mi povedala, ze to mi je zbytocne, ale cim vyssi tyzden, tym viac som presvedcena o tom, ze to nie je az taka zbytocna vec 🙂
@matrix87 poviem Ti pravdu že tie tehu nohavice nie sú zbytočná vec, je to uplne že paráda, nič Ta netlačí je tam miesta a miesta a sú velmi pohodlné. Ja som si tiež myslela že nebudem potrebovať, ale teda som rada že som si ich kupila lebo moje rifle ma riadne tlačia a to nie je dobre ani pre bábätko ani pre mna.

@hrustik1 ale človeka to domotá začaté týždne, ukončené týždne, potom ked to ráta niekto klasicky že mesiac má 4 týždne a tak 😀