icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
25. máj 2013

@hrustik1 ale človeka to domotá začaté týždne, ukončené týždne, potom ked to ráta niekto klasicky že mesiac má 4 týždne a tak 😀

hrustik1
25. máj 2013

@andy09
@katyka11 ja sa tiez neviem dockat novembra ... ale zase v novembri si budeme hovorit, ze ako nam bolo dobre v maji 🙂 Ja som teraz sama doma, tak mii je tak smutno .... aspon, ze ten chrustik bruskovy sa obcas ozve 🙂

hrustik1
25. máj 2013

@andy09 ja som akurat dnes mamine hovorila, ze uz coskoro zacinam 5 mesiac a ona to zacala ratat, ze to predsa nevychadza ☹ Ale ked tehotenstvo trva skoro 10 lunarnych mesiacov, a my pritom hovorime o 9 mesiacoch. I preto ten 5. mesiac zacina 17tt+6. Lebo podla lunarneho by logicky zacinal uz 17tt+0. Je to taky gulas datumov, mesiacov a cisiel, ze az 🙂

katyka11
25. máj 2013

@hrustik1 presne a potom ze kto sa v tom ma vyznat... 😀

hrustik1
25. máj 2013

@katyka11 🙂

andy09
25. máj 2013

@hrustik1 ved to ale si vravím že ak bude toto babätko také dobré ako bola Miška tak to bude super, pri nej ani neviem ako jej zubky rástli od dvoch mesiacov prespala celé noci, plakala minimálne, proste skvelé dieťa 🙂 Ja som tiež dnes sama doma muž išiel na nočnú, Miška k našim tak som sama doma, ale aspon som si upratala navarila na zajtra tak zajtra bude klud

andy09
25. máj 2013

@hrustik1 mne dnes moja sestra rátala že ved ty už budeš v polovici 5 mesiaca a tiež to rátala že ved vravíš že začínaš 18 tt a rátala 4, 8,12, 16 ... 😀

euka210
25. máj 2013

@katyka11 ja to pre laikov 9-mesacnych (pri prvom som podobne poplietla brata ked som pocitala 10m a on 9) zaokruhlujem na cele mesiace, kedze mam termin 9, co je skoro akoby 1 🙂 Cize cely maj som 4m a jun 5m atd....tych par novembrovych dni sa strati 🙂

sudabe
26. máj 2013

ahojte poradte mi, pred tyzdnom som bola u dr urobil vys. zo spodu, povedal ze mam zapal zvisene kvasinky. dal mi krem a tabletky do posvy nä 6 dni. bola som v stredu nä vysetreni a bilo vsetko ok. dnes mam vytok a trosku mä svrbi od spodu neviete mi poradit mam ist ku dr? nemate nejake domace recepty? je to normalne ?

katyka11
26. máj 2013

@sudabe a uz nemas tie tabletky a krem?
ked nie tak chod...lebo ta infekcia sa Ti potlacenim s tabletkami len vratila... ked nemas tak chod... ze sa Ti to vratilo.... ale nedal ti aj nejake probiotika??? lebo toho sa len tak lahko nezbavis... chybaju ti nejake vitaminy ale radsej chod k dr

sudabe
26. máj 2013

@katyka11 diky nemam uz tabletky boli len 6 ale krem mam dala som si ale nechapem preco sa to zase vratilo. nedal mi ziadne probiotika ja sa len bojim aby to neublizilo baby. mysliä ze vytaminy? ved beriem femibion a femme jem vela ovocia a zeleniny.

matrix87
26. máj 2013

@sudabe a smiem sa spytat, ake tabletky a krem ti predpisal?

sudabe
26. máj 2013

@matrix87 clotrimazolum krem a tabletky tiez take nieco podobne uz neviem lebo ich nemam.

eevicka83
26. máj 2013

@katyka11 veru ani ja som si nikdy nezelala ze nech je uz novembeeeer....normalne tie chladne mesiace nemusiiim ale teraz iba to chcem .

eevicka83
26. máj 2013

@andy09 ale ked si 17+1 tak je spravne ze si zacala 18tt nie si v 17tt ten je uz skonceny..si v prebiehajucom 18tt

eevicka83
26. máj 2013

@sudabe mne pri podobnych kremoch a tabletkach pisu ze priznaky sa mozu nacas zhorsit ...ale potom to prejde.takze podla mna este pockaj

andy09
26. máj 2013

@eevicka83 ale to ja viem že som na začiatku 18 tt, len my sme sa rozprávali o tom kedy začína 5 mesiac a ten začína až 17 tt + 6.

matrix87
26. máj 2013

@sudabe pytaj si gynazol ci ako sa to vola, to asi najviac pomaha v tehotenstve.... len sa tri dni nesmies umyvat :P

sudabe
26. máj 2013

@eevicka83 diky ja len dufam ze to tak bude a ze to nie je nieco vazne Co moze ohrozit babo. pockam par dni a mozno to prejde.

@matrix87 opytam da nä ten gynazol to By som zvladla neumyvat sa ked By pomohlo. a nemate skusenosti z oreganovim olejom? ja pred tehotenstvom som nikdy take problemy nemala uz keby bol ten november.

trish31
26. máj 2013

@sudabe kvasinka v tehotenstve je bohužiaľ častá vec.Skús si pýtať gynazol,mne lekar robieva aj boraxovy vyplach ambulantne a je to dobrá vec

matrix87
26. máj 2013

@sudabe no to veru nepoznam... ked som nahodou mala nieco take pred tehotenstvom, hlavne z nasej plavarne, tak som mala canesten... a teraz tento gynazol mi predpisal, ze to sa vraj jedine moze na kvasinky v tehotenstve... je to jednorazovy krem, ktory posobi tri dni v kuse....

matrix87
26. máj 2013

baby, ja som sa dnes tak objedla, ze az... manzel ma dnes meniny, tak sme mali oslavu, svokra doniesla plnene rezne, salaty dva druhy... a moj oco (konecne sa s nami rozprava), sa rozhodol, ze ked je doma, tak podme do Koliby (restauracia) na koleno bravcove... a veru sme aj sli... a tak ako som nikdy nemala rada mastne maso a tu kozu, tak mi to teraz akosi vsetko chuti 😅 aj skvarky nam dali ako predjedlo, to tam nosia vzdy.... a teraz sedim na gauci a obzuvam citron, lebo ma zacina palit zaha a ten mi celkom aj pomaha 😀 a rozmyslam nad tym, ze je cas kupit si tehu nohavice, lebo okrem toho, ze mam pocit, ze utlacam svista, tak utlacam aj svoj zaludok.... 😅 takze sa asi dam predsalen na nakup tehu veci, aj ked moja kamaratka mi povedala, ze to mi je zbytocne, ale cim vyssi tyzden, tym viac som presvedcena o tom, ze to nie je az taka zbytocna vec 🙂

trish31
26. máj 2013

@matrix87 napodobne,lezim ako velryba obzrata na posteli,sestra mala prijimanie,cela rodina tu bola,same kolace,torta, 400 chodov...

matrix87
26. máj 2013

@trish31 tento vikend pre nas riadny zaberak, sa mi zda 🙂 ale keby to malo aspon taky ucinok, ze budem aspon tyzden poriadne najedena... ale ako poznam svista, tak o 2:00 budem jest BEBE keksy v posteli 😀

trish31
26. máj 2013

@matrix87 tssss,ja uz o 21:00 budem tlacit nieco urcite 😉 Len neviem ci ma neofuklo pred kostolom lebo ma ruka nejak boli lava

matrix87
26. máj 2013

@trish31 no ja to posuniem tym citronom co obzuvam, takze ja az v noci... a to ta neofuklo, to mas priesil z krmenia sa ;) sme nezvyknute na taky pohyb moc casto 😀

trish31
26. máj 2013

@matrix87 neviem ale je to velmi neprijemne mi to vystreluje,neviem ci z chrbta ci skade ci co to je

matrix87
26. máj 2013

@trish31 mne dakedy pomaha aj tepla sprcha na to... a najlepšie masážnou hlavicou... a niekedy mi zase uplne staci, ked sa poriadne v noci zakryjem, a ono mi to prejde, nech ma boli cokolvek...

trish31
26. máj 2013

@matrix87 aha takze ta aj ruka bolieva?Nie som jedina?

andy09
26. máj 2013

@matrix87 poviem Ti pravdu že tie tehu nohavice nie sú zbytočná vec, je to uplne že paráda, nič Ta netlačí je tam miesta a miesta a sú velmi pohodlné. Ja som si tiež myslela že nebudem potrebovať, ale teda som rada že som si ich kupila lebo moje rifle ma riadne tlačia a to nie je dobre ani pre bábätko ani pre mna.