Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@andy09 no ved ja to pocitujem na tom, ze ked ma dnes fakt tie moje rifle zacali tlacit, som vsetko citila, a som si ich dala dole, tak mi je hned lepsie... kupila som si minule kratke nohavice tehu, ale na tie je prave tento vikend zima, takze ich nemozem vyuzit, ale mam vyhliadnute u nas v jednom obchode take pekne mencestraky tehu, tak si ich pojdem kupit isto, nech sa ma babo kde hybat a rast...
@matrix87 @trish31 ...uff no o tom jedle nedela samozrejme navarené a ja s Miškou sedíme na gauči pred telkou rozkotené a objednali sme si 2 pizze a napchávame sa....ešte že je muž v nočnej lebo by ho šlahlo že v nedelu si objednávame pizzu a je navarené 🙂 A strašne mi ide na chuť čapovaná kofola a to tento týžden skoro každý deň, alebo aspon coca cola.
@matrix87 ja som si tak zasa oblieka minule čo mám 3/4 nohavice teda ked bolo teplo a išla som pre malú do školy a už doma vravím že uff nejako natesno ale išla som tak, a už v polke cesty naspäť domov sa to ani vydržať nedalo tak som musela gombík rozopnúť a troška zips a hned bolo lepšie 😀 Takže som ich pekne odložila a musím si ísť kupiť nejaké tehu ešte že je teraz chladnejšie.
@andy09
@trish31
ja som rada, ked ma aj pichne dakde, hlavne v brusku, to aspon viem, ze sa tam nieco deje... sice minule na mna divne pozeral doktor, ked som mu povedala, ze sa mi nepaci, ze ma nic neboli 😀 ale tak, on nikdy nebol tehotny 😀
a rifle uz asi aj ja prestanem nosit, lebo mi fakt zacinaju byt uzke, uz nie len ked sedim...
@matrix87@trish31 ono je to tak ked nas bolí hned si myslíme že je zle ked nebolí zase si myslíme že je zle 🙂 To ja tiež tak stresujem zo všetkého, v týždni sme robili vysmážaný syr a dobre viem že tatarská ma v momente preženie, dala som si ju a samozrejme hned som utekala brucho ma pobolievalo a ja hned preboha čo sa deje prečo idem na wc a prečo ma brucho bolí niečo nie je dobre, no ako šibnutá som niekedy 😀
@matrix87
@andy09 vsak to,ja som navyse precitlivena,asi aj Vy,momentalne 😠 Nic mi nezostava,len mysliet poziivne a vydrzat...Dnes sme boli v kostole,sestra mala prijimanie,som sa najedla rano,vsetko OK,no lenze asi tak v tristvrtine omse strasny hlad na mna dosiel,uplne som citila ako mi ide cukor dole,teplo ma oblialo si vravim Aaaaa do kelu(ani cukrik v kabelke,nic),tak som isla von na vzduch a tam som predychavala,kym sme nesli domov a hned som sa vrhla na jedlo..No hanbaaaaaaaaaaaaaa
Caute baby aj vás boli alebo skôr ťahá podbrusko alebo niekde bruško ked sa prudko posadite alebo zdvihnete niečo ťažšie alebo sa prudko natiahnete? Či to len mňa?
@trish31 o precitlivelosti mi ani nevrav, niekedy si idem už sama sebe na nervy. Minule som sa rozrevala boli sme s mužom na balkone a pod oknami také pubertáčky sa prechádzali, prsiská mali snád 5 a také tričká bez ramienok a mala to stiahnuté tak že už som mala pocit že jej to každú chvilu padne a môj muž zahlásil do hája už som len čakal kedy jej to všetko vyskočí von a smial sa a mne slzy ako hrachy že ty čumíš po pubertiačkach ako keby si aj doma také nemal...ostal chudák na mna nechápavo pozerať...inokedy by som sa nad tým zasmiala a nič a teraz plač🙂

@trish31 možno Ti to zachladlo.