icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
26. máj 2013

@trish31 možno Ti to zachladlo.

matrix87
26. máj 2013

@trish31 no veru pobolieva... dakedy ma cez den boli strasne, ale bud mi to v sprche prejde, alebo potom v noci, ked sa zababusim do periny, tak do rana mi to prejde...

matrix87
26. máj 2013

@andy09 no ved ja to pocitujem na tom, ze ked ma dnes fakt tie moje rifle zacali tlacit, som vsetko citila, a som si ich dala dole, tak mi je hned lepsie... kupila som si minule kratke nohavice tehu, ale na tie je prave tento vikend zima, takze ich nemozem vyuzit, ale mam vyhliadnute u nas v jednom obchode take pekne mencestraky tehu, tak si ich pojdem kupit isto, nech sa ma babo kde hybat a rast...

trish31
26. máj 2013

@andy09
@matrix87 viete ja som taky hypochonder,vidis,ty si povies,ze aaaale sak mi to len zachladlo,ja si ale poviem,do riti,ja tam isto nejaky nador......

andy09
26. máj 2013

@matrix87 @trish31 ...uff no o tom jedle nedela samozrejme navarené a ja s Miškou sedíme na gauči pred telkou rozkotené a objednali sme si 2 pizze a napchávame sa....ešte že je muž v nočnej lebo by ho šlahlo že v nedelu si objednávame pizzu a je navarené 🙂 A strašne mi ide na chuť čapovaná kofola a to tento týžden skoro každý deň, alebo aspon coca cola.

trish31
26. máj 2013

@matrix87 ja uz moje rifle nenosim,tlacia ma na brusku velmi....

andy09
26. máj 2013

@trish31 jááj moja teraz by sme museli mať všade nádory čo nás tam pichne tam zabolí.......zlatý november 😀

andy09
26. máj 2013

@matrix87 ja som si tak zasa oblieka minule čo mám 3/4 nohavice teda ked bolo teplo a išla som pre malú do školy a už doma vravím že uff nejako natesno ale išla som tak, a už v polke cesty naspäť domov sa to ani vydržať nedalo tak som musela gombík rozopnúť a troška zips a hned bolo lepšie 😀 Takže som ich pekne odložila a musím si ísť kupiť nejaké tehu ešte že je teraz chladnejšie.

matrix87
26. máj 2013

@andy09
@trish31
ja som rada, ked ma aj pichne dakde, hlavne v brusku, to aspon viem, ze sa tam nieco deje... sice minule na mna divne pozeral doktor, ked som mu povedala, ze sa mi nepaci, ze ma nic neboli 😀 ale tak, on nikdy nebol tehotny 😀

a rifle uz asi aj ja prestanem nosit, lebo mi fakt zacinaju byt uzke, uz nie len ked sedim...

trish31
26. máj 2013

@andy09 ja viem,ale tak ked ma boli ruka to nesuvisi s tehu a ja hned stresy chytam

trish31
26. máj 2013

@matrix87 ale ruka s tehu nesuvisi

matrix87
26. máj 2013

@trish31 no ved to je jasne... to si len pekne v teple drz teraz a to prejde aj do rana, uvidis... a ked nie, tak precitam v mojich mudrych knihach ;)

trish31
26. máj 2013

@matrix87 aaaach to tie hormony ma robia precitlivenou

matrix87
26. máj 2013

@trish31 tak tak, treba sa na ne vyhovorit, ja sa tiez stale na hormony vyhovaram 🙂 to prejde v novembri snad

andy09
26. máj 2013

@matrix87@trish31 ono je to tak ked nas bolí hned si myslíme že je zle ked nebolí zase si myslíme že je zle 🙂 To ja tiež tak stresujem zo všetkého, v týždni sme robili vysmážaný syr a dobre viem že tatarská ma v momente preženie, dala som si ju a samozrejme hned som utekala brucho ma pobolievalo a ja hned preboha čo sa deje prečo idem na wc a prečo ma brucho bolí niečo nie je dobre, no ako šibnutá som niekedy 😀

matrix87
26. máj 2013

@andy09 no ja sa radsej takymto veciam vyhybam... sice este nie su take horucavy, ze by v tom hned isla byt salmonela, ale preventivne sa tomu vyhnem...
ale inak mas pravdu, ze je to tak s nami, ked boli aj ked neboli, tak sa nam to nepaci....

trish31
26. máj 2013

@matrix87
@andy09 vsak to,ja som navyse precitlivena,asi aj Vy,momentalne 😠 Nic mi nezostava,len mysliet poziivne a vydrzat...Dnes sme boli v kostole,sestra mala prijimanie,som sa najedla rano,vsetko OK,no lenze asi tak v tristvrtine omse strasny hlad na mna dosiel,uplne som citila ako mi ide cukor dole,teplo ma oblialo si vravim Aaaaa do kelu(ani cukrik v kabelke,nic),tak som isla von na vzduch a tam som predychavala,kym sme nesli domov a hned som sa vrhla na jedlo..No hanbaaaaaaaaaaaaaa

andy09
26. máj 2013

@matrix87 a pritom nikdy tatarskú nejem ozaj málokedy a teraz mi to bolo nejako jedno a takto som dopadla. Kolkokrát aj ja si už u Dr. zahryznem radšej do jazyka lebo ked som sa jej párkrát spýtala na niečo tak na mna pozerala ako keby som z mesiaca padla 😀

matrix87
26. máj 2013

@andy09 no, ja sa radsej ani nepytam, lebo by isto na mna pozeral ako na divnu z inej planety... a lekari aj tak teraz najradsej hovoria, ze nemame citat clanky na nete, lebo to na nas zle posobi... a dakedy maju aj pravdu veru....

matrix87
26. máj 2013

@trish31 no to poznam, ja som tak minule cakala na manzela pri vlaku... a vlak meskal a nemala som si ani kde sadnut a uz som tam dost dlho stala, tiez mi nebolo tam veru vsetko jedno, zle mi bolo, tka ked prisiel, tak som mu hned vodu vypila a zjedla co mal on kupene...

jaja018
26. máj 2013

Caute baby aj vás boli alebo skôr ťahá podbrusko alebo niekde bruško ked sa prudko posadite alebo zdvihnete niečo ťažšie alebo sa prudko natiahnete? Či to len mňa?

andy09
26. máj 2013

@trish31 o precitlivelosti mi ani nevrav, niekedy si idem už sama sebe na nervy. Minule som sa rozrevala boli sme s mužom na balkone a pod oknami také pubertáčky sa prechádzali, prsiská mali snád 5 a také tričká bez ramienok a mala to stiahnuté tak že už som mala pocit že jej to každú chvilu padne a môj muž zahlásil do hája už som len čakal kedy jej to všetko vyskočí von a smial sa a mne slzy ako hrachy že ty čumíš po pubertiačkach ako keby si aj doma také nemal...ostal chudák na mna nechápavo pozerať...inokedy by som sa nad tým zasmiala a nič a teraz plač🙂

andy09
26. máj 2013

@jaja018 Nie neboj aj nás už sme tu o tom písali, že to občas mávame.

trish31
26. máj 2013

@jaja018 aj mna,neboj nic

matrix87
26. máj 2013

@jaja018 ja mam aj take stavy, ze ked si sadnem, tak mam pocit, ze sa mi vsetky vnutornosti posunuli nahor ;)

trish31
26. máj 2013

@andy09 aj ja placem hocikedy 😀 Akurat mi tu baby malicky kopka zase 😀

matrix87
26. máj 2013

@trish31 to aby si na ruku nemyslela... moj svist asi spi, lebo vcera vecer okolo 22:00 kopol a zaspal si myslim 😀

trish31
26. máj 2013

@matrix87 moj spal asi cely tyzden si myslim 😀 Ale dnes je culy od poobedia....moja laska malicka

andy09
26. máj 2013

@matrix87
@trish31 Aj mna večer večer kopkalo a hlavne vtedy začne ked sa s mužom rozprávame. Asi taký týžden som ho skoro vôbec necítila a potom sme zrazu debatili na balkone a asi pol hodinu v kuse🙂

andy09
26. máj 2013

@trish31 ved bol na tetinom príjmaní tak musel dať o sebe vedieť 🙂