icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

eevicka83
27. máj 2013

@trish31 ja sa prave cudujem ze mna najviac kope ked stojim..a castejsie ked lezim na boku a ked som na chrbte tak nechce vobec.ale dnes asi spinkame po vcerasjsku.to som si aj myslela..

matrix87
27. máj 2013

cafte baby, som dnes uspesne absolvovala nakup farby do detskej izby, a kedze nam zvysili peniazky, tak ma moj drahy vzal do obchodu s tehu vecami a detskymi vecami, tak sme tam pominali trocha tych nasich slovenskych euracov. konecne mam tehu nohavice 🙂 mozem slobodne dalej priberat a rast 🙂 a malemu svistovi sme kupili vanicku a taku tensiu decku s tigrom... velmi sa tomu tesim, lebo to bolo za taku normalnu cenu a este mali aj zlavy na detsky tovar, takze som fakt rada, lebo tieto disney veci su drahe... 🙂
a ked sme sa vratili, tak som chvilu pocuvala, co na to svist, tak mu bilo srdiecko veselo 🙂 a potom robil vlnky v brusku... mi to take vtipne pride, ze ja vlastne necitim take tie normalne kopanceky, kedze placenta mi zavadzia, ale ked si tam plava, tak citim mexicke vlny 🙂 aj vcera vecer som tak zaspavala s rukami na brusku, som sa len usmievala, ze aky je zlaty ten moj zazrak malicky, sa tam vlni, nieze by spal v noci 🙂

trish31
27. máj 2013

@matrix87 moj maly ked prilozim ruky na brucho tak praveze prestane....Neviem co tym akoze sleduje..Ja som chora tak vyberam kociky 😀

sudabe
27. máj 2013

@trish31 tak to som si nemyslela ze prace mna bude sprevadzat taka vec no nic poviem dr. o gynazol a spytam sa aj nä vyplach.
@matrix87 vies nä pribalovom letaku pise ze sa moze uzivat.

sudabe
27. máj 2013

@katyka11 presne tak ale nne sa stava ze ked sa zacnem smiat jak minule som pozerala komediu, tak sa smejem jak blazon riadne sa nemozm zastavit az mä brucho boli slzy tak isto. Stava sa vam to?

sudabe
27. máj 2013

@trish31 neboj ved ako mama to budes mat v sebe, ja tiez cakam prve babo a mam pochybnosti ze ci budem vediet vsetko co mi bude a tak ale poviem si ze ved to pride samo a kazdy to zvladol.

elebe
27. máj 2013

@andy09 aj mňa sa pýta či je všetko ok,či nemám nejaké ťažkosti....ale 4.6. idem na poradňu tak sa ho opýtam že kedy ma bude vyšetrovať aj odspodu 🙂

andy09
27. máj 2013

@elebe no mne povedala že nabuduce Vás pozrem aj zospodu, idem 12.6.tak som zvedavá.

elebe
27. máj 2013

@andy09 no ja viem že aj ten môj pozerá odspodu,ale prvý trimester ani nie,len na začiatku pri zisťovaní tehu....tak sa ho opýtam keď tam pôjdem 🙂

andy09
27. máj 2013

jááj zajtra idem k dr. pre výsledky tripple testov, dúfam, že bude všetko v poriadku. Dnes som si urobila maličkú radosť, konečne som sa odhodlala k nákupu babatkovského oblečenia, tak som objavila u nás taký super obchodík aj dobré ceny tam majú, ale čo ked všetko čo sa mi páčilo bolo bud ružové alebo modré a ked to bolo neutrálne tak mali len väčšie čísla, nakoniec mi dala také bielučké dupačky a k tomu aj košielku je to s motýlikmi taká supravička...je to krásne. Poukazovala mi teta všetko čo tam majú ak muž povedal že tam pôjdeme pozrieť a pokúpime už nejaké veci...sa teším 🙂
Túto noc som mala takú zlú len som sa krútila vrtela celú noc, dokopy som nič nenaspala, celý den mi je zima.

andy09
27. máj 2013

@elebe a tak akože mne to nechýba 🙂 Hej mna tiež asi zbytočne nechcela pozerať a rypkať sa tam 🙂 Ved uvidím nabuduce.

eevicka83
27. máj 2013

Baby ja som bola dnes u mna vo firme trochu zaucat taku mladu kra.u...a so svojou starou zamestnankynou som sa bavila o babetku a porodoch a tak a tato hlupa.a sa pridala citujem: jaaaj a mojej kamoske zomrelo dieta v 7.mesiaci.... a to este nestacilo a potom: a najhorsie je ked zomrie dieta pri porode...Ja som myslela ze jej jednu vylepim...aj keby som mala 15rokov tak by ma nenapadlo toto hovorit pred tehotnou...!!!!! IQ podla mna totalna nula a este ju mam zamestnat...!!

katyka11
27. máj 2013

Moj lekar ma po ukonceni prveho trimestra vzdy pri kontrole ci poradni pozera zo spodu... Ja som este zatial taka...ze len pozeram po obchodoch co a kde maju.... objavila som jeden super obchod v Retre v ruzinove... Pepco sa to vola... a vytesujem sa... lebo tam maju super veci pre mimi... dupacky kosielky a vselico ine...v cene okolo 1e 1, 50 a pod... Odporuuuucam baby... ceknite ci na nete nenajdete niekde v blizkosti svojho okolia tento obchod... oplati sa 😅

elebe
27. máj 2013

@andy09 ako ani mne,ale myslím si že by mal raz za čas aj prst strčíť 😝 či je všetko oki 😉 ja teraz jak pôjdem tak mi budú brať krvičku na tripple testy,tak sa trošku aj bojím 😅

eevicka83
27. máj 2013

Ja uvazujem nad kupou kocika ze kupim len hlboku verziu quinny mood a po siedmich mes.predam a kupim jane rider sportovu cast...lebo strasne sa mi pacia tieto dva kociky a pri quinny sa mi paci hlboka cast a sportova je krasna ale podla mna pre dieta nepohodlna....a pri jane rider sa mi presne nepaci hlboka cast a paci sa mi sportova...

eevicka83
27. máj 2013

@andy09 ja som sa dned bala tiez volat tej geneticke.. ze co povie...ale povedala co som velmi chcela pocut nastastie 🙂

lucka011
27. máj 2013

Ahojte maminy, budúce maminy 🙂 Tiež mám termín pôrodu v novembri, šiesteho. Ale zatiaľ som sa ku vám nepridala, nejako nemám toľko času... 🙂 ja by som sa vás chcela iba opýtať na názor. Nemáte skúsenosť s tým, že by sa od vitamínov Caibrum mami priberalo? V prvom tehotenstve som pribrala 27kil, teraz som sa chcela držať, snažím sa stravovať zdravo. Prvý trimester som nepribrala skoro nič, ale akonáhle som prešla z Calibrum babyplan na mami,tak mi idú kilá nejako rýchlo hore. A myslíte, že keby som prestala brať vitamíny, pokazila by som tým niečo? Ďakujem za odpovede 🙂

kwetinnka
27. máj 2013

@lucka011 neviem ci je to naozaj mozne,ale niesi prva koho pocujem ze ma pocit ze sa z toho pribera.Mozno by stacila kys.listova...Ja beriem Femibion,mne z tych calibrum bolo zle od zaludka

kajca84
27. máj 2013

@lucka011 pokazit by si urcite nepokazila,ani ja nic neberiem,iba si obcas dám C-cko,ked más vyvázenú stravu,tak netreba nic brat.Teda aspon ja som s tym tak...

andy09
27. máj 2013

@katyka11 No ja tiež som nechcela kupovať, potom si povedal že po poradni pojdem a kupim od poslednej poradne sú už 2 týždne a nič🙂 Ale dnes som vošla do toho obchodu a pani bola taká milá všetko mi ukazovala a tak mi bolo potom blbé odísť odtial naprázdno ale už len pri pohlade na tie vecičky som vedela že naprázdno odtial neodídem🙂 Toto Pepco je aj vo Zvolene , ked sme boli u svokry tak sme išli do ZV na hokej a sme mali ešte vela času tak sme sa motali a vtedy o práve otvárali a sme tam boli pozrieť a ozaj pekné veci tam mali a za výbornú cenu, ale vtedy bolo ešte fakt skoro kupovať, tak o mesiac ideme k svokre na pár dní tak pôjdeme tam pozrieť a niečo pokúpiť.

andy09
27. máj 2013

@elebe ja si idem zajtra už pre výsledky tak doma depkujem aby bolo všetko v poriadku. A tak ked už bude nabuduce velmi chcieť nech si strčí prst 😀

trish31
27. máj 2013

@eevicka83 Mala si ju vyhodiť hned,krava debilna

Baby bolia ma kríze,je to ok?A malý sa stale hýbe odkedy ma bolia

kleopatris
27. máj 2013

@trish31 mne dr. povedala, ze vsetky bolesti su normalne, pokial nie su pravidelne tak je to ok..
mna zase strasne picha ci boli pod rebrammi, uz neviem ci zlcnik, pecen alebo creva a som z toho na nervy...u maleho som to nemala, vcera som si myslela uz, ze slepak, ale potom to preslo...na nervy to je cele take tehotenstvo 🙂
esteze tu v DE tie tripple nerobia, by som od stresu asi porodila :-b

andy09
27. máj 2013

@eevicka83 ja uvidím zajra čo povie, dúfam že tiež to čo chcem počuť. Mne sa tiež páči jané rider kočík ale zatial sme sa rozhodli pre peg perego book plus completo & modular je tam velká vanička a lahko sa ovláda malej, polohovatelná autosedačka aj vanička, a športový je tiež fajn. takže ten asi aj kupime.

andy09
27. máj 2013

@trish31 kríže sú normálne ked bolia aj mna bolievajú nie stále ale bolia. To je zátaž na ne ako bruško rastie. Takže to je v pohode.

andy09
27. máj 2013

@lucka011 ja som tiež brala femibion ale už ani ten neberiem . Nič tým nepokazíš ked to brať nebudeš, mne dr. povedala že aj tak to sú všetko len reklamné tahy firiem a ked sa stravuješ tak že ješ aj ovocie a zeleninu, tak je to fajn.

jaja018
27. máj 2013

Ja mám ešte po malej v-travel. Je to sice poľský výrobok ale som maximálne bola s ním spokojná. Este máme v používaní športovú časť ale len výnimočne lebo už ked je teplo používame golfac. Veľa ľudí na v-travel nadáva ale tomu môjmu nič nie je len trošku poskrabana konštrukcia od naklikavania 🙂

jaja018
27. máj 2013

Baby neviete o nejakej stránke na ktorej su deky do kocika. Zhanam deku ku kociku ale takú poriadne hrubú

jaja018
27. máj 2013

http://www.kocikovsvet.sk/kociky-neonato/1345-n... pre inšpiráciu, kočík pre princeznú

eevicka83
27. máj 2013

Mne sa velmi paci tento ale kupila by som len hlboky ako som pisala vyssie.