Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Dufam ze nevadi ze zahlcujem stranku..
Tak to asi nechám tak a skúsim nebrať nič. Aspoň uvidím či tú váhu môžem zvaliť na tie vitamíny 😝 Lebo ako som na ne prešla,aj nohy mi začali puchnúť. A ak si dobre pamätám, tak mi ešte pri prvom tehotenstve doktor povedal, že vitamíny iba prvý trimester. Ďakujem za odpovede 🙂
ja som brala kyselinu listovu len prvy trimester..a teraz ked si spomeniem tak magnezium....alebo sumive cko si dam.... ale moj stary je taky dolezity...ked sameee daj si cerstvu zeleninku...papaj vela ovocia.... a .... ty nemyslis na nase dieta???? lebo som od neho nechcela ocistit mrkvu...lebo on mal chut na mrkvicku mladu...tak si rovno myslel ze aj ja ju budem zuvat jak kralik
@katyka11 ten obchod pepco mame aj mi v he nedavno ho otvorili su tsm nadherne veci aj hracky a najme lacne lebo to je polsky tovar.
ja si chcem ist kupit kociar do polska neviem ktory ale ked tam budem tak si nejaky vyberiem lebo v madon neste nemame ziadny obchod z kocikmy. ale casu dost este .
ahojtem ja mám vo výhľade kočík baby world v-travel alebo v-max alebo potom espiro atlantic??? máte už niektorá s nimi skúsenosti?
@nanuska123 ja mám v-travel písala som na predchadzajucej strane u mňa osobne maximaaaalna spokojnosť
@nanuska123 ked chceš niečo o nom vedieť pytaj sa
@matrix87 ja hackujem celkom rada, ak ti treba poradit tak povedz 🙂
moj najnovsi vytvor 🙂
@lucka011 ja som pri prvom pribrala 20kg sedela som na riti a zrala, pri druhom som chodila do 8m na zumbu, jedla zdravo a pribrala 20kg.. myslim ze je to genetika, nic s tym nespravis...
@eevicka83 my sme mali na Downa 1:100000 takze sa tiez tesime :D
@mummyofthree
@eevicka83 mne Down vysiel 1:2500 ale nebojim sa vobec,doky povedal,ze je to krasny vysledok,vynikajuci
ja uz mam tiez vybrany kocik - Mamas & Pappas Sola . Akurat vcera som k nemu objednavala vajicko, lebo ho predavaju len ako 2-kombinaciu.
@andy09 ja som bola tiez s Karolinkou obzerat kociky, lebo som si povedala, ze ja budem vediet jazdit s akymkolvek kocikom, ale Karolinka je este mala a preto chcem kocik, ktory bude vediet ovladat. A jednoznacne najlepsi bol tento M&P,s dalsimi ktore som zvazovala nevedela ovladat 🙂
@mummyofthree
@trish31 ja este taketo vysledky neviem iba mi geneticka dnes povedala "mate to negativne" a vysledky este len pridu k dr. tam to bude konkretnejsie.
@hrustik1 aj to je pekny kocik.
@trish31 mne sa PP velmi paci, mala som ho i pri Karolinke a musim povedat, ze bol uplne super. Ale medzicasom sme sa prestahovali a u nas su brutal cesty, takze potrebujem kocik, ktory hned neznicim na ceste a prejde i snehom. Ja si PP neviem vynachvalit a to som odskusala 9 kocikov pri malej. PP je lahky, skladny, super polohovatelny, potah sa da dat dola a oprat - naozaj je super. Karolinka sa v nom vozila do 3 rokov a este i v tom veku sa v nom krasne vyspinkala, bez toho aby sa tam tlacila. Len na tomto novom PP ma odradili kolieska ☹
@hrustik1 j asom tiež bola s Miškou pozerať a tá si poskúšala snád všetky čo tam mali ale aj jej sa najviac páčil ten peg perego lahučko sa ovláda je lahký a hlavne tá vanička je fajn na zimu velká robia ich už ovela väčšie ako pred rokmi. Som to porovnávala s concordom čo sa mi tiež velmi páči ale tá vanička oproti tomuto bola taká uzučká a tam by som neviem ako narvala fusak deku a všetko a jané to isté a pritom jané bol môj sen, ale tak radšej budem pozerať na pohodlie bábätka. Ešte sa chystáme do Partizánskeho pozrieť tam je baby dream je to velký obchod a vela kočíkov na výber a čo som pozerala na nete tento peg perego tam majú o 100 € lacnejší ako u nás v Topoľčanoch čo ma dosť zarazilo že ešte nejakých 20 -30 € rozdiel ale 100 € to je sila. Tento Tvoj kočík sa mi tiež velmi páči, strašne som chcela kombináciu farieb čierna a taká fialkovocyklamenová, ale tie čo som chcela v takej farbe nie sú ☹
@katyka11 aj môj je nenormálne dôležitý, nakúpi milion jogurtov a vraví a daj si tie jogurty a neješ ich a na čo to kupujem potom to musím jesť ja , ale tak mne nie stále chutia ja si dám raz za čas a je to. A v podstate si to kupuje pre seba povie že akože pre mna a potom ich aj tak všetky poje on 😀 Ved ja čo som tehotná tak môj drahý pribral už 4 kg....ja len 1,5 kg....som zvedavá kde to dotiahne do pôrodu 😀
@trish31 no ja neviem, ale tieto urcite nie su nafukovacie, ja som ho tiez pozerala a mozno su pogumovane ale nie nafukovacie. Nafukovacie kolesa ma teraz uz len maloktory kocik - viem ze CasualPlay ma nafukovacie a potom vacsina polskych kocikov . Tie kolieska si radsej prever, lebo tieto su i velmi uzke na to, aby boli nafukovacie. Inak ti nafukovacie kolesa su velmi precenovane - radsej poriadne pogumovane su vyber. Pri nafukovacich mozes dostat hocikedy defekt a stale chodit s pumpickou nie je asi velmi prakticke.

Tento ruzovy v hlbokej verzii na 7 mes.a potom ten druhy sportovy.