icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

eevicka83
27. máj 2013

Tento ruzovy v hlbokej verzii na 7 mes.a potom ten druhy sportovy.

eevicka83
27. máj 2013

Dufam ze nevadi ze zahlcujem stranku..

katyka11
27. máj 2013

@eevicka83 Len zahlcuj....aspon sa popozerame aku mas predstavu 😀

sudabe
27. máj 2013

@eevicka83 krasny kociar

lucka011
27. máj 2013

Tak to asi nechám tak a skúsim nebrať nič. Aspoň uvidím či tú váhu môžem zvaliť na tie vitamíny 😝 Lebo ako som na ne prešla,aj nohy mi začali puchnúť. A ak si dobre pamätám, tak mi ešte pri prvom tehotenstve doktor povedal, že vitamíny iba prvý trimester. Ďakujem za odpovede 🙂

jaja018
27. máj 2013

@lucka011 ja neberiem nič iba nepravidelne ked si spomeniem tak kyselinu listovu

katyka11
27. máj 2013

ja som brala kyselinu listovu len prvy trimester..a teraz ked si spomeniem tak magnezium....alebo sumive cko si dam.... ale moj stary je taky dolezity...ked sameee daj si cerstvu zeleninku...papaj vela ovocia.... a .... ty nemyslis na nase dieta???? lebo som od neho nechcela ocistit mrkvu...lebo on mal chut na mrkvicku mladu...tak si rovno myslel ze aj ja ju budem zuvat jak kralik

sudabe
27. máj 2013

@katyka11 ten obchod pepco mame aj mi v he nedavno ho otvorili su tsm nadherne veci aj hracky a najme lacne lebo to je polsky tovar.
ja si chcem ist kupit kociar do polska neviem ktory ale ked tam budem tak si nejaky vyberiem lebo v madon neste nemame ziadny obchod z kocikmy. ale casu dost este .

nanuska123
27. máj 2013

ahojtem ja mám vo výhľade kočík baby world v-travel alebo v-max alebo potom espiro atlantic??? máte už niektorá s nimi skúsenosti?

jaja018
27. máj 2013

@nanuska123 ja mám v-travel písala som na predchadzajucej strane u mňa osobne maximaaaalna spokojnosť

jaja018
27. máj 2013

@nanuska123 ked chceš niečo o nom vedieť pytaj sa

mummyofthree
27. máj 2013

@matrix87 ja hackujem celkom rada, ak ti treba poradit tak povedz 🙂
moj najnovsi vytvor 🙂

mummyofthree
27. máj 2013

@lucka011 ja som pri prvom pribrala 20kg sedela som na riti a zrala, pri druhom som chodila do 8m na zumbu, jedla zdravo a pribrala 20kg.. myslim ze je to genetika, nic s tym nespravis...

mummyofthree
27. máj 2013

@eevicka83 my sme mali na Downa 1:100000 takze sa tiez tesime :D

trish31
27. máj 2013

@jaja018
@eevicka83 pekne kociky len skoda tych kolesiek,ja musim do Kanady pozerat velke kolesa a dvojkolieska mi vobec neodporucili

trish31
27. máj 2013

@mummyofthree
@eevicka83 mne Down vysiel 1:2500 ale nebojim sa vobec,doky povedal,ze je to krasny vysledok,vynikajuci

hrustik1
27. máj 2013

ja uz mam tiez vybrany kocik - Mamas & Pappas Sola . Akurat vcera som k nemu objednavala vajicko, lebo ho predavaju len ako 2-kombinaciu.
@andy09 ja som bola tiez s Karolinkou obzerat kociky, lebo som si povedala, ze ja budem vediet jazdit s akymkolvek kocikom, ale Karolinka je este mala a preto chcem kocik, ktory bude vediet ovladat. A jednoznacne najlepsi bol tento M&P,s dalsimi ktore som zvazovala nevedela ovladat 🙂

eevicka83
27. máj 2013

@mummyofthree
@trish31 ja este taketo vysledky neviem iba mi geneticka dnes povedala "mate to negativne" a vysledky este len pridu k dr. tam to bude konkretnejsie.

@hrustik1 aj to je pekny kocik.

trish31
27. máj 2013

@hrustik1 ten je super

trish31
27. máj 2013

U nas stale vyhrava tento,najnovsi Peg Perego

hrustik1
27. máj 2013

@trish31 mne sa PP velmi paci, mala som ho i pri Karolinke a musim povedat, ze bol uplne super. Ale medzicasom sme sa prestahovali a u nas su brutal cesty, takze potrebujem kocik, ktory hned neznicim na ceste a prejde i snehom. Ja si PP neviem vynachvalit a to som odskusala 9 kocikov pri malej. PP je lahky, skladny, super polohovatelny, potah sa da dat dola a oprat - naozaj je super. Karolinka sa v nom vozila do 3 rokov a este i v tom veku sa v nom krasne vyspinkala, bez toho aby sa tam tlacila. Len na tomto novom PP ma odradili kolieska ☹

andy09
27. máj 2013

@hrustik1 j asom tiež bola s Miškou pozerať a tá si poskúšala snád všetky čo tam mali ale aj jej sa najviac páčil ten peg perego lahučko sa ovláda je lahký a hlavne tá vanička je fajn na zimu velká robia ich už ovela väčšie ako pred rokmi. Som to porovnávala s concordom čo sa mi tiež velmi páči ale tá vanička oproti tomuto bola taká uzučká a tam by som neviem ako narvala fusak deku a všetko a jané to isté a pritom jané bol môj sen, ale tak radšej budem pozerať na pohodlie bábätka. Ešte sa chystáme do Partizánskeho pozrieť tam je baby dream je to velký obchod a vela kočíkov na výber a čo som pozerala na nete tento peg perego tam majú o 100 € lacnejší ako u nás v Topoľčanoch čo ma dosť zarazilo že ešte nejakých 20 -30 € rozdiel ale 100 € to je sila. Tento Tvoj kočík sa mi tiež velmi páči, strašne som chcela kombináciu farieb čierna a taká fialkovocyklamenová, ale tie čo som chcela v takej farbe nie sú ☹

trish31
27. máj 2013

@hrustik1 na tomto?No ja neviem,ja som ho videla nazivo a tam su tie kolieska super,velke,nafukovacie,neviem ci ich koli mne vymenil,to pochybujem.Ale ja som vyslovene ziadala kocik do Kanady,do snehu a zavejov,a jedine tento PP vyhovel....

andy09
27. máj 2013

@katyka11 aj môj je nenormálne dôležitý, nakúpi milion jogurtov a vraví a daj si tie jogurty a neješ ich a na čo to kupujem potom to musím jesť ja , ale tak mne nie stále chutia ja si dám raz za čas a je to. A v podstate si to kupuje pre seba povie že akože pre mna a potom ich aj tak všetky poje on 😀 Ved ja čo som tehotná tak môj drahý pribral už 4 kg....ja len 1,5 kg....som zvedavá kde to dotiahne do pôrodu 😀

andy09
27. máj 2013

@trish31 práveže aj mne sa na tomto PP zdajú byť fajn koliečka aj dosť velké a hlavne nie sú dvojité.

trish31
27. máj 2013

@andy09 tak tak,dvojite kolieska mne vobec neodporucil,do sneho posobia ako lopatka

andy09
27. máj 2013

@trish31 no ved to na väčšine PP bývali dvojité kolieska aj ja som mala pri Miške na tom športovom na predu dvojité a tieto sa mi zdali naživo fajn velké a lahko sa s ním manipuluje.

trish31
27. máj 2013

@andy09 je lahucky,to ja potrebujem,do lietadla,a aj ked budem s nim po schodoch schadzat

andy09
27. máj 2013

@trish31 prídu mi tie koliečka tak ako na tom čo dala hrustik1 mamas&pappas sola inak aj ten je krásny.

hrustik1
27. máj 2013

@trish31 no ja neviem, ale tieto urcite nie su nafukovacie, ja som ho tiez pozerala a mozno su pogumovane ale nie nafukovacie. Nafukovacie kolesa ma teraz uz len maloktory kocik - viem ze CasualPlay ma nafukovacie a potom vacsina polskych kocikov . Tie kolieska si radsej prever, lebo tieto su i velmi uzke na to, aby boli nafukovacie. Inak ti nafukovacie kolesa su velmi precenovane - radsej poriadne pogumovane su vyber. Pri nafukovacich mozes dostat hocikedy defekt a stale chodit s pumpickou nie je asi velmi prakticke.