icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
27. máj 2013

@hrustik1 mne povedal,ze su nafukovacie ak sa dobre pamatam ten predajca...

andy09
27. máj 2013

@hrustik1 @trish31 nafukovacie nie sú, sú pogumované ja som ich pozerala, lebo ja nafukovacie nechcem a ako píšeš máloktoré sú už nafukovacie a vedia sa vyfuknuť a defekt, nič moc.

trish31
27. máj 2013

@andy09
@hrustik1 aha tak potom ja si zle pamatam,ospravedlnujem sa,ale boli do snehu super podla mna....

hrustik1
27. máj 2013

@trish31 a v akej farbe chces kocik - ten denim co si dala i na fotke?

andy09
27. máj 2013

@trish31 vyzerajú byť fajn do snehu, ja som nechcela malé koliečka a tieto sú akurát

euka210
27. máj 2013

@andy09 a my akurat hladame sportovy do lahu ale s vecsimi kolesami a nafukovacimi najlepsie, lebo male na Chiccu pri prvom v zime nebola pohoda a na dedine teraz to nebude nic moc. Dost sa za ten rok a pol vybili kolesa a male kamienky sa do nich zarezavaju jedna radost

andy09
27. máj 2013

@euka210 ja som nafukovacie nemala , len čo som počula od iných.Ale to PP čo chcem má také fajn kolesá nemá ich ani malé také akurát . Ved uvidíme ešte do novembra čo nakoniec poriešime a kúpime 🙂

elebe
28. máj 2013

@andy09 aaale neboj bude všetko v poriadku 😉 😉 och aj ja už to chcem mať ya sebou.....ešte týžden a konečne uvidím moje drobčiatko,sa neviem dočkať.....ten mesiac je taaaak dlho 😠 🙂

katyka11
28. máj 2013

Taaaak baby ide sa opat k dr.... a musi mi robit opat utz...tak snad nieco uvidime...alebo sa zasa nechame prekvapit ???? a ukaze nam ritku??? no som zvedava.... co nam pan dr.povie.... 😅 hlavne nech je vsetko ok...a nebudeme musiet brat lieky na tu stitnu zlazu ....drzte palce

trish31
28. máj 2013

@hrustik1 ano,ten denim sa mi paci,je nepremokavy,ale musia ho objednat z Talianska lebo ho nemaju v predajni v BA v tej denim verzii

hrustik1
28. máj 2013

@trish31 ja som niekde citala, ze tento denim maju na SVK dovazat az od jula/augusta 2013. TAk ale do novembra tu hadam bude 🙂

trish31
28. máj 2013

@hrustik1 mne pan povedal,ze mi ho bez problemov objednaju z vyroby z Talianska,a ak uz bude,pre mna lepsie.Ja aj tak chcem az v auguste kupovat kocik.Bola som si ho pozriet,takze uz len Denim pojdem objednat,uz ani inam nebudem chodit.Som mala vybraty aj iny co mam v albumoch ale vraj je tazky a ja tazky do lietadla a po schodoch nemozem mat,byvame na poschodi zatial

matrix87
28. máj 2013

čaute, ja len pre inšpiráciu, ked budeme tie detské izby zariadovať... na tejto stránke sú rôzne obrázky pekné, dajú sa objednať ako predlohy alebo šablony na stenu... http://www.predlohy.sk/ tak hor sa do tvorenia izieb pre naše lásky

nanuska123
28. máj 2013

@jaja018 tak sa idem teda pýtať....lahko ovládatelný? lahký, prenosný? ináč má to aj športovú časť??? lebo v popise vo svete kočíkov to tako píše rozmery, ale foto žiadne...iba potom foto s autosedačkou tam je? dá sa tá športová časť zapnúť v a proti smere jazdy? nafukovacie kolieska?ak by si mala foto tej športovej časti, tak by si ma potešila...chcela by som ju vidieť...ešte som nebola ani v obchode s kočíkmi, lebo akosi neni čas....teraz robím celý týždeň aj cez víkendy...tak je to celkom perné...ďakujem vopred za odpovede...

nanuska123
28. máj 2013

asi ma už porazí....po zápale priedušiek pred 3 týždňami, chorobe pred 1,5 týždňom sa včera na mňa nalepila ešte aj žihlavka po celom tele....našťastie na brušku nič...tak dúfam, že si tým nebude žiadny problém. DR. mi dala dithiaden, že užívať 3 x denne...to sa mi zdá moc, tak budem ked tak len 1-2 krát...a plus ešte nejaké lieky na žáludok a diéta...takže nejesť žiadne ovocie a zeleninu, aby som zistila na to som teda alergická...takže už k pelu, orechom, prachu, mrkve a jablkám a mlieku sa pridá ďalšia alergia....super....a že treba jesť počas tehotenstvo vela ovocia a zeleniny....si môžem teaz akurát tak pískať....nemali ste daktorá skúsenosti s dithiadenom počas tehotenstva??? na internete čítam, že je to najbezepečnejšie, Dr. mi povedala to isté, ale zase v lekárni pani mi povedala, že ked mi už ho dala užívať, ak je to jedno kolko....tak ja už naozaj neviem...začínam si klopať na čelo, lebo stále mi je dačo...dúfam, že v piatok mi doktor v poradni nepovie, že som tie lieky nemala užívať...

matrix87
28. máj 2013

potrebujem radu. mám v pláne poslať môjho manžela s mojou kamarátkou do väčšieho mesta na nákup kočíka, samozrejme, že nie tento mesiac... dakedy cez leto. Viete mi poradiť, ktorý kočík je taký, že by bol vhodný do Oravskej zimy - veľa snehu, mínusové teploty? chcela by som niečo ľahké s veľkými kolieskami (nemusia byť nafukovacie), aby som sa mohla s tým mojim miláčikom prechádzať aj v zime po vonku... hlboká vanička a dobrá a ľahká skladateľnosť a skladnosť je tiež podmienka moja... viete o nejakej značke, na ktorú by sme sa mohli zamerať?

mummyofthree
28. máj 2013

@matrix87 my sme spokojni s GRACOm uz ho mame 4roky, prezil 2decka, je uzasny do terenu, my sme stale dakde v lesoch..

jaja018
28. máj 2013

@nanuska123 v-travel ľahko ovladatelny hlboká vanicka super veľká polohovatelna. Sklamem ťa je ťažký cca 15kg to je asi jediná chyba ale mne to nevadilo. Ľahko sa skladá. Má športovú časť aj autosedacku. Športová časť sa dá nakliknut v smere aj proti smere jazdy. Nanoznik je zvlášť ku hlbokej aj športovej časti a aj autosedačka ma nanoznik. Kolesá su nafukovacie a nemali sme problém ani v snehu nakoľko u nás cesty túto zimu nejako pozabudli odpratavat. A defekt sme zatiaľ nemali a ani nič pokazené. Nemam foto športovej časti ale poobede ideme von možem odfotit.

jaja018
28. máj 2013

@nanuska123 este ma napadlo ze športová časť sa dá dať skoro do úplného lahu ale je to trosilinku vyššie

jaja018
28. máj 2013

@matrix87 kamoska ma do terénu x-lander

andy09
28. máj 2013

Tak som si aj ja konečne vydýchla výsledky máme super, na DS 1:63000, a na NTD 1:5400. Som taká rada, že je všetko OK a o 2 týždne poradna a morfo utz.

jaja018
28. máj 2013

Este niekomu býva zle? Či ja som posledna?

andy09
28. máj 2013

@katyka11 držím palce a daj potom vedieť čo a ako. Hádam sa poštastí dnes a bude niečo vidieť a nielen riťku 😀

ewca
28. máj 2013

@andy09 aj mne vcera prisla sms ze vsetky screeningove vysledky su ok 🙂

nikky81
28. máj 2013

ahoj dievčatá, kedze cakam prve babo, chcela by som od vás skúsenejsích radu ohľadom nánožníkov. vsimla som si totiz, ze niektoré trojkombinácie nemajú pre športovú verziu nánožníky. aký dôležitý je nánožník na športovom kočíku? je lepši kúpiť taký, ktorý má nánožník? dakujem 🙂

andy09
28. máj 2013

@ewca super 🙂

eevicka83
28. máj 2013

@jaja018 mne je zle este skoro kazdy den...a tuto noc tiez..

andy09
28. máj 2013

@nikky81 určite je lepšie ked má aj športový kočík nánožník , v zime je to super som malú do deky dala a nánožník a neprefuklo to. Na niektorých je to tak že z vaničky sa dá použiť aj na športový. Takže môj názor nánožník určite v športovom kočíku.

jaja018
28. máj 2013

@nanuska123 http://alejka.pl/babyworld-wozek-wielofunkcyjny... tu je vidno aj športovú časť. Ale mozem poobede odfotit

jaja018
28. máj 2013

@nikky81 ja som veľmi využila nanoznik na športovej časti. Jednoznačne s nanoznikom