Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@hrustik1
@dulkagabulka kazdemu,jak je libo...Mne ked povedali,ze 90% porodov rodia v Kanade midwifes,tak som povedala Dakujem,neprosim si.Neodsudzujem,kazda zena rodi tak,na co sa citi.Takisto poskytovana starostlivost v Kanade pre tehotne zeny sa mne osobne nepacila.Vybrala som si,prisla som sem.Ale zeny tam rodia...a odrodia...
@poussin prepac, ale je to verejna diskusia a nevidim dovod, preco by som to mala pisat do IP. Ak sa ti nepaci - proste necitaj. A mimochodom, do tej diskusie sa zapojilo hned niekolko mamiciek a ine zdielali nase nazory. Toto je diskusia o tehotentstve a veciach s tym spojenymi, takze toto sem urcite patrilo.
@dulkagabulka no zrejme uz nebudem citat, lebo ja pisem ze som za prirodzene veci a nastrih som nemala (a som sa natrhla ale to je jedno) ale ty ocividne odmietas otvorit oci 🙂 takze uz na teba nereagujem. taketo extremistky vyslovene nemam rada.
@poussin ak ta to nebavi tak to necitaj, tu je to na diskusie a neviem, kto presne moze urcovat,o com sa tu bude diskutovat? ja tiez necitam vsetko a nestazujem sa, ked sa ini bavia!
@andy09 aj ja som posledne dni komplet vystavena, najradsej by som stale len spala!! je to tym pocasim??? VEd mame byt na vrchole sil! 😀 😀
@mummyofthree ja myslim, ze je to hlavne tym pocasim ... ked bolo vonku teplo, slnecno - bolo som cele dni vonku a i ten cas rychlejsie isiel ... teraz len cakam na vecer ako na spasenie 🙂
@mummyofthree ked ja som Ti nejaká stále vyštavená len by som spala a nič sa mi nechce. A počasím , no neviem vyhováram sa aj na to ale medzi nami ...ked bolo teplo bolo to to isté 😀 No som ja zvedavá kedy u mna príde vrchol síl, možno až v novembri 🙂
@mummyofthree podľa mňa ten vrchol síl a energie príde až tak o tri roky... 😀
ahojte, maminy...co sa tyka unavy, tak u mna kazdy den fici obedny spanok 🙂 aspon 2 hodiny...
@nedockava4 napodobne🙂
@nedockava4 tak ked sa ti da tak je super 🙂 ja mam 3.5rocneho a 1rocneho, takze mozem snivat 😀 😀
@hrustik1 ja som rada ze u nas robia vsetky kontroly tehotnych tak ako robia a v podstate neprotestujem ani ako sa vedu porody len to ako som vcera pisala mi strasne vadi ze mi babetko prilozia len namoju vyslovnu ziadost mozno na par sekund a hned ho zoberu... inak je pravda ze je dobre si po porode aspon jednu noc oddychnut ale predsa na kojenie by ho mali aspon 1-2 x tej mamicke doniest nech porodila kedy porodila ci v noci ci rano alebo podvecer!!! ved co tam maju aj v noci na robote.... mozu to dietatko zobrat ked je o.k. a doniest na pol hodinu k jeho mame... za toto jedine budem bojovat pri porode ked bude vsetko o.k.
Baby a ozaj mate tu niektore aj problem s pletou ako ste tehu? Lebo mne sa na zaciatku neskutocne vyhadzal chrbat od hormonov a teraz rozmyslam ci to tiez ustupuje pocas tehu a bude to menej postupne?
baby, citite uz aj pohyby babatkav takomto case?
Jaaaj a este jedna otazka vy nemate casto pocit akoby sa vam zle dychalo? ja mam velmi casto taky pocit ze sa mi neda uplne naplno dychat... vadi mi to hrozne...neviem normalne co to moze byt?
@eevicka83 s týmto dýchaním mám aj ja problém, prvý raz sa mi to stalo v Bojniciach v zámku ked sme boli na strašidlá a išlo sa takými drevenými uzučkými schodami až hore do veže a bolo to dosť fučala som a ked sme prišli hore som nemohla dýchať a potrebovala som proste rýchlo vzduch aspon z okna sa vytrčiť a dýchať, ale tam sa to nedalo chytala ma uplná panika. Potom mi muž vraví nech pomaličky dýcham tak mi to potom prešlo ale odvtedy mám taký pocit že musím mať okno aspon pootvorené alebo vystrelím z postele a idem na balkon sa nadýchať a to je len večer ked som už v posteli, niekedy sa v noci zobudím a mám blbý pocit a tiež hned okno otváram.
@eevicka83 ja mam na cele suiny ako kapor 🙂 vyzeram jak postihnuta.. ale pre Lily vsetko 😀

@hrustik1 @dulkagabulka @matrix87
baby uz sa tu nehadajte. Nebavia ma citat tie vase rozsiahle vymeny nazorov. Celu stranku 127 ste vyplnili vasim dohadovanim. Piste si to do sukromnej posty a neotravujte tym ostatnych.