Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Baby ja som stale hladnaaaaaaaa
Aj ja...spekulujem....spekulujem....a nakoniec som spravila langose...a teraz mi je zle z toho cesnaku... 😀
@cobinka ja mám presne to isté,nemôžem spať na pravej strane,lebo mi je čudne a vybieha mi kyselina. a keď spím na ľavej tak v poho....ja som už prišla na to prečo ma bolelo brucho...mala som tesné tepláky ....dnes som si dala voľnejšie a je mi lepšie ...no napadlo by ťa to...že teplaky
baby dnešná poradňa za nami, tripple testy negatívne, bábätko sa má dobre, zakrylo si oči ako keby chcelo povedať "dajte mi pokoj, čo ma rušíte" 😀 O dva týždne máme morfologický UZV, snáď sa konečne dozvieme či je on a či ona 😉
kocky, ja zacinam byt na nervy. ked som bola tehu s dcerkou, tak som pohyby citila v 16tt, teraz som 17-18tt A nic!!! naprv som si myslela, ze nišeco citim v 12tt, aj som tot ut riesila, lenze odvtedy (boli to 2-3 dni), vsetko ustalo. jedine, co viem, ze v 15tt bolo babatko uplne v poriadku.. inak je mi stale nevolno 😔 ..
@elebe teda teplaky by ani mne nenapadli 😉 sila 🙂 ...ja nemam kyselinu, ani som ju nikdy nemala, vobec neviem, co je to zaha 😉 ale mna tak zvlastne brusko tlaci a je mi tak tazko od zaludku...musim sa spytat dr. 🙂
@vavrenka tak to sme dve...ja som tiez v 14tt citila take hmyrenie, steklenie ale odvtedy nic...ked som boal tehotna s Dankom, tak v 17tt som dostala taky kopanec do ruky 😉 ked som ju mala polozenu na brusku....a teraz nic 😒 uz ani to hmyrenie obcasne necitim 😒
Dievcata.. nieste sameeeee.... Ja som tiez citila uz pohyby.. a teraz je miminko uz ale 4-5 dni tichucko...tak tiez neviem co a ako....
dr. ma dokonca k 1.mu vypisal uz z PNky,,, a dnes som bola v robote...a zamestnavatel mi otvorene povedal, ze sa mam ist dat opat spatne vypisat k obvodnemu lebo mi nemoze dat adekvatnu pracu k mojmu stavu....dobre nie???? zlaty to zamestnavatel ktory Vas spatne posle domov.... hahaha ostala som nanho kukat jak puk.... ale tak co narobim....
blbi lidi taky lidi ..........pan buh je maaaaa stejne raaaaaad.... ci?
Fu baby dnes ako sa kopili mraky a chystal dážď,mne bolo Tak zle,ani tlak mi tlakomer nenameral,hrozne mi bolo
@jaja018 baby v 12tt je naozaj prilis skoro citit pohyby..to urcite neboli obzvlast ked ich este doteraz necitite..a to ze teraz ich este necitite je normalne ja som pri druhej malej citila okolo 19-20tt. Pri tomto babetku o dost skor ale potom vzdy stresujem ked ho den dva necitim...takze nebojte je to urcite o.k. a napr. Ja mam placentu na zadnej stene a vy ju mozte mat tak ze tlmi pohyby alebo je aj babo inak otocene.moje je takmer vzdy na lavo a napravo pohyby takmer necitim. A dr. mi povedal ze nie je mozne aby som citila pohyby skor ako 18tt a to som treto rodicka 🙂 takze je uplne o.k. v tomto tyzdni ked ich niektora este necitite...

@juranka citim,Mathias veselo kope uz 😀