icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
29. máj 2013

@juranka citim,Mathias veselo kope uz 😀

juranka
29. máj 2013

@trish31 a uz odkedy? ja om od zajtra v 17tt ale babo je mensie asi o tyzden lebo som mala ovulku tak neskor...

trish31
29. máj 2013

@juranka v 17 tt ma kopol presne 4x...potom tyzden nic a od nedele 18 tt uz kopka dost,kazdy den sa ohlasi...nehovoriac ked sa prevaluje 🙂 Ale zavisi ako je aj ulozene babenko,aj ako mas placentu,aku hrubu brusnu stenu...

juranka
29. máj 2013

@trish31 a uz aj vies, ze to bude chlapcek?

trish31
29. máj 2013

@juranka ano,uz mi traja lekari povedali,tak snad sa nemylia,uz sme nadstaveni na chlapca 😀

juranka
29. máj 2013

@trish31 ja sa tiez uz tesi na to ked uz budem vediet co to bude 🙂 ale neviem kedy budem mat najblizsie utz, do poradne idem buduci tyzden ale nehovorili, zeby aj utz robili vtedy 😒

eevicka83
29. máj 2013

@andy09 presne toto citim aj ja...dakujem a som rada ze nie som sama.hned som kludnejsia...

trish31
29. máj 2013

@juranka mne musel robit zo zdravotnych dovodov robit utz casto takze to aj skoro zistili 🙂

andy09
29. máj 2013

@eevicka83 tiež som ostala kludnejšia ked viem že som neni sama 🙂

trish31
29. máj 2013

Baby ja som stale hladnaaaaaaaa

andy09
29. máj 2013

@trish31 aj ja ani neviem čo by som zjedla a to ma asi 4 den po sebe vždy večer začne páliť záha, to som nikdy nemala. Ale nejako ma dnes brucho pobolieva aj kríže.

katyka11
29. máj 2013

Aj ja...spekulujem....spekulujem....a nakoniec som spravila langose...a teraz mi je zle z toho cesnaku... 😀

eevicka83
29. máj 2013

@trish31 aj ja som casto hladna ale zaroven mi nic nechuti...no dnes to dychanie ma dost znervoznilo ale teraz ked viem ze to mate aj ine tak som kludnejsia...

elebe
29. máj 2013

@cobinka ja mám presne to isté,nemôžem spať na pravej strane,lebo mi je čudne a vybieha mi kyselina. a keď spím na ľavej tak v poho....ja som už prišla na to prečo ma bolelo brucho...mala som tesné tepláky ....dnes som si dala voľnejšie a je mi lepšie ...no napadlo by ťa to...že teplaky

matrix87
29. máj 2013

@juranka no ja mam tiez take pocity, ze si nie som ista, ale ked sa to opakuje po nejakom case, tak si myslim, ze je to naozaj babo....

slniecko001
29. máj 2013

baby dnešná poradňa za nami, tripple testy negatívne, bábätko sa má dobre, zakrylo si oči ako keby chcelo povedať "dajte mi pokoj, čo ma rušíte" 😀 O dva týždne máme morfologický UZV, snáď sa konečne dozvieme či je on a či ona 😉

sudabe
29. máj 2013

@poussin diky to som nevedela ale opytam sa dr Co mi povie.

vavrenka
29. máj 2013

kocky, ja zacinam byt na nervy. ked som bola tehu s dcerkou, tak som pohyby citila v 16tt, teraz som 17-18tt A nic!!! naprv som si myslela, ze nišeco citim v 12tt, aj som tot ut riesila, lenze odvtedy (boli to 2-3 dni), vsetko ustalo. jedine, co viem, ze v 15tt bolo babatko uplne v poriadku.. inak je mi stale nevolno 😔 ..

cobinka
30. máj 2013

@elebe teda teplaky by ani mne nenapadli 😉 sila 🙂 ...ja nemam kyselinu, ani som ju nikdy nemala, vobec neviem, co je to zaha 😉 ale mna tak zvlastne brusko tlaci a je mi tak tazko od zaludku...musim sa spytat dr. 🙂
@vavrenka tak to sme dve...ja som tiez v 14tt citila take hmyrenie, steklenie ale odvtedy nic...ked som boal tehotna s Dankom, tak v 17tt som dostala taky kopanec do ruky 😉 ked som ju mala polozenu na brusku....a teraz nic 😒 uz ani to hmyrenie obcasne necitim 😒

vavrenka
30. máj 2013

@cobinka je to blbe, ale normalne si ma potesila.. tak, hadam, bude vsetko ok

jaja018
30. máj 2013

@vavrenka
@cobinka ahojte baby ja som malú cítila v 16tt. Čakala som ze druhé budem skôr. V 12tt sa mi aj zdalo take bublinkovanie ale od vtedy nič. Takže stale cakam ☹ vidím ze som neni jediná

vavrenka
30. máj 2013

@jaja018 vitaj v klube cakateliek 😉

elebe
30. máj 2013

@cobinka no teraz nosím tehu tepláky a to je paráááda.....aj rifle ma všetky tlačia 😖 a tehu rifle sú mi ešte veľké.....už len čakám kedy bude konečne teplo,lebo na leto mám vecí habadej.....no ja si na pohyby asi ešte budem musieť počkať 🙂

katyka11
30. máj 2013

Dievcata.. nieste sameeeee.... Ja som tiez citila uz pohyby.. a teraz je miminko uz ale 4-5 dni tichucko...tak tiez neviem co a ako....
dr. ma dokonca k 1.mu vypisal uz z PNky,,, a dnes som bola v robote...a zamestnavatel mi otvorene povedal, ze sa mam ist dat opat spatne vypisat k obvodnemu lebo mi nemoze dat adekvatnu pracu k mojmu stavu....dobre nie???? zlaty to zamestnavatel ktory Vas spatne posle domov.... hahaha ostala som nanho kukat jak puk.... ale tak co narobim....
blbi lidi taky lidi ..........pan buh je maaaaa stejne raaaaaad.... ci?

trish31
30. máj 2013

@vavrenka neboj sa,moj ked sa nehybe,Tak mu počúvam srdiečko a som kludna,nemáš ten prístroj?

trish31
30. máj 2013

Fu baby dnes ako sa kopili mraky a chystal dážď,mne bolo Tak zle,ani tlak mi tlakomer nenameral,hrozne mi bolo

hrustik1
30. máj 2013

@trish31 ja mam od vcera hroznu migrenu a je mi hrooooozne zle od zaludku ☹ Celu noc som nespala a dnes nic nevladzem ☹ Len polihujem a uz mi to riadne lezie na nervy ... Uz nech zacne svietit slniecko a nam vsetkym as polepsi 😀

eevicka83
30. máj 2013

@jaja018 baby v 12tt je naozaj prilis skoro citit pohyby..to urcite neboli obzvlast ked ich este doteraz necitite..a to ze teraz ich este necitite je normalne ja som pri druhej malej citila okolo 19-20tt. Pri tomto babetku o dost skor ale potom vzdy stresujem ked ho den dva necitim...takze nebojte je to urcite o.k. a napr. Ja mam placentu na zadnej stene a vy ju mozte mat tak ze tlmi pohyby alebo je aj babo inak otocene.moje je takmer vzdy na lavo a napravo pohyby takmer necitim. A dr. mi povedal ze nie je mozne aby som citila pohyby skor ako 18tt a to som treto rodicka 🙂 takze je uplne o.k. v tomto tyzdni ked ich niektora este necitite...

trish31
30. máj 2013

@hrustik1 aj mne je hrozne

andy09
30. máj 2013

@trish31
@hrustik1 ja tiež nie som schopná dnes nič od večera tu v kuse prší či skôr leje, hlava ma bolí, od rána len polihujem celý deň. To sa chystám teraz pre Mišku do školy, ale Vám poviem že neviem ako tam zájdem úplne nanič mi je. Dnes som ledva dala do úst jeden chlebík.