icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
31. máj 2013

konecne sa mi dalo celkom normalne spat... az na tie vstavania na wc... ale to uz tak asi ostane az do porodu 😅
a mame doma postielku 🙂

eevicka83
31. máj 2013

baby ja som nasla kocik mojich snov... Stokke Crusi... ak bude dievcatko tak tento a ak chlapcek budem musiet vybrat nieco ale farieb je na vyber vela... lahucko sa sklada, celkovo je lahky, je stvorkolesovy ako som chcela, da sa otocit v smere aj protismere jazdy... no som z neho unesena...
hlboku verziu v ruzovej som este nenasla tak pridam aspon ako vyzera..

matrix87
31. máj 2013

@eevicka83 pekny 🙂 mne sa paci tento, v tej zelenej...

vavrenka
31. máj 2013

@eevicka83 pekny je veru, ja by som veelmi chcela novy kocik,a le mm nedovoli 😒 , ale to neva, prezijem, cheme sa prestahovat do vacsieho bytu, takze peniazky pojdu do bytu a nie od vybavicky. ale taky nejaky pekny kocik, hmmmmmm 😉

eevicka83
31. máj 2013

no ja som z neho unesena a vyhovuje aj vahou, aj skladanim, a to ze sa da otocit v smere aj protismera jazdy... no je to ho dost co je super tak dufam ze ked ho uvidim na zivo budem este nadsenejsia...

vavrenka
31. máj 2013

@eevicka83 ja som pozerala tu sportovu cast, sa mi zdala byt nejaka divna, myslim tvarovo - nevies, ci dietatko v nej normalne sedi, aleb ma stale nozicky vyssie ako zadocek?

eevicka83
31. máj 2013

@vavrenka no ja som si nikdy nevsimla ze by tam bol problem alebo ze by dietatko nepohodlne sedelo.uz som ten kocik viackrat videla aj na zivo.skus si ho pozriet na youtube. Pre mna je super ale uvidim v obchode ked ho vyskusam do podrobna.

jaja018
31. máj 2013

Baby ja mám takú otázku. Padajú vám vlasy? Ja budem za chvíľu holohlava ☹

nikky81
31. máj 2013

@jaja018 mne ano, hlavne po umyti mám neskutočné kopy vlasovm na kefe, az mi je do placu ked to vidim, ako by mi cele trsy vypadli :( a to sa obávam, co bude po pôrode 😖

jaja018
31. máj 2013

@eevicka83 ja vzraciam kazdy deň a niekedy aj viackrát. A dneska mi je tak blbo ze len čakám kedy idem

jaja018
31. máj 2013

@nikky81 diky ze som v tom neni sama. Ja mám husté vlasy takže by mi to ani tak nevadilo len nestiham vysavat. Všade su moje vlasy. O kefe nehovorím, radšej 🙂 ale v posteli na zemi na gauči na tričku no všade ☹

nikky81
31. máj 2013

@jaja018 no my ich mame tiez vsade, v posteli, na gauci, na vsetkom mojom a potom aj priatelovom obleceni, v robote ma tiez baby oberaju od vlasom. proste katastrofa! ☹ neviem, kedy sa to zlepsi a ci vôbec 😖

jaja018
31. máj 2013

@nikky81 neviem či sa to v tehu zlepší pri prvom som to nemala az po pôrode. Ale ak sa to po pôrode este zhorší ☹ no neviem či by som si už nejakú parochnu nemala pozerat 😀

nikky81
31. máj 2013

@jaja018 no asi zacnem googlit aj parochne a nie len veci pre babatko 😀 , ak by si nejaku dobru nasla 🙂, tak posli tip 😀 😀

andy09
31. máj 2013

@jaja018
@nikky81 mne tak pri malej padali vlasy ráno som vstala a chumáče vlasov ostali po mne, ale po pôrode to prešlo, ešte že mám husté vlasy , teraz sa mi zdá že menej mi padajú a hlavne ked si umyjem vtedy sú vlasy všade.

andy09
31. máj 2013

@katyka11, @hrustik1 Kočky tak konečne sme dosiahli ten 5 mesiac 😀

nanuska123
31. máj 2013

čo je to dnes za deň pane bože???? hlava ma bolí ešte od včera večera, točí sa mi...prišla som do poradne a TK 100/60...teraz kŕče do nôh, takže máme magnézium. tripple testy sú negatívne 1:3900. a pokrútený sme ako paragraf, takže zase nevieme čo to bude...

ewca
31. máj 2013

baby aj vy byvate stele take nefuknute? ja mavam veer brucho ako balon a to dokonc chodim niekolkokrat denne na zachod

eevicka83
31. máj 2013

@ewca ja mam brucho vecer tiez podla mna velke velmi ale ja chodim na wc malo... asi tak raz za 4-5 dni.. tak ja to prisudzujem tomu

vlasy padaju aj mne a uz som sa to tu chcela aj spytat ci je to normalne ked praveze v tehotenstve sa ma aj kvalita vlasov zlepsit...

Ozaj baby nezvykne vas pichat v prsniku? mna zvykne bud v jednom alebo v druhom sem-tam

kwetinnka
31. máj 2013

Mne padali az po porode,pred tym vobec...ani som sa s tym este nestretla 😀

elebe
31. máj 2013

ahojky kočky.....už pár dní ma nenormálne bolia kríže....dnes som dokonca ani v noci nespala,som chodila hore dole a kukala telku ☹ ☹ idem zdochnúť.....máte niektorá také? mne v lekárni povedala tetuška že si na to môžem dávať len ten ice cream,ten mám doma

ell23
31. máj 2013

@elebe ahoj aj ja mam take problemy tak niesi sama..

elebe
31. máj 2013

@ell23 no ale až takto? to by som nepovedala že už tak skoro ma budú bolieť tak strašne kríže ☹ a ide mi bolesť nižšie do trtáča a akokeby ma bolel zadok tak zvnútra ☹ fuuu....stále sedím obložená vankúšmi,no žiadna sláva.....vyskúšam ten ice cream 😖

ewca
31. máj 2013

baby? inak vam netvrdne brucho?mne poslednych par dni dost...uz mi aj magnezium doslo, musim si kupit, fest neprijemne to je

matrix87
31. máj 2013

@jaja018 mne akosi prestali padat ako som tehotna...

matrix87
31. máj 2013

@elebe mna tak krize strasne pred tyzdnom boleli asi 5 dni stale... ale mi to trocha preslo potom samo od seba, len tepla sprcha mi pomohla....

matrix87
31. máj 2013

@ewca a doktor ti co na to povedal? ked som bola v nemocnici, tak tam so mnou na izbe bola baba dva tyzdne co jej trvrdlo brucho... infuzky jej davali a injekcie...

a mna pre zmenu vajecniky na striedacku bolia, dakedy az tak palia.... ale netrva to dlho, tak to zatial neriesim az tak velmi...

elebe
31. máj 2013

@matrix87 no dnes som si aj dala teplú sprchu,ale ktovie ako to nepomohlo ☹ pohybujem sa jak starenka,alebo akoby som bola už v deviatom mesiaci ☹ myslíš že si ten ice cream môžem dať? ozaj a ako je cítiť tvrdnutie bruška 😕 ja si ho ohmatkávam a mám ho tvrdé vždy,teda tak sa mi zdá 😕 alebo to preto že sa stále napchávam? 😕 vôbec neviem ako to rozoznať

matrix87
31. máj 2013

@elebe no lekar vtedy tej babe povedal, ze pokial ma len take tvrdsie brucho, tak je to v pohode, ale ze ak je to take, ze to ide od krizov do brucha, take ako keby si mala stahy, tak ze to treba riesit... lebo to je este moc skoro v tychto tyzdnoch uvodnych... a tiez povedal, ze nie je dobre si brucho stale hladkat a stlacat, lebo na to reaguje maternica stvrdnutim...
a ten ice cream nepoznam, tak neviem posudit...

hrustik1
31. máj 2013

Tak babulky, dnes som si urobila vylet do Hlohovca , resp. do detskeho ochodu Aladdin a mozem len maximalne odporucat. Velmi ochotne predavacky, obrovsky vyber kocikov, ktore maju priamo vystavene v predajni a super ceny. Ak nakupujes v kamennej predajni / a nie cez net), tak dostanes este i nejaku zlavu. Ja som tam bola pozriet ten Mamas & Papas Sola. Bola som zvedava ake tam maju a hlavne za co. Povodne som ho chcela ist zajtra objednat do Predeti.sk, kedze tam maju zajtra tu 20% zlavu na vsetok tovar, ale ma tam riadne nasr..li, mam pocit ze z vecera do rana zdvihli ceny ☹ Bezna cena tohto kocika je tam 525€ a v Aladdin stoji bezne 450€. A dala som si nacenit kocik, original nanoznik a orig. tasku a finalna cena bude 520€. Takze tak ....
Inak obzerala som tam i Peg Perego Book vo farbe denim - tiez bolo krasne 🙂
A este jedna info pre mamicky, ktore chcu kupovat nove kociky. Pani predavacka mi povedala, ze bezne sa im uz v septembri/oktobri stava, ze vyrobcovia uz nemaju skladom niektore farby. Ze jednoducho vyrobia isty pocet kocikov v danej farbe a viac uz nesiju. Ze sa im potom casto stava, ze nie su schopni splnit objednavky ☹ Takze sa mam informovat koncom jula ci ten moj kocik v ciernej farbe maju skladom, aby sa nestalo, ze nakoniec budem musiet vyberat iny.