icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

slniecko001
9. jún 2013

@trish31 neverila som, že to tak môže byť, ale mne sa sexík počas tehu normálne že páči 😀 Ale musím byť v poho, vtedy je to ok. Ak som v strese, ani na neho nepomyslím 🙂

eevicka83
9. jún 2013

@trish31 ani moj to vobec nechape...nie si sama...takze sa prisposobujem 😀

trish31
9. jún 2013

@eevicka83 ja sa neprisposobujem ja nebudem sexovat nasilu....najhorsie je ze on to rozobera z celou jeho talianskou rodinou ci je to OK....super

eevicka83
9. jún 2013

@trish31 fiiiha no to nic moc...ja som sa uz musela prisposobit lebo ako som pisala mne sa ta chut uz po prvom dietati nevratila takze musela som sa cinit aby nebo zle.. 😀

andy09
9. jún 2013

@eevicka83
@trish31 s tou nechutou k sexu to je aj u nás tak, tiež nemám extra chuť, ale ked k tomu príde tak potom už pohoda. Ale väčšinou zaspím večer. Na začiatku som sa bála aby som nezačala krvácať a teraz mi to nejako nechýba, potom mi muž povie že no po 2 dvoch týždnoch by sme už aj mohli a si tak v duchu myslím že po porode nebudeš 6 týždnov a bude dobre treba, si zvykať 😀 Ale teda nerozoberá to s nikým, naštastie 🙂 A to ked si predstavím ako som ho pomali znásilnovala , ked sme sa snažili a teraz nič 🙂 Mne pri Miške prišla chuť v poslednom trimestri .
Ani mne toto teplo nerobí dobre, stále cítim sucho v nose a ako keby zavalený a uplne pocit že sa zadusím, ja to mám asi v hlave , lebo už fakt nechápem čo na mna takýto stav príde, teplo ma zaleje začnem dýchať z hlboka pocit že sa zadusím, chuda Miška ostala dnes taká vystrašená že až plakala a ja som sa rozplakala pri mužovi že chcem už november a koniec lebo sa zbláznim tak ma chudák ukludnoval, že to si ja namýšlam a potom to v hlave pracuje a mám takýto stav. Tak som zašla do sprchy , okna otvorené, zapnutý ventilátor a ležím len v spodnom prádle a je lepšie. Ozaj si neviem predstaviť ísť niekde na dovolenku do horúčav.

trish31
9. jún 2013

@andy09 boze ty mas dobre stavy uzkostne..len dychaj zhlboka ja dufam,ze mna to zajtra v lietadle nechyti

sudabe
9. jún 2013

@trish31
@eevicka83 moj muz je tiez taky a nastudoval si nä nete ze milovanie prospieva, hovori ze ci vobec existuje nejaky muz co cakal 9 mesiacov a bol bez ze to nieje mozne. no zatial nic nebolo ale myslim ze uz sa mu asi prisposobim.

eevicka83
9. jún 2013

@sudabe no to by moj muz bol inak nervozny keby 17tt nic nebolo...to by mi nepreslo...

libertine
9. jún 2013

mna hrozne otravuje alergia teraz. vyjdem von a koniec len kycham a kycham a soplim.

sudabe
9. jún 2013

@eevicka83 zo zaciatku to este bral bol tolerantny a potom musel lebo mi dr povedal ze ziadne milovanie lebo som mala kvasinky. a teraz si mysli ze ho klamem ze dr zakazal taze tak, normalne chcel volat dr sranda.
@libertine a to nemas nic nä tu alergiu? najlepsie je teraz doma fajny chladok.

katyka11
9. jún 2013

Baby nic si s toho nerobte... u mna chut by aj bola....ale mame sexik zakazany...koli tomu ze som na zaciatku krvacala....a teraz uz mm si nejak zvykol...ze ked to dokazal na vojne dokaze to vydrzat aj teraz... 😀 tak ale zase.... povedzme si na rovinu... ze ked si chlap nepychne tam ....... tak chce inam 😀 😀 😀
Joooooooj a musim sa dievcata pochvalit....dnes ma svokra vytiahla na nakup....... tehotenske vecicky pokupovat... zlataaaaaaaa 😅

trish31
9. jún 2013

Tak baby,zajtra letim...myslite na mna

andy09
9. jún 2013

@trish31 vážne ma to tak chytí že si pripadám ako nenormálna ☹ Už som z toho tehotenstva na prášky, chcem november a zdravé babätko v náručí a už žiadne problémy s dýchaním a podobne.

andy09
9. jún 2013

@trish31 štastný let a príjemnú dovolenku , dávaj si pozor 🙂

trish31
9. jún 2013

@andy09 mna strasne uz den picha pod bradou ja neviem preco

andy09
9. jún 2013

@trish31 tak o netuším čím môže byť a nemôžeš byť prechladnutá alebo niečo také zvykne byť ked ventilátor ofukne.

trish31
9. jún 2013

@andy09 asi,vsak co ine 😠

andy09
9. jún 2013

@trish31 iné ma nenapadá

trish31
9. jún 2013

@andy09 ja som mala trojklanny nerv zapaleny,ci to zas nebude ono...

andy09
9. jún 2013

@trish31 je to možné stačilo že Ta trošku ofuklo, alebo nejaký prievan a je to. na mna tu teraz fučí ventilátor tak som zvedavá čo ma ráno bude bolieť a ked nie mna tak môjho drahého iste niečo, lebo z toho že mám otvorené okno večer ho bolí rameno, noha, hlava a najnovšie vraj zub....takže uvidíme čo to bude zajtra 🙂

trish31
9. jún 2013

@andy09 to mna ked daco boli moj muz si hovori,ze som precitlivena ale jeho ked len nadcha chyti tak uz nemocnicu vola...

andy09
9. jún 2013

@trish31 ako aj môj a ked ho chrípka skolí to jajká celé noci, že ani spať nemôžem. Aj dnes mu vravím čo tak fučíš a hned na to argument, som nejaký zasoplený to z toho Tvojho okna a už bola odpoved.

trish31
9. jún 2013

@andy09 a nam ked je zle tak sme precitlivene...

andy09
9. jún 2013

@trish31 jasné, že precitlivelé a namýšlame si...

cobinka
10. jún 2013

@andy09 @trish31 moj mm mi vzdy ked zahlasim, ze ma nieco picha, boli, tlaci, povie, ty moje chuda a dalej neriesi... 😉 ved ucast uz vyjadril, tak naco to dalej pitvat 🙂 ale tak zase v poslednej dobe to v celku vyuzivam..."zlatko ja som ti dieta porodila a jedno ti este stale nosim, mohol by si aspon schody pozametat, povysavat, krpca dat spat, riady vylozit z zmyvacky, pradlo povesat...atd 😉 " a teda neskoci hned, ale ked privriem vsetky oci, tak do pol dna to spravi 😉

cobinka
10. jún 2013

@trish31 pekny a pokojny let 😉 a este krajsiu dovolenku 🙂

eevicka83
10. jún 2013

Ahojte . Baby uz som sa vas tu pytala asi ale neviem ci mi niekto odpisal.. ze upravila sa vam uz aj plet ktora ste mala nejaky problem po tychto prvych mesiacoch? ci je stale rovnaka?

jaja018
10. jún 2013

@eevicka83 mne sa praveze teraz zhoršila ☹
Ale musím sa pochváliť prešli nevoľnosti🙂

eevicka83
10. jún 2013

@jaja018 nezhorsila sa ti na zaciatku tehot.ale po stvrtom mes?

ewca
10. jún 2013

no tak ja som uz takmer fit, teraz je zase chora dcera...ani do skolky som ju dnes nedala...chceli sme ist cez vikend do cirkusu, tak ani to sa nekonalo...ach jaaaaj...ale drobec v brusku statocne kope...teda mna, muza ani dceru nejak nechce do ruky ani len stuchnut