Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@eevicka83
@trish31 s tou nechutou k sexu to je aj u nás tak, tiež nemám extra chuť, ale ked k tomu príde tak potom už pohoda. Ale väčšinou zaspím večer. Na začiatku som sa bála aby som nezačala krvácať a teraz mi to nejako nechýba, potom mi muž povie že no po 2 dvoch týždnoch by sme už aj mohli a si tak v duchu myslím že po porode nebudeš 6 týždnov a bude dobre treba, si zvykať 😀 Ale teda nerozoberá to s nikým, naštastie 🙂 A to ked si predstavím ako som ho pomali znásilnovala , ked sme sa snažili a teraz nič 🙂 Mne pri Miške prišla chuť v poslednom trimestri .
Ani mne toto teplo nerobí dobre, stále cítim sucho v nose a ako keby zavalený a uplne pocit že sa zadusím, ja to mám asi v hlave , lebo už fakt nechápem čo na mna takýto stav príde, teplo ma zaleje začnem dýchať z hlboka pocit že sa zadusím, chuda Miška ostala dnes taká vystrašená že až plakala a ja som sa rozplakala pri mužovi že chcem už november a koniec lebo sa zbláznim tak ma chudák ukludnoval, že to si ja namýšlam a potom to v hlave pracuje a mám takýto stav. Tak som zašla do sprchy , okna otvorené, zapnutý ventilátor a ležím len v spodnom prádle a je lepšie. Ozaj si neviem predstaviť ísť niekde na dovolenku do horúčav.
mna hrozne otravuje alergia teraz. vyjdem von a koniec len kycham a kycham a soplim.
Baby nic si s toho nerobte... u mna chut by aj bola....ale mame sexik zakazany...koli tomu ze som na zaciatku krvacala....a teraz uz mm si nejak zvykol...ze ked to dokazal na vojne dokaze to vydrzat aj teraz... 😀 tak ale zase.... povedzme si na rovinu... ze ked si chlap nepychne tam ....... tak chce inam 😀 😀 😀
Joooooooj a musim sa dievcata pochvalit....dnes ma svokra vytiahla na nakup....... tehotenske vecicky pokupovat... zlataaaaaaaa 😅
Tak baby,zajtra letim...myslite na mna
@trish31 je to možné stačilo že Ta trošku ofuklo, alebo nejaký prievan a je to. na mna tu teraz fučí ventilátor tak som zvedavá čo ma ráno bude bolieť a ked nie mna tak môjho drahého iste niečo, lebo z toho že mám otvorené okno večer ho bolí rameno, noha, hlava a najnovšie vraj zub....takže uvidíme čo to bude zajtra 🙂
@andy09 @trish31 moj mm mi vzdy ked zahlasim, ze ma nieco picha, boli, tlaci, povie, ty moje chuda a dalej neriesi... 😉 ved ucast uz vyjadril, tak naco to dalej pitvat 🙂 ale tak zase v poslednej dobe to v celku vyuzivam..."zlatko ja som ti dieta porodila a jedno ti este stale nosim, mohol by si aspon schody pozametat, povysavat, krpca dat spat, riady vylozit z zmyvacky, pradlo povesat...atd 😉 " a teda neskoci hned, ale ked privriem vsetky oci, tak do pol dna to spravi 😉
Ahojte . Baby uz som sa vas tu pytala asi ale neviem ci mi niekto odpisal.. ze upravila sa vam uz aj plet ktora ste mala nejaky problem po tychto prvych mesiacoch? ci je stale rovnaka?
no tak ja som uz takmer fit, teraz je zase chora dcera...ani do skolky som ju dnes nedala...chceli sme ist cez vikend do cirkusu, tak ani to sa nekonalo...ach jaaaaj...ale drobec v brusku statocne kope...teda mna, muza ani dceru nejak nechce do ruky ani len stuchnut

@trish31 neverila som, že to tak môže byť, ale mne sa sexík počas tehu normálne že páči 😀 Ale musím byť v poho, vtedy je to ok. Ak som v strese, ani na neho nepomyslím 🙂