Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
ahojte baby, morfo ultrazvuk máme za sebou, všetko je vraj ok a moje tušenie sa potvrdilo "čakáme babu" 🙂 Dcéra sa teší, lebo ona od začiatku chcela iba sestru, už len jej vybrať meno 🙂
tak dnesne morfo... male je v poriadku...4 ruky a 2 nohy 🙂 ...krasne mi lekar vsetko ukazal ...320g... zase ako pri prvom ma "vecsie" hodnoty, tak uz sa v duchu pripravujem na dalsieho valibuka a dalsiu sekciu, ale ma potesil, ze dnes sa da zvladnut aj 5 sekcii, ze ma jednu mamicku so 4 sekciami a caka dalsie. Uplne iny postoj ako tu citavam od mamiciek, ze maju lekari.
Tuzila som po dievcatku, bude to dalsi chlop... tak mozno bude aj tretie kolo 🙂 lebo stav u svokrovcov vyzera 4:0 pre chlapcov
@peka13 @jaja018 my tiez nemame vytah, byvame na 3. posch. s prvou dcerou som vynasala kocik hore aj s nou, teraz uz chodi sama pekne po schodoch, ale samozrejme sa niekedy rozhodne, ze nejde ani za svet a musim niest na rukach ju aj nakup 🙂 takze ked sa narodi druhe, bude sranda. no teraz uz mame aspon aj garaz, takze budem kocik nechavat dole.
@euka210 gratulujem,hlavne ze je vseko oo.k. baba bude tretia 🙂 a aj mas rozmery malickeho?ak ano napis nech porovnam s nasou slecnou.. 🙂
baby to brucho nie a nie rast.. vecer je sice ako slon ale rano ked sa zobudim tak tam nic nemam.ked lezim na chrbte tak iba totalne malilinky kopcek... ked sa postavim tak trochu vacsie ale v podstate stale rovnake uz dlhsie..ako to mate vy?
@eevicka83 pozerala som tvoj fotoalbum a ty uz mas krasne brusko na tych fotkach. Moja sestra ma termin ako ty a som na nu cez vikend zvedava, lebo mama mi povedala, ze od 20. tyzdna jej brusko vyrazne vybehlo a teda aj sama sestra mi to hovorila po morfo UTZ. caka druhe a bude mat syna 🙂. ja som na konci 19.tyzdna a ja nemam skoro ziadne brucho, teda myslim take tehu. Nie som prilis chuda, taka normalna a brusko mi nabehne len v priebehu dna ked jem a pijem, ale rano ked sa zobudim, tak skroro nic. a uz by som asi aj prijala by daco bolo naozaj vidiet, ale je to moje prve tehu a asi mi to ide viac do bokov. tehu rifle su mi stale volne, nema mi ich co drzat 🙂.
ale ty mas naozaj velmi pekne brusko, sa tam princeznej urcite dobre býva 🙂
@nikky81 mne tie teh. gate boli v minulom tehotenstve dobre az tak v 7. mesiaci. ja nosim stale este predtehotenske rifle, su take bedrove. a tie teh. nohavice ani nosit nebudem, mala som len jedny a len parkrat na sebe,bolo mi to nejake nepohodlne. brucho uz mam,take podla mna primerane 20tt, nie je velke,ale je take gulate.
Baby prosím Vás nemáte skúsenosti s nákupmi pre bábo v Poľsku? V Targu by mal byť nejaký obchod Baby Boo a čítala som niektoré diskusie tu na koníku, že sa tam oplatí ísť...neviete ako???
@euka210 ja mam tiez sekciu za sebou a teraz ma chce dr.poslat na normalny porod, ale mne sa to moc nepozdava, lebo sa dost bojim 😒 prvy porod zacal tiez ako normalny, a po par hodinach tlacenia, ked sa maly uplne zasekol, sme sa rychlo presuvali na sekciu...vtedy som sa dost bala aby bolo vsetko v poriadku ☹ a kebyze mam zazivat znovu to iste huuuh 😒 radsej by som si naplanovala sekciu a spinalku a nie zase zachranovat na poslednu chvilu. ...
Dievcata zajtra o 16-tej morfo....az sa bojim... ☹
a dufam ze sa mi ten chlapcek len snival.... a namiesto pipika uvidime krasne kavoveee zrniecko.... 😅

@peka13 no, dúfam, že to bude čím skôr 🙂 ale tak snád to bol svištík 🙂