icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
11. jún 2013

@peka13 no, dúfam, že to bude čím skôr 🙂 ale tak snád to bol svištík 🙂

jaja018
11. jún 2013

@peka13 ja nosím na tretie poschodie bez vitahu malú aj s kocikom. Pred tým som tiež ani nákup nenosila 🙂

peka13
11. jún 2013

@jaja018 😀 😀 😀 tak sme na tom skoro rovnako, ja musim najprv zniest kocik do pivnice.to je tiez katastrofa a potom sa vytrepat aj s malou hore 😖 😅 no ja si myslim, ze porodime niekde medzi druhym a tretim 😀

jaja018
11. jún 2013

@peka13 no ja musím nosit malú aj s kocikom naraz lebo ma iba rok a dole ma nepocka a ani hore a sama po schodoch vie ísť len sa bojím ze padne. Ale tak dúfam ze aspoň na niečo to bude dobre a aspoň pôrod budeme mať jednoduchý ked už toľko chodíme a natahujeme sa 🙂

jaja018
11. jún 2013

@peka13 jeeej kukla som tvoj albumik a mi máme tak rovnako staré detičky a vidím ze tiež ste látkovali. Ešte stále látkujete?

andy09
11. jún 2013

@peka13 ja som tam išla hned osobne a sestrička ma ani nevypočula abrala ma ako keby som chcela ísť na krv. Zajra iddem na poradnu tak o poviem mojej dr.

slniecko001
11. jún 2013

ahojte baby, morfo ultrazvuk máme za sebou, všetko je vraj ok a moje tušenie sa potvrdilo "čakáme babu" 🙂 Dcéra sa teší, lebo ona od začiatku chcela iba sestru, už len jej vybrať meno 🙂

euka210
11. jún 2013

@petus84 aj mne sa to teraz casto vracia, lebo aj som sa pytala ci bude sekcia alebo skusia normalne a primar nepovedal, hoci sestricka vedela, ze pojdem.

euka210
11. jún 2013

tak dnesne morfo... male je v poriadku...4 ruky a 2 nohy 🙂 ...krasne mi lekar vsetko ukazal ...320g... zase ako pri prvom ma "vecsie" hodnoty, tak uz sa v duchu pripravujem na dalsieho valibuka a dalsiu sekciu, ale ma potesil, ze dnes sa da zvladnut aj 5 sekcii, ze ma jednu mamicku so 4 sekciami a caka dalsie. Uplne iny postoj ako tu citavam od mamiciek, ze maju lekari.
Tuzila som po dievcatku, bude to dalsi chlop... tak mozno bude aj tretie kolo 🙂 lebo stav u svokrovcov vyzera 4:0 pre chlapcov

sudabe
11. jún 2013

@matrix87 bolesti podbrusku ako nä mendzes a v kuse cely den dost sille.

euka210
11. jún 2013

@sudabe sup zajtra k lekarke

sudabe
11. jún 2013

@euka210 ja uz som bola a som v nemocnici, nemozm tu zaspat.

euka210
11. jún 2013

nas druhy chlopcok 🙂 s myslitelskou pozou

euka210
11. jún 2013

@sudabe aha
Tak to Ti nezavidim

sudabe
12. jún 2013

@euka210 no presne vobec som sa nevyspala, ruky dopichane dneska mi maju brat krv ta som zvedava skade hruza.

libertine
12. jún 2013

@peka13 @jaja018 my tiez nemame vytah, byvame na 3. posch. s prvou dcerou som vynasala kocik hore aj s nou, teraz uz chodi sama pekne po schodoch, ale samozrejme sa niekedy rozhodne, ze nejde ani za svet a musim niest na rukach ju aj nakup 🙂 takze ked sa narodi druhe, bude sranda. no teraz uz mame aspon aj garaz, takze budem kocik nechavat dole.

jaja018
12. jún 2013

@libertine ani ja už pri druhom nebudem nosiť kočík hore ale budem ho nechávať v pivnici. Ach jáj kto to aj takto bez vitahuvymyslel ☹

eevicka83
12. jún 2013

@euka210 gratulujem,hlavne ze je vseko oo.k. baba bude tretia 🙂 a aj mas rozmery malickeho?ak ano napis nech porovnam s nasou slecnou.. 🙂

baby to brucho nie a nie rast.. vecer je sice ako slon ale rano ked sa zobudim tak tam nic nemam.ked lezim na chrbte tak iba totalne malilinky kopcek... ked sa postavim tak trochu vacsie ale v podstate stale rovnake uz dlhsie..ako to mate vy?

libertine
12. jún 2013

@jaja018 inac doma mi to az tak nevadi s tym kocikom, skor ked treba nieco vybavovat, trebars na postu su obrovske schody a nie je tam ani ta plosinka pre kociky, ako sa tam budem trepat s kocikom a druhym dietatom, to som zvedava.

jaja018
12. jún 2013

@libertine to ako kebyze pises o našej poste presne to isté. A ja sa s kocikom ani do obchodu nedostanem, lebo u nás ma tak na p... spraveny vchod

nikky81
12. jún 2013

@eevicka83 pozerala som tvoj fotoalbum a ty uz mas krasne brusko na tych fotkach. Moja sestra ma termin ako ty a som na nu cez vikend zvedava, lebo mama mi povedala, ze od 20. tyzdna jej brusko vyrazne vybehlo a teda aj sama sestra mi to hovorila po morfo UTZ. caka druhe a bude mat syna 🙂. ja som na konci 19.tyzdna a ja nemam skoro ziadne brucho, teda myslim take tehu. Nie som prilis chuda, taka normalna a brusko mi nabehne len v priebehu dna ked jem a pijem, ale rano ked sa zobudim, tak skroro nic. a uz by som asi aj prijala by daco bolo naozaj vidiet, ale je to moje prve tehu a asi mi to ide viac do bokov. tehu rifle su mi stale volne, nema mi ich co drzat 🙂.
ale ty mas naozaj velmi pekne brusko, sa tam princeznej urcite dobre býva 🙂

libertine
12. jún 2013

@nikky81 mne tie teh. gate boli v minulom tehotenstve dobre az tak v 7. mesiaci. ja nosim stale este predtehotenske rifle, su take bedrove. a tie teh. nohavice ani nosit nebudem, mala som len jedny a len parkrat na sebe,bolo mi to nejake nepohodlne. brucho uz mam,take podla mna primerane 20tt, nie je velke,ale je take gulate.

peka13
12. jún 2013

@jaja018 ano, mame male podobne stare...bude tos nimi sranda...uz sa vidim o par mesiacov ako vlacim dve deti na tretie 😖 😅

nanuska123
12. jún 2013

Baby prosím Vás nemáte skúsenosti s nákupmi pre bábo v Poľsku? V Targu by mal byť nejaký obchod Baby Boo a čítala som niektoré diskusie tu na koníku, že sa tam oplatí ísť...neviete ako???

cobinka
12. jún 2013

@peka13 jej ty mas malu narodenu 2.4. ? aj moj Danino je 2.4. sice 2007 😉 🙂

cobinka
12. jún 2013

@euka210 ja mam tiez sekciu za sebou a teraz ma chce dr.poslat na normalny porod, ale mne sa to moc nepozdava, lebo sa dost bojim 😒 prvy porod zacal tiez ako normalny, a po par hodinach tlacenia, ked sa maly uplne zasekol, sme sa rychlo presuvali na sekciu...vtedy som sa dost bala aby bolo vsetko v poriadku ☹ a kebyze mam zazivat znovu to iste huuuh 😒 radsej by som si naplanovala sekciu a spinalku a nie zase zachranovat na poslednu chvilu. ...

katyka11
12. jún 2013

Dievcata zajtra o 16-tej morfo....az sa bojim... ☹
a dufam ze sa mi ten chlapcek len snival.... a namiesto pipika uvidime krasne kavoveee zrniecko.... 😅

nikky81
12. jún 2013

@katyka11 neboj, vsetko bude ok 🙂. ja idem az 21.6 a uz sa neviem dockat, dufam, ze to rychlo ujde. a hlavne nech je malicke zdrave 🙂

katyka11
12. jún 2013

@nikky81 Presne tak....hlavne nech su tie nase babatkaaaaaa zdravuckeee 😅

eevicka83
12. jún 2013

@nikky81 no to ano poobede brusko mam ale rano a doobedu ho uz asi mesiac mam rovnake...vecer je vacsie z jedla a tak..ale rano v posteli rovne 🙂 usudzujem ze skutocne brusko mam to co je rano a to je uz dlho rovnake...