Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
len aby ste mali predstavu, aké je u nás teplo: kým som zavesila prádlo, tak deka, ktorá bola posledná na zavesenie už bola skoro suchá 😀 a môj notebook sa prestal ochladzovať (asi sa mu to neoplatí)
@jaja018 no ja čakám na zimný sortiment oblečenia v tescu, tam mávajú dobré veci, sme tam aj neteri aj kamarátke kupovali veci aj na zimu... tak ja čakám na to... ale inak by som povedala, že body, na to nejaký svetrík, nohavice, a overal nejaký alebo dačo také... ja mám termín posledný oktober, takže dúfam, že vtedy ešte nejaká veľká zima nebude...
Inak baby,ja mam jaky depresivny termin,ze Vsetkych svatych 😀
@jaja018
@matrix87 ja oblecko este vobec neriesim...ale co ma pamet neklame, tak tu dole na juhu co som sa vydala, tak som na vs. svatych bola len v prechodnej bunde alebo len sveter a predtym v PO to sme uz tahali kabaty 🙂 Tak uvidim aka bude jesen...zatial prezime tie horucavy
Inak ja som taka rada, ze nam vysiel ten november, lebo pri prvom som si v lete vychodila cely 7,8 a 9m a bolo to tazke zvladnut lebo mi puchli nohy. Teraz som este ako srnka 🙂
A si pametam, ze na vs. svatych ked mal 2m, tak mal len body a mikinu, na nohach tiez 2 vrstvy a mali sme ho v nosici a na tom kapsu.
joj, dnes ma vsetko boli ☹ Vcera som konecne posadili kricky a trvalky, co som nakupila pred skoro 2 tyzdnami.... tak som sa s tym vytrapila v tomto pocasi a teraz ma vsetko boli a taha ☹ Takze dnes budem len oddychovat s vylozenymi nohami, ladovou kavickou a popripade nohami v bazene 🙂
A musim sa pochvalit, kupila som prve bodynka 🙂 Proste som neodolala, malinke modrucke s imitaciou trakov - bude v nich mini fesi 🙂
A inak baby, s tym obliekanim miminka to netreba prehanat - vzdy treba dat o jednu vrstvu viac ako mas oblecene ty. Kamoska tak maleho v zime babusila a babusila a malinkemu sa zaparila pokozka a dostal z toho atopicky ekzem ☹
Kočky vcera som si kupila tampony na kupanie znacky Senta Protect,ale nepisu su aj pre tehotne,tak sa chcem spytat ci ich mozem pouzivat ked su napustene nejakym vysokokvalitnym vazelinovym olejom?
A takto som mala malú naobliekanu minulý rok 1. novembra mala cca 6. Mesiacov. Bola zima a boli sme v kabatoch
ahojte 🙂 U nas uz sa schladilo, a buduci tyzden ma byt max. 17 stupnov, sialene toto pocasie...a som zistila, ze pri kazdej zmene pocasia mi je taaak zle :( ked bolo teplo som aspon zvracat nemusela...
Inak baby mate niektora krcove zily? Ja som to nikdy nemala a teraz mi taka skareda vyliezla a jak to boli :( akokeby som toho uz nemala dost :( co na to? dr. mi predpisala stahovacie pancuchy, ale neviem jak v nich v lete vydrzim....
A uprimne neviem si predstavit par dnovemu drobatku obliekat pancusky 🙂 Ja som sice mala aj 56 pancuchy, kedze maly je februarovy, ale az tak som ich nepouzivala, lebo obliekanie a vyzliekanie bolo na nervy pre vsetkych 🙂 nech sa radsej trosku otuzuju od malinka 🙂
@kleopatris Aj u nás 🙂 Zobudila som sa na dážď a teplomer vonku ukazuje 19 *C 😀 Ešte včera som sa topila a dnes, normálne musím chlapcom vytiahnuť tenisky a dlhé rifle 😀
@januska010
@kleopatris
no ako vám je dobre... mi tu máme stále strašne teplo. Od 5:00 nám svieti slnko, a podľa modrej oblohy to vyzerá na další tropický Oravský deň... včera sa svišťovi nechcelo hýbať ani po vlažnej sprche, som zvedavá, čo vymyslí dnes... keby sa nevzpriečil včera, tak ani neviem, že ho mám 🙂
Ešte je len 9:35 a už teplomer ukazuje 25stupňov...
Ahojte🙂 chcem sa opytat ,ci niektora novembrovka ma tiez bolest v podbrusku a zaroven bolest krizov? V noci som sa vkuse prehadzovala z boku na bok,na chrbte to bolo silne-tak sa uz spat neda vobec...:(
@beatka1988 mna strasne boleli krize asi tak pred dvoma tyzdnami, ale preslo to potom samo... tiez som nemohla spat par noci kvoli tomu...

Baby rozmýšľali ste už nad tým ako oblečené budete brať babo domov z pôrodnice? Lebo to už bude zima a ja ako som rozmýšľala tak by som naňho dala snáď asi všetko 🙂