Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@euka210 ja som asi vynimka.cakam tretie babo a stresujem ako pri prvom a nakupovaka by som tiez dost.velmi sa mi pacia tie vecicky..ale je to mozno aj tym ze nemam doma 2-3rocne dieta ale uz maju 5a7rokov tak mi to uz chyba..booze inak ja by som brala aj 4-5deti...no ale muz ma uz cez 40 tak uz to bude na rozmyslenie...
@eevicka83 🙂, presne tak, nech len rastu. a hlavne nech su zdrave 🙂. no pohyby cítim uz dost intenzívne a aj v noci sa obcas zobudim, ked ma kopka do mechura, lebo to ma dost boli. potvorka jedna 🙂. no tiez predpokladam, ze pokial pôjde vsetko tak ako ma az do konca a budem rodit v termine, tak asi bude dost velka. ani nema byt po kom krpata 🙂
tie rozmery a vahy ma asi kazdy lekar inak, teda ze comu to zodpoveda 🙂, ale su to len mini odchylky, hlavne ze rastu 🙂
@eevicka83 ved jasné som srandovala 😀 No ja sa už nad dalším neuvažujem, nie že by som nechcela, ale tých 9 mesiacov je strašne vela a po mojich skúsenostiach som rada, že som tu kde som a že je všetko v poriadku. Tak naštvať vedia deti riadne aj tá moja včera mala svoj den aj ked v poslednom období ich máva dosť často, asi jej začína nejaká skorá puberta 😀 Tak som včera aj bola rada ked mi zavolala moja mama že či si ju na víkend môžu zobrať, že pôjdú k babke na záhorie. Tak bola celá štastná a išla.
Ahojte kde kupim spolocenske saty pre tehulky? Mam na to este vyse mesiaca ale hladam uz teraz lebo viem ze to nebude jednoduche...
ahojte to je normalne ked mam pod bruskom krce???
Baby dneska som kúpila niečo pre miminko. Dupacky a plienocku. Univerzálnej farby keďže furt pohlavie nevieme🙂
ahojte baby, tak sa hlásim po včerajšej oslave. celý deň som behala po meste, po korbáče, po tortu, k mame, do reštaurácie... na obed som si myslela, že už asi umriem od toho tepla, tak som hodinu ležala nepohnute v zavretej a zastretej izbe. trikrát som sa skoro studenou vodou sprchovala, aby som svišťa trocha osviežila 🙂 Pomedzi to sme konečne počuli jeho srdiečko, doobeda kľudne spinkal asi a večer som ho nemohla nájsť, tak som sa zľakla, či sa mu niečo nestalo, ale dala som si tú tretiu sprchu a našla som ho schovaného pod jeho obľúbenou pravou bedrovou kosťou 😀 ale zjavne bol taký vyčerpaný ako ja, lebo sa ani nepohol a srdiečko mu bilo ako keby tam maraton bežal, chúdatko moje. A večer, ked sa konečne ochladilo, tak sa začal hýbať a prešiel od kosti k pupku 🙂 našiel si lukratívne miestečko a polohu a zaspal 🙂 Bol to pre neho náročný deň 🙂
@matrix87 vies co asi to bude tym teplom lebo moja je uz tri dni dost kludna a stale spinka..normalne ked si aj lahnem na jeden bok tak nic co inokedy sa ozvala potom prelahnem na druhy bok a absolutne nic ...tak ma niekedy vystrasi...ale potom sa aspon trochu pomrvi...no ale vcelku je menej aktivns tak dufam ze len z toho tepla..
Baby mne je uz od vcera tak blbo,zle mi je,hlava sa mi toci,vcera vecer som mala pocity jak keby mi maly s rukami smatral v krcku,otras proste...
@trish31 to je iste z toho tepla mne tak bolo predvčerom, a tiež ma bolelo dole až nepríjemný pocit som mala, ale do rána mi to prešlo. A zrazu sa mi zdalo akoby mi brucho nejako zmizlo a to len asi malinké zmenilo polohu, lebo aj pohyby som cítila až niekde dolu čo som nikdy predtým tam necítila a asi mi nejako tlačilo na spodok.
A bruško máš pekné, ved rastie , už krásny 22 tt 🙂
Hlásim sa po 3D sone v Hlohovci - trošku im dnes zlyhala logistika 🙂 Na jeden termín sme boli objednané dve, ale nevadí. Padol im pc systém, takže na dnešný deň objednávala sestrička vyšetrenia duplicitne - lekár sa len za hlavu chytal, že tam na každý termín objednané 2 tehulky 🙂
Ňuňík v brušku je teda chlapček ako sa patrí máme 450g a 25-30cm a všetko je v poriadku. Naše chlapčiatko krásne spolupracovalo, takže máme i pekne fotečky. Pri Karolinke sme po 3D sone mali jednu jedinú fotku, lebo sa vrtela o 106 a nechcela absolútne pózovať, ani len premerať sa nedala 🙂
Takže i Vám ostatným želám, aby ste z toho mali taký krásny zážitok ako my dnes 🙂 @andy09, ty ides zajtra vsak? Potom daj vedieť čo sa ti skrýva v brušku 🙂
A toto moje krpate sa absolutne nechce pohybovat..a mozem robit co chcem..uz ma hneva dost...
😖
@hrustik1 tak to muselo byť niečo ked sa im zrazu v nedelu nakopilo tolko tehuliek 🙂 Krásne miery už má malinký. Ano ja idem zajtra o 15 :00 tak snád tam nebude tiež dvojmo 🙂 Strašne som zvedavá čo mi povedia, či je všetko v poriadku, aké má miery a čo to bude 🙂 Teším sa, potom dám samozrejme vedieť 🙂
@trish31 3D to je to na čo sa môžeš sama objednať a platíš si za to. Najlepšie je robené 3D od 20 tt - 30 tt vtedy je to všetko ešte krásne vidieť, potom tam už má bábätko menej miesta a už to nie je tak super vidieť. Vlastne tam Ti všetko premeria ako na morfo a potom pozerá všetko v 3D usta, nožičky a tak či je všeko OK.

@nikky81 no tak to je super ze je o tyzden vacsia...len nech nam tam rastu drobcekovia..a tak uz aj pohyby citis poriadne..vsak?moja mala takmer pred tyzdnom 422g a dr. napisal ze zodpoveda 21+0.Ja som mala prvu malu velku 3700g cize dost a keby sa druha narodila v termine ako prva tak ma podobne ako prva...len sa narodila o takmer 3 tyzdne skor.