icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
21. jún 2013

@sudabe No super že Ta pustili a už sa cítiš lepšie? Teraz budeš už len oddychovať pekne v klude doma. ja ešte tiež neviem čo budeme mať , v pondelok ideme na 3D.

sudabe
21. jún 2013

@monik83 a aky mas vybraty? kde presne idete? aj moj muz nechce vediet ale povedal ze sa doftipi podla farby kocika.

andy09
21. jún 2013

@matrix87 je to pravda neoplatí sa čakať ako píše @eevicka83 niektoré farby prestanú v určitý mesiac vyrábať a už nie je alebo ich musia robiť na zakázku a dlho to trvá, ja som chcela tiež naklusať v septembri do obchodu a vybrať si a naivne som si myslela že kočiar bud hned vyberieme a odvezieme domov alebo max. do týždna nám príde a preto som bola prekvapená ked nám povedali, že to len tak tak budeme stíhať s tým našim kočíkom.

monik83
21. jún 2013

@sudabe Camarello Q12 alebo Malaga, muž chce taký tyrkysovo modrý že však aj dievča môže mať taký kočík, bola som ho pozrieť včera u nás v To a stojí 330 e a je super a hlavne ľahký

sudabe
21. jún 2013

@andy09 no je mi lepsie hoci obcas mä dtala dakde pichne. uvidis v pondelok ns 3D sa dozvies. a kociar si objednala v jakej farbe?

andy09
21. jún 2013

@sudabe objednali sme v červenej sa mi najviac páčila no ak to bude chlapec tak bude sa v červenom voziť 🙂 Musíš vela oddychovať, ja som tiež minule vela pochodila som bola v meste a tam sa motala a prišla som domov a všetko ma bolelo ešte na druhý den, pichalo ma , pobolievalo podbruško kríže už som mala obavy, ale prešlo a v týchto horúčavach už radšej ani moc nevychádzam len ked musím a navečer ked je lepšie idem sa poprechádzať a malou.

sudabe
21. jún 2013

@monik83 a v polsku mozno aj za 250 ho kupis, a ze aj vecicky su tam lacne postielky, aj plienky no vsetko. kedy idete?

andy09
21. jún 2013

@monik83 dnes sme boli v PE baby dream čo tam je a ten malaga tam mali tyrkysovo čierny bol fakt užasný farebne mali tieto kočíky nádherné moja malá hned letáky brala z neho 😀

katyka11
21. jún 2013

baby dnes som tak padla, ze som mala pocit, ze som si praskla clenok... automaticky som padala na kolena a lakte... ale clenok................................ som zvedava ako bude vyzerat do rana, a ked stale rovnako...rovno mozem ist na rengen a pre dlahu ...ci sadru ???????? ako za trest toto ☹

sudabe
21. jún 2013

@andy09 taze v duchu cakas ze to bude dievcatko? a manzel v pohode ze cerveny a neviete Co to bude? ale v dnesnej dobe si myslim ze nä farbe nezalezi, jasne len oddychujem, moj svokor je v kupeloch v bardejove a zajtra idu vseci za nim no ja nejdem, budem lezat .

monik83
21. jún 2013

@sudabe cez dovolenku, začiatkom augusta, do Noweho Targu sa chystáme, veď kúpime čo sa nám bude páčiť, postieľku mi urobí ocino drevenú, je stolár

sudabe
21. jún 2013

@katyka11 joj to mi je luto ale viez ze nä rengen sa nesmie ist ked si tehotna! davaj si nanho teraz ladovy obklad aby ti velmi neopuchol.

monik83
21. jún 2013

@andy09 no tá tyrkysová je veľmi pekná, preto sa nám tak páči, uvidíme ako to dopadne

katyka11
21. jún 2013

@sudabe uz mam zabal s octanovou mastou... tak uvidime... co to urobi...ale spuchol behom 15 minut... tak neviem...uvidime rano... 😉

sudabe
21. jún 2013

@monik83 aha no nic ja som myslela ze pojdete do krosna, a kade sa tam vlastne ide? super ze ti otec urobi postielku.

monik83
21. jún 2013

@katyka11 tak snáď to bude dobré, želám Ti to

katyka11
21. jún 2013

@monik83 Dakujem... :D

andy09
21. jún 2013

@sudabe tak nejako od začiatku vravím že to bude dievčatko ale muž s malou zase že chlapec, ale v podstate je to jedno len nech je všetko v poriadku. Nie vôbec ani len netušíme čo to bude. Ano ten sám súhlasil že červená môže byť ešte sa nám na obrázku páčil oceano tiež ho mám v albume ale dnes sme videli vzorku látky a vôbec sa nám nepáčil a nejaký tmavý som nechcela. Tiež si myslím, že na farbe nezáleží.

monik83
21. jún 2013

@sudabe no cez dolný kubín a potom cez poľsko a potom neviem kde vyjdeme ale Sabinov je cieľová stanica

andy09
21. jún 2013

@katyka11 bože chúda. Ak to nebudeš mať ráno dobre tak chod na pohotovosť nech Ti to pozrú na RTG. Ta asi nepošlu ale apson to pozru a spevnia Ti to. Ešte toto Ti chýbalo v tomto teple.

eevicka83
21. jún 2013

@nikky81 jeeej gratulujem k dalsiemu dievcatku lebo zatial je tu vela chlapcekov...a v kolkom si tyzdni ked uz je malicka tiez taka velka ako moja?

eevicka83
21. jún 2013

@andy09 no ved ja som najprv chcela jane rider sivo ruzovy a uz povedali ze vyrobca ho uz nevyraba... akoze tento co sme teraz vybrali je o 100% asi krajsi a aj praktickejsi tak som aj rada ze ho nemali ale presne preto som uz objednala teraz farbu tuto kedze teraz ju vyrabaju...

andy09
21. jún 2013

@eevicka83 ja som bola tiež uplne pobláznená do jané ale ked som videla naživo tak vždy mi niečo prekážalo, bud velkosť vaničky, alebo sa mi nepáčila športová časť majú aj dosť krátke striešky na športových, alebo tiež farbu ktorú som chcela sa už nerobila. Ani sa nenazdáme a už bude dokočíkované a budú behať samé 🙂

libertine
21. jún 2013

my nebudeme kupovat novy kocik, iba hlboku vanicku dokupime k tomu britaxu, co uz mame, ja som s nim spokojna.
a inac som aj rada, ze budeme mat dievca, nemusim kupovat celu novu vybavu.

libertine
21. jún 2013

a inac sa s vybavou vobec neponahlam, najskor tak za 2-3 mesiace, este to ma cas.

eevicka83
21. jún 2013

@libertine ani ja sa neponahlam ma to cas ake ked vidim nieco krasne tak kupim ale iba zato ze sa mi to paci...

andy09
21. jún 2013

@eevicka83 @libertine ja tiež zatial neponáhlam s vecičkami , len ked vidím niečo čo sa mi páči a to mám nejaké 2 dupačky a asi 2 body, košielku čiapku a ponožtičky . Po malej mám kopu vecí niektoré uplne nové čo nestihla vynosiť a postupne niečo nové podokupujeme ked sa mi niečo páči tak kupim hned a hlavne čakám čo to bude aby nemalo len neurálne veci 😀

euka210
21. jún 2013

@libertine ja som si tak uvedomila ze aky je velky rozdiel medzi prvorodickami a tymi, co cakame druhe a dalsie 🙂 Aj ja som pri prvom vsetko mozne jednak riesila a chcela mat v predstihu a teraz som rada, ze si maleho aspon uvedomujem a ho citim ako kopka. Zatial sme riesili iba kocik.

euka210
21. jún 2013

juuj, baby, musim sa tak klasicky mamickovsky pochvalit 🙂 Nedavno som pisala, ze maly mi odmieta nocnik, aj WC, aj travu, stale len prezliekat a vsetci okolo (dokonca aj dedo 🙂 ) ho ucia na nocnik aby sa pytal a on to mal na haku. Az po tyzdni mam pocit, ze mu to doslo a zacina si sam sadat na nocnik a slavime prve uspesne naplnenia 🙂 Dufam len, ze nam to ochladenie co ma prist nepokazi.
Inak klasika...pospala som, zobudila a nemozem zase v tej horucave zaspat :(

nikky81
22. jún 2013

@eevicka83 dakujem 🙂, velmi sa tesime. no presne ako pises, zatial vedú chlapci 🙂. a sama som prekvapena aka je mala velka. vcera som bola podla PM presne 20+0 ale dr. napisal ze velkostou zodpovedame 21+1. to ma velmi prekvapilo, lebo predtym sme boli dopredu max 4 dni. a hlavne netusim, kde ju tam dolu mam taku velku, lebo brusko mam podla mna stale na tento tyzden krpate 🙂. termin sme neposuvali ale ak to takto pojde dalej, tak to asi bude skor alebo budeme dost velke 🙂