Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@midori123 ahaa sak preto som to nejako nechapala, ja som myslela, ze vysledky uz mas 😉 tak ti budem drzat prsteky, nech su vysledky dobre a babatko je zdravucke.
@kleopatris ďakujem-ďakujem 🙂
@kwetinnka noooo....nemyslím si, že aj s pomocníkom...🙂 Moja dcéra je momentálne typicky pubertálne dieťa, pre ktorú sú najzaujímavejší všetci kamaráti, kamarátky a až potom rodina🙂🙂
Ale tak zas aby som jej tak úplné nekrivdila, doma urobí naozaj úplne všetko čo treba, alebo jej poviem🙂
@kwetinnka tvoj popis sedi presne aj na mojho krpca :D
@kleopatris to bude asi tym vekom....je to pren charakteristicke...
A vlastne bude mat 4 v sept.
u nas stoja take kurzy ktore su zlozene z troch sedeni a stoja okolo 80 eur
@cobinka presne to iste robim aj ja 🙂 ja mam na Vianoce aj narodky aj meniny...neviem ako rodicia rozmyslali :(
Vyhybame sa jesennym menam, hoci tie pekne su akosi akurat vela na jesen 🙂 U nas zase vyslo, ze aj Juraj aj Richard ktore teraz zvitazilo su sice v aprili, ale narodeniny az na jesen
@andy09 u nás je to podobné...od minulého týždna ako sme sa dozvedeli, že to bude chlapec tak špekulujeme iba nad menami...ale ked sa pozrieš do kalendára, tak si povieš, že nemáš ani z čoho poriadne vybrať...takže u nás nastali tri varianty: Samko, Jakubko alebo po tatovi Peťko...ale prijateľné sú všetky tri ale ja budem chcieť, keď už ho porodím, nech má aspoň iniciály ako ja....čiže Samko...
@nanuska123 Asi pred hodinou som prešla celý kalendár, ale teda ozaj nájsť normálne a pekné meno je ozaj problém. Ja vôbec neviem ako sa bude volať ☹
Ja som zúfalá, prešli sme celý kalendár a môjmu mužovi sa páčia najdebilnejšie mená z kalendára 😒 Napr. Levoslav vraj by ho volali Levík, že aké milé to je. ☹ Ďalej Frederik...vraj Feďo 😖 A zabil ma Alojzom...Lojzík, Lojzíček 😠 Smial sa ako nenormálny a mna to tak vytáča.
Ja som navrhla Marcel alebo Denis, ešte pred 2 týždnami sa mu Denis pozdávalo a dnes už nie.

@kwetinnka 🙂🙂 ja som sa smiala, že to len mne mohlo takto úžasne vyjsť🙂🙂
Že ráno medzi 10-12.00 hod. si mám ísť pre výsledky na genetiku a o 16.00.hod. som objednaná na morfol.sono:-):-)
Ale celé toto bude až o 2 týždne🙂🙂