icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

euka210
26. jún 2013

@trish31 moj kope vzdy ked si lahnem a ukladam maleho spat alebo ked sedim. Obcas uz vie tak kopnut, ze sa az zlaknem 🙂

cobinka
26. jún 2013

@teuflerin ja mam Paucina, na to sono v 12tt ma poslal k Babjakovi, ale teraz mi kazal prist k nemu 😉 na 9:00...dnes bude dlhaaaaaa noc 😒

ewca
26. jún 2013

@katyka11 hej ten gtt je dost hnusny, naposledy som mala potom tak rozkolisanu hladinu glykemie, ze mi bolo cely den zle...ale tak zazila som aj horsie veci

euka210
26. jún 2013

@katyka11
@ewca ja idem okolo 15.7. tiez 24t to bude. Aj pri prvom som tak bola a asi som divna, ale mne to chutilo 🙂 Aj citron som si dala az dodatocne, lebo som zabudla 🙂 Teraz ma este stale casto pali zaha takze na sladke niekdy nemam ani chut...a to ja som pred tehu bola strasne na sladke

katyka11
26. jún 2013

@ewca Dakujem.... to aby som sa psychicky na to pripravila... 😀

libertine
26. jún 2013

mne ten glukozovy test neprisiel nejak strasny. ked sa dal do tej vody citron, tak mi to pripadalo rovnako sladke, ako nejaka malinovka, cocacola alebo co. skor ta nuda, to cakanie dve hodiny v cakarni, to bola otrava. ja som vtedy bola v zime, zima mi tam bola a strasne sa mi chcelo spat. teraz bude zase asi pekelne horko a bude sa mi chciet spat. no kazdopadne to je podla mna jedno z lepsich vysetreni pre mna, toho sa nemusim tak bat, ako ked sa riesia nejake vyvojove choroby a pod.

teuflerin
26. jún 2013

@cobinka jaj, lebo kamosku paucin poslala ja na morfologicky ku bbjakovi...skoda, by sme sa tam striedali keby si bola predomnou 🙂) veru dlha noc bude velmi..ta nedockavost..ale tak co uz no....budeme musiet vydrzat a potom si napiseme ako sme dopadli 🙂)
@libertine
@katyka11
@euka210
@ewca ja idem na gtt 30.7. tak som zvedava..mozem si dat citron do toho..tak aspon cosi teda :D

kleopatris
26. jún 2013

@katyka11 ono sa to dalo vypit, ja som byvala vtedy v Rakusku a mala taku malinovu zbrndu. Len ja nemozem rano fungovat nalacno a to bol aj bude pre mna problem, vydrzat byt hladna, potom to vypit a nepovracat sa tam ;) ale teda maly jak po tom vystrajal, som si myslela, ze mi brucho rozkope asi z toho cukru ci co 🙂

mimickapn
26. jún 2013

@trish31 hej ved prave to ze je divne aby v 19tt nevidel co to bude ked bolo aj pekne otocene

januska010
26. jún 2013

@kleopatris Manžel, musel si vziať rýchlo-dovolenku 🙂
@trish31 Áno, dovolenka - all inclusive . No dúfam, že zajtra som doma, fakt mi to tu ide na nervy, celý deň len merajú tlak, prechádzka len biedna, hnusná kanyla v ruke ...

trish31
26. jún 2013

@januska010 a co si odpadavala ci ako?

eevicka83
26. jún 2013

@kleopatris no j presne taky neklud citim pri cestovani...a aj mne presvitala zila pod kolenom a teraz tam mam akoby sa rozliala a vyzera to ako modrina ale neudrela som sa.
@hrustik1 no ved ja som pisala ze tie merania nie su presne...vcera porodila jedna znama a pred porodom v ten den jej robili sono a povedali ze mala ma 3500g priblizne a narodila sa s vahou 4260g!!takze sa sekli o takmer 800 g

kwetinnka
26. jún 2013

@mimickapn ja som bola dnes a koli pupocnej snure medzi nozkami nebolo vidno pohlavie.A to som bola taka zvedava
@ewca ja idem na morfo 15.jula co budem podla mk 22 tyzden,a aj podla mojej dr,ale ten dr to vypocital ze budem nejak 21+ nejake drobne.A ked ides toho 12.jula ti asi urobia aj to,ak chodis do sukromneho to asi robia.
A pri lili som bola na kramaroch,a je starsia ako tvoja ninka.
A je to OGTT oralno glukozovo tolerancny test,a myslim ze tych par sekund co to zlezie dolu krkom to nieje take strasne,len dufam ze si to budem moct spravit v praci,a nie sediet u dr v cakarni

eevicka83
26. jún 2013

@kwetinnka ani mne ts sladka voda nebola az taka hnusna...v restauracii by som si to nedala ale vypit sa to dali..nemam na to take zle spomienky..

jaja018
26. jún 2013

@andy09 ahoj prosím ta ty si bola na tom 4D v hlohovci?

andy09
26. jún 2013

@jaja018 ano v Hlohovci sme boli

market26
26. jún 2013

@cobinka áno mám už vis pohlaví či ne poslala bych ti odkaz s foteckami napíšes mi mailovú adresu disky

jaja018
26. jún 2013

@andy09 ja som sa dneska objednala. Teta mi povedala ze si mám priniesť uterák. Ja sa chcem len spýtať ze na co ho budem potrebovať? Aby som vedela aký veľký si mám vziať.

andy09
26. jún 2013

@trish31 môj kope vždy večer okolo 21:00 -22:00 to je jeho čas a ako keby sa mi tam velryba prevalovala a hlavne ked na chrbáte ležím....tak dúfam že to len teraz má taký čas na vystrájanie a že po narodení si nájde rozumnejší čas 🙂 A to mi dr, povedal na 3D že má 370 g +. 50 g takže čo čítam iné kočky tak ten náš bude nejaké mini bábo ako bola aj Miška 🙂

andy09
26. jún 2013

@jaja018 klasický uterák si zober je to na utretie si bruška od toho gelu. A kedy ideš?

jaja018
26. jún 2013

@andy09 idem 22.7 moooc sa teším 🙂 Ďakujem krásne za info.

andy09
26. jún 2013

@jaja018 Nemáš za čo. Je to krásny zážitok, užite si to 🙂

ewca
26. jún 2013

@kwetinnka no jasne, kym to vypijem to je ophoda, len mne to tak rozkolisalo hladinu glykemie v krvi, ze mi bolo potom strasne zle

kajca84
26. jún 2013

Ahojte,vidím,ze rozoberáte mená.U nás to zatial vyzerá na dievcatko a mozno to bude Olívia 🙂 tak dúfam,ze sa to budúcu stredu potvrdí.
Ja som pri malom nemusela pit tú cukrovú vodu,sestricka mi kázala kúpit si rozok,5 dkg sunky,maly dzusik a potom mi znova brali krv.
Zajtra dajte vediet dievcatá,ako ste dopadli,dobrú 🙂

zuzan137
27. jún 2013

Ahojte dievcata po morfe sa mi presunul termin na 1 novembra tak by som sa chcela pridat aj k vam 🙂

eevicka83
27. jún 2013

@zuzan137 ahoj a vitaj. co cakas? a kedy si mala predosly termin? lebo ja mam podla ms 23.10 a som v novembrovkach ale ja dufam ze sa mala narodi pred 20.10.. tak si tonejak fixujem do hlavy... 🙂

zuzan137
27. jún 2013

@eevicka83 ja mam podla ms 25.10 a na prvom ultrazvuku mi posunula na 31.10 a teraz na druhom mi povedala ze o jeden den tak 1.11 tak som chcela mrknut aj do novembroviek, nevies si sa da byt aj v oktob. aj v novemb. v oktobrovkach viem aspon ake vysetrenia uz kocky absolvovali a cakame chlapciatko a vy?

eevicka83
27. jún 2013

@zuzan137 no my cakame dievcatko.. u nas v novembrovkach zatial maju velku prevahu chlapcekovia... ja som mala najrpv termin 03.11 preto som zacala pisat sem ale dr. mi napisal iny datum poslednej ms o 10 dni ako som ju v skutocnosti mala .. a princeznicka zatial sedela podla toho mojho datumu takze termin mam 23.10 alebo 25.10 ako ty ale dr. mi stale hovori zeje o tyzden vacsia a ze termin mam 03.11 ale stale nechape ze mi napisal zly datum poslednej ms. ale to je jedno .. ved mala pride aj tak vtedy ked ona bude chciet a hlavne ze rastie...som zvedava lebo o 10 dni idem este na jeden utz a uvidim ci sedi podla mojho dr. mala a aj podla 3d. ake date meno?

jaja018
27. jún 2013

Caute baby v minulom tehu som nemala problém s tou cukrovou vodou milovala som sladké. Žila som z milka čokolády a horaliek. No teraz sladké moc nemusím. Som zvedavá ako dopadnem s tou vodou teraz 😀

mimickapn
27. jún 2013

@kwetinnka No nase sa aj ukazalo ale doktor je asi nejaky slepy ci co 🙂 ale 3.7 ideme na 3D tak sa uz neviem dockat a vcera som konecne citila aj prve kopanceky tak aspom to mi vylepsilo naladu 🙂 najprv doobeda v cakarni steklenie a vecer asi 5 minut na tom istom mieste aj manzel to citil ako sa mi koza dvihala bolo to uzasne 🙂