Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@nanuska123 pult nebudeme kupovat, prebalovali sme aj prebalujeme dceru na posteli, na podlozke, mam take pratelne podlozky. mne by ten pult asi zavadzal 🙂
@matrix87 to hej ked je stabilizovane ale ja som mu povedala nech mi pozrie krcok a on ze ved mi ho merali 21.6 to som bola v nemocnici. a ze je to ok. a v ten den mä aj pustili a som bola zanim a mi povedal ze musim byt castejsie sledovana. tak to nechapem.......
@trish31 aj ja si myslim a Co uz teraz.....
my tiež pult asi kupovať nebudeme, ale manžel mi ho zhotoví....už mi urobil nadstavce na zatahovaciu skrinu a tak by to mohlo vyjsť...ja tam chcem len jeden šuplík a otváračky dvere, kde by boli poličky na veci...niečo na sposob komody...a po okrajoch by to malo zábranu proti padnutiu...a do toho by som ešte dala tú prebalovaciu podložku ale na štýl nižšieho vankúša...
baby moja malá dnes začala kopať ráno o 6.50 a doteraz neprestala. Neviem čo jej je, ale minulý týždeň tiež mala jeden deň takýto "divoký". To mi asi vynahrádza ten čas, keď som stresovala, že som ju do konca 18. týždňa necítila skoro vôbec 😀
@trish31 teraz ho mam menit? aj marodujem a ani neviem ku komu inemu By som Isla ked kazdy nä kazdeho daco zle hovori, a on mä vela pacientok.
@matrix87 tiez som rozmyslala ze pojdem za nim nech to pozrie a hotovo ved aj moj muz hovoril ze nie je to normalne.
@mimajka tak tak to mä byt si myslim vidno ze je starostlivy.
Baby Ja neviem ako to zvládnem do novembra.Posledné dni mam pocit,ze malý mi vytlaci vsetko z tela.Najem sa a hned mi je zle,mam pocit,ze mi malý vytlaci kríze,hlava sa mi velmi tocieva...Ach dosla na mna depkaaaaa
Ja tiez nebudem pult kupovat, drobec bude mat pre seba celu skrinu, teraz tam ma veci Danko, ale tomu ideme kupovat novu studentsku izbu, tak si to pekne vymenia 😉 a ked bude mala vacsia, aj tak jej budem zariadovat novu izbu, tak mi pride zbytocne kupovat pult 😉
Dievcata citam ako pekne kopkate/menej kopkate 😉 my kopkame kazdy den, ale stane sa, ze niekedy menej...a vobec nekopka vtedy, ked na brusko polozi ruku tatik alebo Danko 😒 vcera uz boli nestastni, lebo vecer som ja citila poriadne kopance a hned ako mi na brusko dali ruku ani kop ☹ tak potom hovorim, ze ideme len tak pozerat na brusko...a vtedy to zacala, mala si myslela, ze je mimo zaber a zacala robit premety, kopala raz vpravo-potom premet a kopanec vlavo 😉 riadne vlny 😎
@trish31
@cobinka
ja si myslim, že to cítia, lebo ani ten môj krpec nekope, ked sa ho chytá ocino alebo budúca krstná.... ale kamoška robila pokus. jej malá sa tiež stiahla hned ako sa tato chytil brucha. tak asi týždeň sa len prihováral malej, potom ju hladkal a potom ked položil ruku na brucho, tak ho veru poriadne kopala 😀 sa zoznámila so svojím tatom a už to potom šlo 🙂 tak to asi treba vyskúšať, ked sú také prefíkané tie naše deti... 🙂 ale nie vždy to funguje, náš tato sa prihovára aspoň raz za deň aj brucho natiera večer, ale malý sa mu úspešne schováva... včera bol vypučený ako taký pavúčik spoza placenty, tak ho akurát vtedy stihol "chytiť", ale že by ho kopol to nie....
@trish31 moj robi to iste 😀 obcas sa podari manzelovi ho vymaknut, ze kopne aj jeho 🙂 ale robi to aj ked ho chcem natocit ako kope 😀
@matrix87
@malaberuska moj muž Ho vymakol len raz🙂A teraz príde uz až k pôrodu,ak stihne,Dufam,ze Mathias na tatina počká
Ani nas krpec nechce "cudzich" kopkat, niekedy to urobi aj mne, robi divocinu, dam na brucho ruku a ticho 🙂 len jeden krat kopol aj tatinka a maleho nechce kopnut vobec. Ten uz skonstatoval, ze mam to brucho nejake pokazene, sak to nefunguje :D
@trish31 chuda to vazne pride az k porodu? no nemas to lahke, takto sama :( a budes rodit na slovensku?
@kleopatris ano,až v októbri príde...Na Slovensku budem rodiť,lebo ja este nemam v Kanade poistenie,a pôrod spolu s návštevami lekara by ma vyšiel okolo 6tisíc dolarov...
@trish31 tak to je fajn, ze pride uz v oktobri, to by s najvacsou pravdepodobnostou mal porod stihnut 🙂
@kleopatris mal,snad stihne 🙂
Inak baby ja sa musim na buduci tyzden na poradni spytat mojho lekara co mam robit s tlakom...posledne dni mi pride z nicoho nic zle,hlava sa mi zatoci,pocit na odpadnutie,naposledy som si merala tlak a spodny som mala 50...Najhorsie je ze to pride z nicoho nic,aj sa bojim niekam ist ze odpadnem
@trish31 skus si dat kolu alebo kavu, aj ked sa to moc nema, jedna ti neuskodi a mozno ti dvihne tlak. A vyhybaj sa cesnaku, lebo ten tlak znizuje. A "pocvicit" sa ti asi neda,ze? zeby si si dvihla tlak sportom, len ked ti je na odpadnutie tak je to riziko :(
@kleopatris ja kavu pijem bezne a nc,cvicim kazdy den a nic....
@trish31 hm tak to ti neporadim :(
náš malý si konečne včera večer zmyslel, že sa ozve...tak si zo trikrát pokopkal a povedal si mám vás v paži...ale dnes už od rána sa činí chvalabohu...včera si konečne asi vošiel do svedomia, lebo som mu dávala kázeň, že toto sa nerobí, že sa potom zbytočne bojíme a že ho aj tak lúbime...tak sranda...ale ešte aj tak pre istotu dnes skočím kúpiť ten stetoskop...budeme mať aspoň srandu, ked ho budeme hľadať...ale nášmu tatovi veru sa krpec dal kopnúť do ruky...a vravel, že celkom silno sa mu zdalo...ale tak on ked ráno odchádza do práce, tak dá pusu nielen mamine, ale aj brušku...to isté ked príde z práce a potom ešte sa s ním rozpráva každý večer a kujú spolu na mňa plány...zlatý je...normálne sa vtedy usmievam od ucha k uchu...
@trish31 s tým tlakom a odpadnutím to mám aj ja podobné...už sa mi to stalo dvakrát v práci...kedže je moja práca redaktor a kameraman, tak som točili reportáž a zrazu strašná horúčka ma obliala, kropaje po celej tvári, hlava sa mi začala točiť...no hrúza...som iba stopla z ničoho nič rozhovor a tí ľudia boli z toho vyhúkaní...prvýkrát sa mi to stalo v začiatkoch nejaký 6-10 tt a teraz naposledy minulý štvrtok...odvtedy som si zariadila v práci, že s kamerou už len pomaly...
@nanuska123 ach napodobne...takze mz tu mame znamu osobnost??? 😉

@nanuska123 Ja pult kupovať nebudem,budem to riešiť komodou,lebo my sa aj tak stahujeme do Kanady,tam to vláčiť nebudem a tam uz kúpim.Len tu podlozku kúpim