Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Baby ja som tak lenivaaaaaaa....nic sa mi nechce... 😒 a pritom tolko roboty mam.... som doma na Pn... keby som aspon kazdy den nieco urobila...ale iba to odkladam 😢
@nanuska123 ja nemam pult,mame komodu s tym vrchom ako pult..a je to fakt super vec,nemusim sa krcit na posteli...
@sudabe ja som bola 29.6 a idem 17 jula...tak ja neviem podla coho to tym lekarom preplacaju...
@katyka11 neboj nie si sama.. ja som nenormalne leniva tiez... a to som predtym pravidelne cvicila, dve deti a podnikanie a vkuse niekde behala... a teraz nic nerobiiiiim doma vsade neporiadok a kazdy den si hovorim ze dnes spravim toto alebo toto a ja niiiiiiiiiiiiic... ale dnes som aspon prezliekla postele detom a povysavala pod postelou lebo ked som videla co tam je tak ma az zamrazilo.... a uz mam vypratu pracku a dala som prat dalsie ale nechce sa mi to vykvackaaaaat...a takto to je kazdy den...
@eevicka83 Ja som sa asi dnes uz naozaj nasrala...akurat spalnu dorabam..... este umyt parkety ma caka a prach utriet v spalni...a hotovo....
tiez to kazdy den odkladam a odkladam...ale uz som sa musela premoct ...a sa vzdy smejem... lebo kamoska mi hovori Monk.... lebo len upratujem zevraj.... ale nemam taky pocit....ale hned som jej vysvetlila...ze aj ona taka bola...kym nemala malu....
Ja som taka krava.... pri tom upratovani sa mi akoby zasekol nerv nad ritou... normalne pri nejakom pohybe ma az pychaaa.... 😖 bolo mi toto treba???
@katyka11 ked si na PN, nemáš pracovať ;) to preto ten nerv :P aby si už nepracovala... ja sa toho držím... hlavne, ked sa mi nič nechce... a môj chlap ma tiež stále posiela ležať, ked sa náhodou niečoho chytím, lebo mám akurát takú pracovnú náladu 😀 ak chceš, ja ti ho požičiam, on ťa usmerní, ako sa správať na PN
ja som sa zobudila pred 04:00, zobudila ma alergia, zacla som kychat, prskat, soplit a uz som nezaspala. tak som o 05:15 uz vstala, sla som nieco porobit a citat si a po siestej uz aj dcera vstala. teraz sa mi ale chce spat. snad sa podari si pospat, ked bude dcera spat cez obed.
Baby neblaznite v taku nekrestansku hodinu vstavat :D to ja kebyze nemusim ist do roboty a nezobudi ma maly, spim snad aj do obeda 🙂
@katyka11 tento nerv poznam aj ja a velmi doverne :b
@matrix87 ja stanem kolo 5 a uz sa mi nechce spat tak som bud tu alebo kukam telku a okolo 8 mä zase chyti spanok a spim este ja cele dni len lezim nic nerobim taze si aj poubede pospim. moj mm tiez mä posiela lahnut ked som inde a povie chces ist do nemocnice ze nelezis. tak ktore ste nä pn tak nic nerobte ved to neni sranda.
včera na ultrazvuku,,maličké malo nožičky skrížené, vyložené na placente a sladko spinkalo...ale doktorka tam niečo videla takže možno chlapec... 🙂 a uplne som si vydychla že je všetko ok
Boooze dnes co zas za pocasie,len pospavam od rana,chvilu slnko chvilu pod mrakom,tlak nizky jak hovado,neeeeeeeeeee
@matrix87 stetoskop kúpený...takže dnes akonáhle prídem z práce lahnem na gauč a idem hľadať srdiečko...
@nanuska123 držím prsty všetky, aj so svišťom ;)
@matrix87 to su chlapi len keby oni Mali vsetko znasat Co mi asi by sa zblaznili.
@trish31 u nas zase slnecno cely den horucava 30st. taze ja som v dome a tu je fajne az zima.
@nanuska123 kde si ho kupila a kolko stal? aj ja uvazujem ze kupim. a napis ci to funguje.
@nanuska123 a kolko ta vysiel? si ho kupila normalne v zdravotnickych potrebach? 🙂
Dievcata citam vas uz dlho ale kedze sme museli cakat na nas scan az do 20 tyzdna konecne sa mozem aj pochvalit.....mame malicke dievcatko....velmi sa tesiiiiim tajne som dufala ze to tak bude. Vsetko v poriadku dve nozicky, dve rucicky.....prstekov 20 tak supeeer. Akurat malicka sa mi zda malinka vraj ma len 290 g a vsetci vasi krpci su okolo 400g...ale hadam este dobehneme x
@cobinka kúpila som ho normálne v zdravotníckych potrebách...stál 15 eur a je ževraj obojstranný, čo som doteraz nepochopila čo znamená...ked som sa na to pýtala, tak mi tá pani povedala, že budem počuť z oboch strán...ale neviem čoho???? bola nepríjemná, tak som sa ani dalej nepýtala...prišla som domov a svoje srdce som strašne potichu počula...ledva som ho našla...a malého to už vobec...tak neviem či može byť nejaký chybný či čo????
@nanuska123 musis viac hladat a pomaly a hlavne v tichu... ja som ho tiez najskôr dlho nemohla najst a potom sa mi to podarilo....
@katyka11 ja som sa minule pustila umývať kúpeľňu... a môj chlap sa za mňa postavil a pýta sa, či náhoodou nemám kľudový režim. a ja že hej, ale ak tú vaňu neumyjem ja, tak nikto... a na to nemal argument... tak ma nechal to dorobiť, lebo on to asi nevie 😀 dakedy sa na ňom celkom bavím 🙂 lebo on má asi pocit, že žena sa už rodí so všetkými tými schopnosťami, ktoré máme...
@matrix87 tak včera bol ešte jeden pokus...to som už asi na 5 sekúnd počula srdiečko ako prostredníctvom doplera u doktora...ale strašne ma boleli v ušiach tie počúvatká, tak som sa pohla a bolo po...dnes ráno som skúšala, ale mala som na to len tak 5 min tak zase nič....
Babulky, akurat minule ste tu pisala , ze sa tam neozyva tiramiska ( mamicka, co sije zavinovacky). Ja som si nej akurat vcera objednala krasnu zavinovacku 🙂 Mala ju vo fotoblogu tak som jej napisala ci nahodou nie je volna a ona mi obratom odpisala, ze je este volna 🙂 Takze som ju pekne zaplatila a teraz cakam kedy pride 🙂
Akurat posledne dni zistujem, ze Karolinka sa tesi z nakupov miminkovskeho oblecenia ovela viac ako ja. Minule sme boli v H&M a standartne tam ona vzdy nasla nieco pre seba - satky, suknicku, tricko, kabelku atd.... A teraz isla priamo do miminkovskeho oddelenia a uz vyberala pre bratceka - musela som ju krotit. Ta by vykupila cely obchod. A teraz ked k nam prie navsteva, len kazdemu ukazuje co uz mame pre jej bratceka 🙂 Dufam, ze jej tato surodenecka laska a entuziazmus vydrzi co najdlhsie resp. navzdy 🙂

@trish31 nie nie toto je regionálna TV