Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Baby vraj v HM maju velke zlavy tak idem pokukat detske oblecko zajtra....
Kočky tvrdne vám niektorej bruško??
@tanickaskorokubikova no neviem ci tvrdne a to som uz druhorodicka, ale vzdy navecer mam take napate to brusko az to niekedy nie je prijemne. A beries este to magne b6?
@tanickaskorokubikova tvrdne ano ale ja mam skor pocit ze je to vtedy ked mini muz meni polohu,to nemoze byt?
@hrustik1
v avione,lebo nie v kazdom maju tehotensku modu...a mne slo hlavne o to...a pochodila som,som bola spokojna...svetre za 5 eur,nohavice tehu za 10 eur.Mozno na mimi veci natrafis,...nechcem a odradit,lebo ja som to nejak specialne nepatrala,tym ze este nevieme co to bude,a diecenskych mam na povale 10 krabic.
Aupark nema tehu veci tak som bola,ak by si chcela aj tie..
@nanuska123 no, tak este parkrat a najdes ho ;) uvidis ;) ja mam tu vyhodu, ze je dole hlavou a viem ako je otoceny a ze sa inak neotocil este... :P ale skusaj a skusaj a najdes! ja som ho dakedy aj polhodinu hodinu hladala, kym sa mi to podarilo....
@eevicka83 no ved ja som to este neskusala, len som sa pytala...len tak myslim, ze hadam stetoskop sa nemoze pokazit..nieco co ma baterie, alebo ine mechan.veci chapem, ale stetoskop 😉 ja som este nic ohladom toho necitala, ale v poslednej dobe mam casto cestu do nemocky a okolo zdrav.potrieb, tak preto som sa pytala, ci sa to tam da kupit a za kolko...
Dnes som od rana vela robila doma strasne som sa unavila a toto moje male sa unavilo asi so mnou lebo ledva par kopancekov horko tazko za cely den...vam sa to nestava ze ked vela robite tak je male take kludne...ja ju dnes iba provokujem aby kopla...a ona 2x kop a daj mi pokoj mama...tak hadam je len lenivsia dnes...

@nanuska123 diky za info..no asi treba hladat, lebo ved ten stetoskop nema byt ako pokazeny..ci?! 😒
@matrix87, @katyka11 ja sice nemam kludovy rezim, ale povedala som mm o zakaze vysavania a tazkych domacich pracach, naco som dostala odpoved: "ved ja nechapem naco to robis kazdy tyzden, mne vobec nebude vadit, ak sa tu do novembra nebude upratovat-aby si sa nepretazovala" 😒