icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

hrustik1
4. júl 2013

@eevicka83 klikni si na fotoblogy a otvori sa ti hlavna stranka. No a potom tu na pravej strane hore je okienko hladaj, tak tam zadaj tiramiska a ono ti to vyhodi jej albumy i odkazy. A tam tie zavinovacky najdes 🙂

euka210
4. júl 2013

kocik od mamicky z bazaru uz mame doma, dilemu kocik teda mozem pustit konecne z hlavy, maly uz kocikoval, len sa mu podarilo akosi nachladit, tak soplime a az na tie horucavy mi je fajn 🙂

trish31
5. júl 2013

Babule ja som si vcera dala deci cerveneho vinka lebo sa mi tocila hlava tak,ze skusim.Maly zacal kopat jak divy,asi mu to moc neulahodilo.Ale mne sa fakt hlava prestala tocit 😀

januska010
5. júl 2013

Maminy, koľko vážia vaši drobci ?? Mne dnes Dr. povedal, že má už cez 500 g 🙂 No zdá sa mi to veľa alebo je to fajn ?

prahaxx
5. júl 2013

@januska010 podla http://tehotenstvo.academy.sk/ V 23. týždni bábätko váži už okolo 500 gramov. takze asi dobre, keby sa Dr. nieco nezdalo, urcite by povedal
my tahame na 20 tt a mame 316 g

eevicka83
5. júl 2013

@prahaxx ty uz si v 21tt 20+nejake dni nie?

Baby ktore ste okolo 24tt nevadi ked je moja mala uz dva dni nejaka extra kludna??ledva nejaky maly kopancek..myslite ze to je o.k ?

prahaxx
5. júl 2013

@eevicka83 podla prveho utz a MS som uz vyse 21tt, no teraz podla morfologickeho 19+3, este mi povedal, ze som prisla prilis skoro.. tak ja uz neviem, najprv posuvali termin dopredu, lebo bolo velke, teraz je ledva priemerne.. ale zdrave a v norme, tak sa vytesujem

prahaxx
5. júl 2013

@eevicka83 staci ked sa babatko otoci chrbatikom a kopka si vzadu, ja mam na zadnej stene placentu, tak velmi malo ho citim.. a prave podla toho sona teraz viem, ze tak bolo otocene vyse celeho dna, vtedy sa riadne vyspim, da sa 🙂 no a ked mame "robotnejsi" den, tak tiez menej pocut babatko, ked som uz moc nervozna, tak zapnem hudbu dost nahlas a to sa zvacsa uz "zobudi" a vystraja

januska010
5. júl 2013

@prahaxx Radšej sa pýtam 🙂 Ja tabuľky a stránky veľmi nesledujem, lebo vždy narazím na nejaký článok, ktorý sa mi vôbec nepáči a narobí mi zbytočné pochybnosti 😀 😀

trish31
5. júl 2013

@eevicka83 asi spinka,moj ma tiey kludne dni ked sem tam kopne a potom ma dni ked kope stale

eevicka83
5. júl 2013

@trish31 no dufam lebo dnes ma uz riadne hneva... absolutne sa nechce mrvit len fakt sem tam a kusocek...hadam to nevadi...

trish31
5. júl 2013

@eevicka83 ies co moj sa dnes len troska mrvil a necitim sa ani dobre mam take pocity ako na menzes,take tlaky...Ale snazim sa nepanikarit,lezim,dnes som dost behala tak som asi unavena

eevicka83
6. júl 2013

@trish31 no mna moja este stale natahuje..absolutne sa nechce pohybovat... a to uz by som mala byt 25tt a vraj najvacsia aktivita do 28tt...no tak u nas zacal 3.den absolutne minimalnej aktivity... no a uz som aj nervozna dnes... skodze nemam muza gynekologa co ma sono 😀 susede sa zije ..jej muz je gynekolog ona taketo problemy urcite nemala ... 😀

matrix87
6. júl 2013

baby, no ja fakt nemôžem z toho nášho svišťa... on sa stále tatovi schováva... a už sa mu aj štikúta 🙂, teda mám podozrenie, že to bolo štikútanie 🙂 ale bolo to ráno o 5tej 🙂

kajca84
6. júl 2013

Ahojte,po stredajsom sone to stále vyzerá u nás na dievcatko 🙂 takze aj my sme uz zacali boj s menami 😀
Teraz asi pred hodinou som mala ruku na brusku a cítila som nieco tvrdé,mohla to byt hlavicka?Potom to zmyzlo a znova bolo tam,tak aj drahy si chytil 🙂
Ja som vzdy verila,ze je vsetko v poriadku ale odkedy sa malá hybe,co je len od minulej stredy som omnoho kludnejsia a je to zatial kludné dieta,dúfam,ze jej to aj zostane 🙂

matrix87
6. júl 2013

@kajca84 tak si to pekne uzivaj 🙂 a mohlo to byt kadeco :P napriklad aj zadok 🙂 moj maly, ked sa puci, tak tiez neviem, co to na mna vypucil... ale moze to byt hocico... len si to pekne uzivaj ;) a gratulujem k dievcatku

matrix87
6. júl 2013

@eevicka83 aj moj krpec je akysi kludny... a nevadi to, lebo teraz musia vela spat, tak sa menej prejavuju...

kajca84
6. júl 2013

@matrix87 preto som si myslela,ze hlavicka,lebo to bolo fakt tvrdé a dakujem za gratuláciu,aj minule vravel dievcatko aj teraz,tak to hádam aj bude 🙂

malaberuska
7. júl 2013

@kajca84
@matrix87 ahojte dievcata.. aj mne sa to stava, ale bolo mi povedane teda baby tu pisali, ze to sa maly nepuci, ale tvrdne brusko, ze sa maternica pripravuje na porod a to su stahy..tak neviem.. 😕

hrustik1
7. júl 2013

@malaberuska maternica je jeden velky sval, takze ked ti tvrdne brusko-tvrdne cele. Ak citis niekde len taky hrbolcek tvrdy, tak je to miminko 🙂

kajca84
7. júl 2013

@malaberuska toto moje bolo urcite bábo,nie tvrdnutie bruska,nastastie mi netvrdne 😉

malaberuska
7. júl 2013

@kajca84
@hrustik1 no ved ja si tiez myslim, ze to je babo.. ale baby ma tu nastrasili.. netusim ani ako sa prejavuje tvtdnutie bruska.. toto je moje prve tehotenstvo.. 😉

matrix87
7. júl 2013

@malaberuska nie nie, ak cítiš len na jednom mieste tvrdé niečo, tak to je isto bábo... ked tvrdne brucho, tak tvrdne odhora a celé stvrdne....

kajca84
7. júl 2013

@malaberuska hlavne len klud,ja som to pri synovi nemala ani teraz ale vraj to celé brusko stvrdne

malaberuska
7. júl 2013

@kajca84 tak ja som kludna, nestresujem 🙂 vsetko pre mna nove a radsej sa pytam 😉

kajca84
7. júl 2013

Vsak jasné,ja som si pri synovi povedala,ze vsetko je a bude v poriadku a aj bolo 🙂 toto tehotenstvo je vsak celé iné,tak ja niekedy stresujem

matrix87
7. júl 2013

@malaberuska ja som tiež ešte našťastie nemala trvdé brucho, ale baby čo boli so mnou v nemocnici to mali, a nám to tam aj primárka vysvetľovala, že to stvrdne zhora ako začína maternica a celé postupne je tvrdé... a ak to len na chvíľu stvrde a nebolí to, tak sú to len tie cvičné kontrakcie...

malaberuska
7. júl 2013

@matrix87 dakujem za vysvetlenie 🙂

baby a uz ste boli na tom glukozovom teste?

matrix87
7. júl 2013

@malaberuska ja sa idem len tento týždeň objednať. mi napísala sestrička, že medzi 26 a 28tt, tak som zvedavá, kedy ma objednajú... ale už teraz mi je z toho zle... lebo ja nevydržím tak dlho nejesť

malaberuska
7. júl 2013

@matrix87 aha.. mne to doteraz ani nespominala.. ale zajtra mam poradnu tak som zvedava..som myslela, ze sa to robi u gynekologa priamo..
tiez z toho nemam mic dobry pocit.. tak dlho nejest :(