Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
kocik od mamicky z bazaru uz mame doma, dilemu kocik teda mozem pustit konecne z hlavy, maly uz kocikoval, len sa mu podarilo akosi nachladit, tak soplime a az na tie horucavy mi je fajn 🙂
Babule ja som si vcera dala deci cerveneho vinka lebo sa mi tocila hlava tak,ze skusim.Maly zacal kopat jak divy,asi mu to moc neulahodilo.Ale mne sa fakt hlava prestala tocit 😀
Maminy, koľko vážia vaši drobci ?? Mne dnes Dr. povedal, že má už cez 500 g 🙂 No zdá sa mi to veľa alebo je to fajn ?
@januska010 podla http://tehotenstvo.academy.sk/ V 23. týždni bábätko váži už okolo 500 gramov. takze asi dobre, keby sa Dr. nieco nezdalo, urcite by povedal
my tahame na 20 tt a mame 316 g
@eevicka83 staci ked sa babatko otoci chrbatikom a kopka si vzadu, ja mam na zadnej stene placentu, tak velmi malo ho citim.. a prave podla toho sona teraz viem, ze tak bolo otocene vyse celeho dna, vtedy sa riadne vyspim, da sa 🙂 no a ked mame "robotnejsi" den, tak tiez menej pocut babatko, ked som uz moc nervozna, tak zapnem hudbu dost nahlas a to sa zvacsa uz "zobudi" a vystraja
@prahaxx Radšej sa pýtam 🙂 Ja tabuľky a stránky veľmi nesledujem, lebo vždy narazím na nejaký článok, ktorý sa mi vôbec nepáči a narobí mi zbytočné pochybnosti 😀 😀
@trish31 no mna moja este stale natahuje..absolutne sa nechce pohybovat... a to uz by som mala byt 25tt a vraj najvacsia aktivita do 28tt...no tak u nas zacal 3.den absolutne minimalnej aktivity... no a uz som aj nervozna dnes... skodze nemam muza gynekologa co ma sono 😀 susede sa zije ..jej muz je gynekolog ona taketo problemy urcite nemala ... 😀
baby, no ja fakt nemôžem z toho nášho svišťa... on sa stále tatovi schováva... a už sa mu aj štikúta 🙂, teda mám podozrenie, že to bolo štikútanie 🙂 ale bolo to ráno o 5tej 🙂
Ahojte,po stredajsom sone to stále vyzerá u nás na dievcatko 🙂 takze aj my sme uz zacali boj s menami 😀
Teraz asi pred hodinou som mala ruku na brusku a cítila som nieco tvrdé,mohla to byt hlavicka?Potom to zmyzlo a znova bolo tam,tak aj drahy si chytil 🙂
Ja som vzdy verila,ze je vsetko v poriadku ale odkedy sa malá hybe,co je len od minulej stredy som omnoho kludnejsia a je to zatial kludné dieta,dúfam,ze jej to aj zostane 🙂
@malaberuska maternica je jeden velky sval, takze ked ti tvrdne brusko-tvrdne cele. Ak citis niekde len taky hrbolcek tvrdy, tak je to miminko 🙂
@malaberuska toto moje bolo urcite bábo,nie tvrdnutie bruska,nastastie mi netvrdne 😉
@malaberuska nie nie, ak cítiš len na jednom mieste tvrdé niečo, tak to je isto bábo... ked tvrdne brucho, tak tvrdne odhora a celé stvrdne....
@malaberuska hlavne len klud,ja som to pri synovi nemala ani teraz ale vraj to celé brusko stvrdne
@kajca84 tak ja som kludna, nestresujem 🙂 vsetko pre mna nove a radsej sa pytam 😉
Vsak jasné,ja som si pri synovi povedala,ze vsetko je a bude v poriadku a aj bolo 🙂 toto tehotenstvo je vsak celé iné,tak ja niekedy stresujem
@malaberuska ja som tiež ešte našťastie nemala trvdé brucho, ale baby čo boli so mnou v nemocnici to mali, a nám to tam aj primárka vysvetľovala, že to stvrdne zhora ako začína maternica a celé postupne je tvrdé... a ak to len na chvíľu stvrde a nebolí to, tak sú to len tie cvičné kontrakcie...
@matrix87 dakujem za vysvetlenie 🙂
baby a uz ste boli na tom glukozovom teste?
@malaberuska ja sa idem len tento týždeň objednať. mi napísala sestrička, že medzi 26 a 28tt, tak som zvedavá, kedy ma objednajú... ale už teraz mi je z toho zle... lebo ja nevydržím tak dlho nejesť
@matrix87 aha.. mne to doteraz ani nespominala.. ale zajtra mam poradnu tak som zvedava..som myslela, ze sa to robi u gynekologa priamo..
tiez z toho nemam mic dobry pocit.. tak dlho nejest :(

@eevicka83 klikni si na fotoblogy a otvori sa ti hlavna stranka. No a potom tu na pravej strane hore je okienko hladaj, tak tam zadaj tiramiska a ono ti to vyhodi jej albumy i odkazy. A tam tie zavinovacky najdes 🙂