icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
8. júl 2013

Ahojte kočky, tak sa hlásim po vyše týždnovej dovolenke. Sa mi ani domov nechcelo ísť 😀 Malinkému sa na čerstvom vzduchu velmi páčilo, kopal skoro celé dni občas aj noci 🙂 Priniesli sme si kopu nových vecičiek pre malinkého čo mu pokupovala švagriná a najlepšie sú malinké croksy 😀 Miška ostala na prázdninách, tak to bude doma nekonečné ticho ☹ Poradna nás čaká buduci týžden v utorok a aj glukozový test.

eevicka83
8. júl 2013

Ahojte..vidim ze niektore uz mate kociky doma..ja sa uz velmi tesim na ten nas uz ho mame na slovensku ale pojdem si pren alebo mi ho pani posle v auguste.tak sme sa dohodli..ale posle mi real foto tak sa uz neviem dockat..

A zajtra ma caka ultrazvuk tak sa velmi tesim na malinku hrozne som zvedava kolko podrastla a ci je vsetko o.k. som rada ze sa moze objednat takto na utz lebo toto moje dieta je take kludne v brusku ze si ho takto skontrolujem raz za mesiac.. 😉

mika15
8. júl 2013

ahojte chcem sa opytat v 16tyzni ked som bola na ultrazvuk tak sa nam zdalo ze to bude chlapcek aj na videach co mam doma to tak vyzeralo....dnes som bola v poradni 20tt a doktor mi povedal ze to vyzera na dievcatko.... ale male si davalo rucky medzi nozky...moze byt ze na mesiac mi povie ze to bude chlapec? :D

januska010
8. júl 2013

@matrix87 Máme 2 klasické vaničky, potom športovú časť a vajíčko 😀 😀 😀 Aspoň môžeme striedať.

andy09
8. júl 2013

@sudabe ja som pri malej chodila do rizikovej ambulancie a chodila som každé 2 týždne do poradne. Teraz som na rizikovom ale chodím k svojej ganekologičke neposlala ma do rizikovej ambulancie a zo začiatku som chodila každý týžden, potom každé 2 týždne a dáva ma už tiež raz za mesiac na poradnu. Teraz som mala mať len konrolu aby mi dala papier na peniaze 27.6. a napísala mi to do knižky ako poradnu tak mi ju aj urobila ale nezapísala ani do knižky a dala mi poradnu 16.7. že raz za mesiac stačí. Ked je všetko v poriadku tak stačí a keby je nejaký problém aj tak by som hned letela k dr.

sudabe
8. júl 2013

@andy09 a kde si vlastne chodila do tej rizikovej poradne? to tiez existuje nieco take ani som o Tom nepocula ani nevedela mna len stve ten pristup ze som nä rizikovom a nechodim casto nä kontroli.

andy09
8. júl 2013

@sudabe u nás do nemocnice tam je riziková ambulancia a pri malej som ležala na začiatku tehotenstva 6 týždnov v nemocnici poslala ma tam vtedy moja dr. a odvtedy som už nechodila k mojej dr. ale do tej ambulancie.

sudabe
8. júl 2013

@andy09 zaujimave ale si myslim ze tak mä byt ked je nejaky problem aby sa starali u nas o takom dacom mozem len snivat.

euka210
8. júl 2013

aj my sme konecne kupili kocik co splnal ako-tak nase narocne kriteria od mamicky z bazaru a uz nemusim riesit tuto dilemu. Mozme sa pustit do malovania, lebo nas caka este veeela roboty a na dovolenku ma mm narok az v sept.

andy09
8. júl 2013

@sudabe Teraz som na rizikovom, kvôli mojim predošlým potratom, ale naštasie v tomto tehotenstve problémy som nemala a ani nemám žiadne, ani v nemocnici som naštastie neležala tak chodím normálne k svojej dr. Na začiatku ma viac pozorovala, ale teraz raz za mesiac.

malaberuska
8. júl 2013

aj my uz mame objednaby kocik 🙂

zigy
9. júl 2013

Tak a dnes glukotest,práve ranajkujem tento skvelý blivajz brrrrr

94
9. júl 2013

booženku tak to som asi sama, čo kočík nielen že nemá ale ani nevie aký.............

malaberuska
9. júl 2013

@zigy mna to caka zajtra ☹ az na to, ze to budem musiet pit priamo tam 😒

trish31
9. júl 2013

@andy09 ako Ti bolo dobre oddychla si si,super 😉

trish31
9. júl 2013

@94 ale prd,nie si sama ja som uz 3 vybrala a stale som to zmenila...my pojdeme s mamou tento mesiac do Hlohovca pozriet kociky a tam vyberiem,nejake tipy mam,este to pozriem aj s maminou Ta mi este poradi,takze nie si sama isto

trish31
9. júl 2013

Baby inak my sme uz v 3.trimestri ci ako?

sudabe
9. júl 2013

@94 sama urcite niesi a zober si ze nasi rodicia kupili kociar ked sa babo narodilo. ja nemam kociar a ani neviem aky chcem. radsej nic dopredu nekupujem.

94
9. júl 2013

tento? čo hovoríte?....

matrix87
9. júl 2013

@trish31 ešte nie... až ked budeme v 7.mesiaci, čiže od 26+2

trish31
9. júl 2013

@matrix87 diiiky Brona 😝

trish31
9. júl 2013

@94 krasny,ako sa vola?Ked tych kocikova je tak vela ze ja si asi vsetky kupim 😀

malaberuska
9. júl 2013

tak som sa rozculila ☹ pisali mi, ze nas kocik v zelenom nemaju.. hlavne, ze uvadzaju na stranke, ze skladom 😒

matrix87
9. júl 2013

@malaberuska nerozculuj sa :P ale plne ta chapem, ja som ho chcela v hnedom a ked som zistila, ze uz je len na najdrahsej stranke s kocikmi, tak ma skoro porazilo... skus inu stranku...

mimickapn
9. júl 2013

Kocky pozerali ste niektora kocik Prampol Solam?velmi sa mi paci a je priestranny,ale ziadne referancie som nikde o nom nenasla

malaberuska
9. júl 2013

@matrix87 noo, teta mi povedala, ze nie je ani u centralneho dodavatela a ten je jediny pre SVK ☹ my sme chceli zeleny, hlavne kvoli tomu, aby nebol stale spinavy.. ☹ ako to cappucino teda ten hnedy co pises ty som videla nazivo, je krasny, len sa bojim, aby nebol hned spinavy.. ale tak co uz, budeme musiet prat 😀

to su starsie modely podla mna, preto uz nie su.. teraz ide do predaja novy, aspon si myslim, videla som ho vcera na predajni, taky ako lanovy, taka latka a ten sa nam vobec nepacil 😒

kajca84
9. júl 2013

@94 neboj,urcite niesi,ja síce mám po malom ale je to tazké hebedo a teraz chcem druhy,naklikávací ale ze presne aky,to netusím 🙂

matrix87
9. júl 2013

@malaberuska skús cez poľskú stránku nejakú, ja som ho aj tam našla, lebo to je poľský výrobca... aj cez poľský ebay by sa možno dal nájsť

malaberuska
9. júl 2013

@matrix87 ja som to tak nechcela riešiť kvoli reklamacii... ale pisala mi tu na MK nejaka pani este z Holica z predajne, ze ho maju 🙂

matrix87
9. júl 2013

@malaberuska no, tak super 🙂 šup šup nakupovať 🙂