Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ahojte..vidim ze niektore uz mate kociky doma..ja sa uz velmi tesim na ten nas uz ho mame na slovensku ale pojdem si pren alebo mi ho pani posle v auguste.tak sme sa dohodli..ale posle mi real foto tak sa uz neviem dockat..
A zajtra ma caka ultrazvuk tak sa velmi tesim na malinku hrozne som zvedava kolko podrastla a ci je vsetko o.k. som rada ze sa moze objednat takto na utz lebo toto moje dieta je take kludne v brusku ze si ho takto skontrolujem raz za mesiac.. 😉
ahojte chcem sa opytat v 16tyzni ked som bola na ultrazvuk tak sa nam zdalo ze to bude chlapcek aj na videach co mam doma to tak vyzeralo....dnes som bola v poradni 20tt a doktor mi povedal ze to vyzera na dievcatko.... ale male si davalo rucky medzi nozky...moze byt ze na mesiac mi povie ze to bude chlapec? :D
@matrix87 Máme 2 klasické vaničky, potom športovú časť a vajíčko 😀 😀 😀 Aspoň môžeme striedať.
@sudabe ja som pri malej chodila do rizikovej ambulancie a chodila som každé 2 týždne do poradne. Teraz som na rizikovom ale chodím k svojej ganekologičke neposlala ma do rizikovej ambulancie a zo začiatku som chodila každý týžden, potom každé 2 týždne a dáva ma už tiež raz za mesiac na poradnu. Teraz som mala mať len konrolu aby mi dala papier na peniaze 27.6. a napísala mi to do knižky ako poradnu tak mi ju aj urobila ale nezapísala ani do knižky a dala mi poradnu 16.7. že raz za mesiac stačí. Ked je všetko v poriadku tak stačí a keby je nejaký problém aj tak by som hned letela k dr.
aj my uz mame objednaby kocik 🙂
Tak a dnes glukotest,práve ranajkujem tento skvelý blivajz brrrrr
booženku tak to som asi sama, čo kočík nielen že nemá ale ani nevie aký.............
@zigy mna to caka zajtra ☹ az na to, ze to budem musiet pit priamo tam 😒
Baby inak my sme uz v 3.trimestri ci ako?
tak som sa rozculila ☹ pisali mi, ze nas kocik v zelenom nemaju.. hlavne, ze uvadzaju na stranke, ze skladom 😒
@malaberuska nerozculuj sa :P ale plne ta chapem, ja som ho chcela v hnedom a ked som zistila, ze uz je len na najdrahsej stranke s kocikmi, tak ma skoro porazilo... skus inu stranku...
Kocky pozerali ste niektora kocik Prampol Solam?velmi sa mi paci a je priestranny,ale ziadne referancie som nikde o nom nenasla
@matrix87 noo, teta mi povedala, ze nie je ani u centralneho dodavatela a ten je jediny pre SVK ☹ my sme chceli zeleny, hlavne kvoli tomu, aby nebol stale spinavy.. ☹ ako to cappucino teda ten hnedy co pises ty som videla nazivo, je krasny, len sa bojim, aby nebol hned spinavy.. ale tak co uz, budeme musiet prat 😀
to su starsie modely podla mna, preto uz nie su.. teraz ide do predaja novy, aspon si myslim, videla som ho vcera na predajni, taky ako lanovy, taka latka a ten sa nam vobec nepacil 😒
@malaberuska skús cez poľskú stránku nejakú, ja som ho aj tam našla, lebo to je poľský výrobca... aj cez poľský ebay by sa možno dal nájsť
@matrix87 ja som to tak nechcela riešiť kvoli reklamacii... ale pisala mi tu na MK nejaka pani este z Holica z predajne, ze ho maju 🙂
@malaberuska no, tak super 🙂 šup šup nakupovať 🙂

Ahojte kočky, tak sa hlásim po vyše týždnovej dovolenke. Sa mi ani domov nechcelo ísť 😀 Malinkému sa na čerstvom vzduchu velmi páčilo, kopal skoro celé dni občas aj noci 🙂 Priniesli sme si kopu nových vecičiek pre malinkého čo mu pokupovala švagriná a najlepšie sú malinké croksy 😀 Miška ostala na prázdninách, tak to bude doma nekonečné ticho ☹ Poradna nás čaká buduci týžden v utorok a aj glukozový test.