Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
babulky, pre tie ktore to nemate daleko do Polska alebo chcete tam nakupovat pozrite si tuto stranku. Dokonca vozia tovar i na Slovensko. Ja som tam tiez nasla zopar super veci a skvele ceny http://dino.sklep.pl/nowy/
tak som sa baby prekonala, ja strašne nerada vybavujem veci po telefone, hlavne kadejaké objednanie sa k lekárom a tak... ale konečne som sa premohla a objednala som sa na glukozu. takže ma to čaká budúci štvrtok. už teraz mi je zle od hladu, ked si predstavím tú dlhú dobu nejesť 😀
@matrix87 co blaznis ... ved sa normalne naveceraj - zvol vsak nieco lahsie (salat, dusenu zeleninku) a urcite to zvladnes. Ja som uz bola na teste glukozy v 14tt a bolo to v pohode a teraz idem 22.7. Pri Karolinke som mala tehotensku cukrovku, tak preto som bola teraz tak skoro, avsak nastastie sa zatial nepotvrdila 🙂 Tak uvidime o tie dva tyzdne co bude .... Ale urcite to nie je nic strasne - nehovorim, ze je to nejaka chutovecka od michelin kuchara 🙂, ale neumiera sa na to 🙂
@hrustik1 a ako sa ti prejavovala ta teho cukrovka?
Ja sa uz neviem dockat fotiek kocika...mohla by som ho uz mat doma ale potrebujeme robit este spalnu a inde ho nemamevelmi kde dat.. a v auguste mi ho poslu.
Prave cakam v poradni na utz tak dufam ze je malicka o.k. a pekne rastie
baby, na glukozovy test si kupujete hroznovy cukor taky obycajny z potravin, alebo z lekarne? Ja som pri prvom kupila drahy z lekarne, trochu pouzili a zvysok si nechali...skoro ma slahlo...urcite pre Romov. Tak uvazujem o takom z potravin.
@euka210 mne kazali z lekarne, aj som si ho kupila.. 75g gramov a to cele by mi mali aj zarobit.. uvidim zajtra..
@malaberuska takze tripple testy dnes vysli v pohode...na downow syndrom 1:7800 a na ostatne vyvojove vady 1:700 takze vo stvrtok pojdeme kludnejsi na morfo sono a 3D...uff ale strach som mala velkyyyy...
@lucyliena ani nevrav, ja som toho strachu prekonala neskutocne vela 😒 chvalabohu je vsetko ok 😉
Tak baby,uz mam po morfologii,Mathiasko je zdravy chlapcek,ma 650 gramov
Baby a Vase babatka maju kolko cca gramov?
@malaberuska mne to dali domov,vypila som a o dve hodiny ma pichli. Kto by tam toľko čakal. 🙂
@malaberuska to som veľmi rada, že je všetko ok 🙂 kedy máš presne termín? A čakáš dievčatko či chlapčeka?
@trish31 juj my ani nevieme, doktor si Damíka pomeral ale ja som sa zabudla opýtať, lebo sme sa smiali, keď sme videli ako sa v brušku hrá s pupočnou šnúrou 🙂 ale vo štvrtok nám snáď už povedia všetky miery...🙂
@zigy no, ja tam musim cakat :(
Ahojte..tak utz dopadol o.k. vyzera byt vsetko dobre akurat tam ma mala riadnu polohu...je koncom panvovym a nohy ma pri hlave..taku polohu som este nevidela fakt..pridavam foto.ma okolo 700g a zodpoveda 24+0 cize zaciname 25tt.
@trish31 510 g 🙂
Maminy, len tak pre info, ako ste na tom s izbičkami pre vašich drobcov ???
@eevicka83 praveze nijako 🙂 Bolo sa v nejakom 22tt na tych testoch a tam mi zistili tehotensku cukrovku - mala som vsak len hranicne hodnoty 🙂 Tak som potom chodila raz za 4 tyzdne na kontrolu ( na krv). A odporucili mi vela pit vody (nesytenej, nesladenej), a zdravo sa stravovat - zeleninka, ovocie, chude maso, ziadne sladkosti a mastne a slane udeniny a masa. S tym som teda nemala problem to dodrzat.
Problem je, ze mamicky s cukrovkou mavaju bud velmi velke deticky alebo naopak velmi male ( s nizkou porodnou vahou).
@hrustik1 jaaaj super ze si napisala lebo presne to som sa chcela opytat ze ci mate niektora babetko v takej krkolomnej polohe ako ta nasa...normalne rozmyslam preco sa kus nenatiahne...aj na 3d v 20tt bola podobne...a este som videla pupocnik blizko krku tak jej dohovaram nech sa natiahne inak ved ma podla mna este miesto aj ked brucho nemam velke..
A nech si aj ten pupocnik posunie inde 😀lebo maminka je stresant.. 😀
@lucyliena 3.11. a cakame chlapceka 🙂

@trish31 4runner.......našla som ho na bazári za super cenu...asi pojdem do toho.Budúci týžden ho pojdem kuknut.