icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

94
9. júl 2013

@trish31 4runner.......našla som ho na bazári za super cenu...asi pojdem do toho.Budúci týžden ho pojdem kuknut.

hrustik1
9. júl 2013

babulky, pre tie ktore to nemate daleko do Polska alebo chcete tam nakupovat pozrite si tuto stranku. Dokonca vozia tovar i na Slovensko. Ja som tam tiez nasla zopar super veci a skvele ceny http://dino.sklep.pl/nowy/

matrix87
9. júl 2013

tak som sa baby prekonala, ja strašne nerada vybavujem veci po telefone, hlavne kadejaké objednanie sa k lekárom a tak... ale konečne som sa premohla a objednala som sa na glukozu. takže ma to čaká budúci štvrtok. už teraz mi je zle od hladu, ked si predstavím tú dlhú dobu nejesť 😀

hrustik1
9. júl 2013

@matrix87 co blaznis ... ved sa normalne naveceraj - zvol vsak nieco lahsie (salat, dusenu zeleninku) a urcite to zvladnes. Ja som uz bola na teste glukozy v 14tt a bolo to v pohode a teraz idem 22.7. Pri Karolinke som mala tehotensku cukrovku, tak preto som bola teraz tak skoro, avsak nastastie sa zatial nepotvrdila 🙂 Tak uvidime o tie dva tyzdne co bude .... Ale urcite to nie je nic strasne - nehovorim, ze je to nejaka chutovecka od michelin kuchara 🙂, ale neumiera sa na to 🙂

matrix87
9. júl 2013

@hrustik1 no ved ja sa navečeriam, ale ja som furt hladná 😀 na vodu sa teším, ja mám sladké veľmi rada 🙂

jaja018
9. júl 2013

@andy09 ahoj este sa chcem spýtať ze to 3D v hlohovci je v takom oranzovom dome?

eevicka83
9. júl 2013

@hrustik1 a ako sa ti prejavovala ta teho cukrovka?

Ja sa uz neviem dockat fotiek kocika...mohla by som ho uz mat doma ale potrebujeme robit este spalnu a inde ho nemamevelmi kde dat.. a v auguste mi ho poslu.

Prave cakam v poradni na utz tak dufam ze je malicka o.k. a pekne rastie

andy09
9. júl 2013

@jaja018 ano taká vilka žltá medzi činžiakmi už z cesty to vidno

andy09
9. júl 2013

@trish31 máš pravdu oddýchla som si , bolo super a hlavne, že sme nemuseli v tej horučave trčať na činžiaku, sa mi ani domov nechcelo ísť 😀

euka210
9. júl 2013

baby, na glukozovy test si kupujete hroznovy cukor taky obycajny z potravin, alebo z lekarne? Ja som pri prvom kupila drahy z lekarne, trochu pouzili a zvysok si nechali...skoro ma slahlo...urcite pre Romov. Tak uvazujem o takom z potravin.

malaberuska
9. júl 2013

@euka210 mne kazali z lekarne, aj som si ho kupila.. 75g gramov a to cele by mi mali aj zarobit.. uvidim zajtra..

lucyliena
9. júl 2013

@malaberuska takze tripple testy dnes vysli v pohode...na downow syndrom 1:7800 a na ostatne vyvojove vady 1:700 takze vo stvrtok pojdeme kludnejsi na morfo sono a 3D...uff ale strach som mala velkyyyy...

malaberuska
9. júl 2013

@lucyliena ani nevrav, ja som toho strachu prekonala neskutocne vela 😒 chvalabohu je vsetko ok 😉

trish31
9. júl 2013

Tak baby,uz mam po morfologii,Mathiasko je zdravy chlapcek,ma 650 gramov

trish31
9. júl 2013

Baby a Vase babatka maju kolko cca gramov?

zigy
9. júl 2013

@malaberuska mne to dali domov,vypila som a o dve hodiny ma pichli. Kto by tam toľko čakal. 🙂

lucyliena
9. júl 2013

@malaberuska to som veľmi rada, že je všetko ok 🙂 kedy máš presne termín? A čakáš dievčatko či chlapčeka?
@trish31 juj my ani nevieme, doktor si Damíka pomeral ale ja som sa zabudla opýtať, lebo sme sa smiali, keď sme videli ako sa v brušku hrá s pupočnou šnúrou 🙂 ale vo štvrtok nám snáď už povedia všetky miery...🙂

trish31
9. júl 2013

@lucyliena no,moj maly dnes ukazoval stale stredny prst,takze aspon vieme,kde nas vsetkych ma 😀

malaberuska
9. júl 2013

@zigy no, ja tam musim cakat :(

eevicka83
9. júl 2013

Ahojte..tak utz dopadol o.k. vyzera byt vsetko dobre akurat tam ma mala riadnu polohu...je koncom panvovym a nohy ma pri hlave..taku polohu som este nevidela fakt..pridavam foto.ma okolo 700g a zodpoveda 24+0 cize zaciname 25tt.

eevicka83
9. júl 2013
eevicka83
9. júl 2013
lucyliena
9. júl 2013

@trish31 proste má ku tomu všetkému správny prístup 😀

januska010
9. júl 2013

@trish31 510 g 🙂

januska010
9. júl 2013

Maminy, len tak pre info, ako ste na tom s izbičkami pre vašich drobcov ???

hrustik1
9. júl 2013

@eevicka83 praveze nijako 🙂 Bolo sa v nejakom 22tt na tych testoch a tam mi zistili tehotensku cukrovku - mala som vsak len hranicne hodnoty 🙂 Tak som potom chodila raz za 4 tyzdne na kontrolu ( na krv). A odporucili mi vela pit vody (nesytenej, nesladenej), a zdravo sa stravovat - zeleninka, ovocie, chude maso, ziadne sladkosti a mastne a slane udeniny a masa. S tym som teda nemala problem to dodrzat.
Problem je, ze mamicky s cukrovkou mavaju bud velmi velke deticky alebo naopak velmi male ( s nizkou porodnou vahou).

hrustik1
9. júl 2013

@eevicka83 co sa tyka tej polohy - i moja Karolinka boal v brusku poskladana ako jogin 🙂 Noha cez hlavu a podobne. Ked sme boli 1x na 3D sone ani sme nedostali ziadnu fotku - proste sa vrtela ako natripovana 🙂

eevicka83
9. júl 2013

@trish31 jeeej super a nemas foto? Na kolky tyzden zodpoveda? Moja 24+0 a podla ms som vraj uz 24+6 😕

eevicka83
9. júl 2013

@hrustik1 jaaaj super ze si napisala lebo presne to som sa chcela opytat ze ci mate niektora babetko v takej krkolomnej polohe ako ta nasa...normalne rozmyslam preco sa kus nenatiahne...aj na 3d v 20tt bola podobne...a este som videla pupocnik blizko krku tak jej dohovaram nech sa natiahne inak ved ma podla mna este miesto aj ked brucho nemam velke..
A nech si aj ten pupocnik posunie inde 😀lebo maminka je stresant.. 😀

malaberuska
9. júl 2013

@lucyliena 3.11. a cakame chlapceka 🙂