icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

mia1111
10. júl 2013

@prahaxx - aha. Mňa môj dr. poslal kvôli srdiečku do Jablunkova, len neviem, či iba pre istotu, alebo sa mu dačo nezdalo, lebo mne to prišlo, že sa mu niečo na poslednom UZV v 19tt. nepozdáva 😒 . Tak som v napätí, uvidím, čo povie ten náš nový primár...
Držím palce, nech sa to o tie dva týždne zlepší a hlavne nech všetko dobre dopadne... aj u Teba, aj u mňa... a s dcérkou ideš na kontrolu, či niečo riešite? Ideš do CA ku Kardošovej? Tam chodím so synom, sestrička aj lekárka sú úžasné, vedia to s deťmi, majú perfektný prístup, my ideme v októbri na kontrolu...

eevicka83
10. júl 2013

@trish31 ty mas kedy termin porodu? s velkostou babetka sme na tom podobne moja ma okolo 690g a zodpoveda na 24+1 somsa aj cudovala kuslebo zatial vzdy sedela podla poslednej ms teraz bola o par dni mensia podla dr. no ale to zavisi aj od toho ako dr. zameria..

eevicka83
10. júl 2013

@trish31 atoto co si poslala je tiez 3D nie?maly je tam zlatunkyyyyyy. apuckatostou su si podobni..vidim ze aj vy mate pupocnik tak ako mmoja tak to tak asi ma byt...len polohu tam ma o dost normalnejsiu a vedla hlavicky ma rucky nie nozky ako moja akrobatka 😀 ja jej uz dohovaram nech sa otocci kusok inak lebo mne kopevkuse len dole pri mechuri a trochu okolo pupka.. tvoj bol dole hlavickou?

trish31
10. júl 2013

@eevicka83 ano toto je tiez 3D ale lekar sa bude viac snazit pri fotkach ked pojdem vyslovene len na to 😉 Ano on sa otocil a ja ze Pan doktor preco je dole hlavou?A on ze No a ako by mal byt?Vraj je to OK....

katyka11
10. júl 2013

@94 toto ani nevrav... aj ja ked som zaregistrovala tuto spravu mi nebolo vsetko jedno... ☹

trish31
10. júl 2013

@eevicka83 no,ja som zacala 24 tt a termin mam cca 3.novembra a ty?

eevicka83
10. júl 2013

@trish31 no jasne ze je super ze je dole hlavou a kde teraz najviac citis pohyby? pytam sa aby som vedela identifikovat ked sa otoci llebo ze aj ked sa otoci tiez ju mozem viac citit po stranach okolo pupka ked bude mat nozicky tak prehode

eevicka83
10. júl 2013

no ja som zacala 25tt podla malej a zacinam 26tt podla ms...ale ja som mala ovulaciu o par dni pozdejsie to viem.poslednu ms som mala 16.1 ale ovulacia bola niekedy okolo 20dc cyklu bola som na sone 1.2 no toje jedno moj dr. mipise poslednu ms 26.1

trish31
10. júl 2013

@eevicka83 ja praveze teraz moc pohyby necitim ja neviem ci spi furt alebo co,ale ak citim tak hore nad pupkom cize nozkami kope...Tak myslis ze je OK ked je dole hlaou?Vsak as hej ked aj lekar povedal len mne to este skoro prislo,ja som si myslela ze da otocku az pred porodom...

trish31
10. júl 2013

@eevicka83 no a termin mas kedy teda?

eevicka83
10. júl 2013

ja som hotova z tej Haasovej.... a to ju urcite riadne sledovali...a aj tak sa stalo nieco zle...boze teraz sa zase budem bat...

eevicka83
10. júl 2013

@trish31 26.10 podla sona a 03.11 podla toho co dr. napisal o 10 dni iny termin poslednej ms.

eevicka83
10. júl 2013

@trish31 on sa tam moye este viackrat inak otocit...moje prve dve deti boli tiez skoro dole hlavou ...to je super ked muje uz teraz tak dobre...vie chlapcek ako je to spravne...

trish31
10. júl 2013

@eevicka83 jemu musi byt velice dobre kedze nam ukazoval stredny prst cely cas...Chudak lekar,on ze Cim som si toto zasluszil?A potom zacal hybat s ukazovakom ako ked niekoho volas k sebe.Vybavene proste 😀 Pohoda jahoda 😎

trish31
10. júl 2013

@eevicka83 tak nam potom rovnako vychadzaju terminy lebo ja mam tiez 3.11. termin ale kedze je vacsi o % dni moze byt aj toho 28...

trish31
10. júl 2013

@prahaxx drzte sa to mi je luto ze taket problemy mate

malaberuska
10. júl 2013

baby ja ked som bola na ultrazvuku v 19tom tyzdni, tiez bol maly dole hlavou.. a vobec sa nadtym lekar nepozastavoval 🙂 asi je to ok 🙂

euka210
10. júl 2013

@cobinka to je zaujimave, lebo ja som o tyzden menej a 15.7. alebo v tom tyzdni mam ist na test a potom s vysledkami aj na poradnu.

euka210
10. júl 2013

@malaberuska teraz je to este jedno ako su otocene, moj bol na USG v 20t pozdlzne cez brucho 🙂

eevicka83
10. júl 2013

Teraz je fakt este jedno ako su otocene..ja som sa len kvoli tej mojej opicke pytala lebo ona je fakt stale posadena na zadocku a stale kope len dole a sem tam niecim okolo pupka.

malaberuska
10. júl 2013

baby ten glukozovy test nic moc inak.. teda vypit sa to dalo, ale mne bolo dost zle potom, cele doobedie v podstate..

cobinka
10. júl 2013

@euka210 ved mne to tiez pride divne, ale ked sme sa naposledy so sestrickou rozpravali, tak mi hovorila, do buducnosti, ze ked bude tento test tak ma upozornia-aby som si mohla vybral tu glukozu z lekarne..a teraz tam maju dovolenku, tak neviem, ci volat v piatok a este sa spytat... 😒 to sa tusim dava hned rano? ci aky je postup?

malaberuska
10. júl 2013

@cobinka ja som ju mala z lekarne.. 75 gramov, na 8mu som prisla, zobrali mi krv z prsta, zarobili mi celu tu glukozu s citronom, dali vypit, dve hodiny som tam sedela a zas mi brali krv z prsta potom..

cobinka
10. júl 2013

@malaberuska ja som objednana na 13:30, takze gluk.test sa asi nekona...no nic ved pockam, snad mi ho raz daju vypit 😉

malaberuska
10. júl 2013

@cobinka ale to nerobi gynekolog, oni posielaju inam.. lebo do hodiny sa to musi vyhodnotit...

nanuska123
10. júl 2013
matrix87
10. júl 2013

ahojte babule, tak sa dnes hlásim 🙂 dnes je tu strašne teplo, sme akurát od maminy mojej prišli domov z prechádzky ,a tak mi prišlo zle vo výťahu z toho tepla, že som si myslela, že tam odpadnem... tak ležím a dýcham skoro ako pes s vyplazeným jazykom...

a správička pre tie z nás, čo končia tento týždeň 24tt - podľa 10mesačného tehotenstva 25tt už je 7. mesiac 🙂 takže sa to začína blížiť a skracovať ;) a naše drobčiatka budú za chvíľu s nami 🙂

malaberuska
10. júl 2013

kocky, ake overaly myslim velkosti budete drobcom kupovat?

eevicka83
10. júl 2013

@malaberuska no ja som kupila velkost myslim 0-3 urcite nie vacsie a ani mensie lebo vobec nevadi ked to je na zaciatku velke...oni rychlo rastu na zaciatku.mne deti pribrali 1-2mes vzdy po kile alebo aj viac kazdy mes.

trish31
10. júl 2013

@malaberuska ja som kupila overal 62 aj 68,pod tym bude este naobliekany