Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Ahojte, mozem sa k vam pridat? Cakame 2. babo 29.11.2013
Ach ženy, dnes som sa dobre zasmiala sama na sebe 🙂 Pozerám, čo mám do izbičky - vyšlo z toho, že nemám absolútne nič, ale najlepšie bolo zistenie, že hniezdo do postielky mám, no postieľku NIE 😀: -D 😀 😀
kocky, potrebujem sa spytat jednu vec - od minulej soboty mi zacalo tvrdnut brudko, v sobotu teda dost casto, v nedelu som riadne oddychovala a bolo to ok, ale zacala som pocitovat dole v podbrusku tlaky, ktore mi idu normalne do lona a zadku, staci, ked sa predklonim, alebo som dlhsie na nohach. je to normalne? aj vy to mate? pri dcerke som nieco taketo nemala a normalne mam trosku strach... keby som bola v 36tt, tak pohoda, ale v 24tt.. ja neviem..
@vavrenka Ked som dlhšie na nohách, že vela chodím tak aj mna potom pobolieva brucho aj chrbát alebo napr. ked niečo robím, včera som umývala len práčku ktorú sme predávali a brucho ma pobolievalo aj chrbát...nič namáhavé. Ale teda tie tlaky to nemám ani bruško netvrdne, asi by si radšej mala zájsť na pohotovosť aby si sa uistila, že je všetko OK.
Tak dnes sme konečne v tescu natrafili na tie bodynka s dlhým rukávom, našla som tam posledné také maličké , 5 ks v balíku, ale super z 15 € boli zlacnené na 9,10 €, a mali aj balenie overalov 3ks tiež za 9,10 €. Ale tiež sme už len jedno balenie takých maličkých našli. A pritom včera tam na nás predavačka vyletela, že ked nie sú vystavené tak nemajú. A dnes sa tam zázračne objavili 🙂
ahojte koceny je tu niekto kto ma termin 27.11??? alebo cca ku koncu novembra 🙂 ??
@monika2503 Ahoj, v skupine Novembrovky 2013 nájdeš skôr maminy s termínom ku koncu novembra, je to tam prehľadnejšie 🙂 😉
@januska010 dakujem krasne🙂))
@monika2503 ahoj ja mam termin podla ms 30.11.2013 😉 podla ultrazvuku 27.11.2013 😉
@vavrenka a nechces zbehnut radsej na pohotovost? tie tlaky asi nie su dobre, ani to ze sa moc mrvi..
Kočky, kúpila som si tu na MK od tiramisky krasnu zavinovacku, len je staroruzova ☹ a my cakame chlapceka .... Tak ju rada posuniem dalej, ak by nejaka mamicka mala zaujem 🙂 Je nadherna, no ale ruzova ☹ A predsa nebudem nosit chlapceka v ruzovej zavinovacke 🙂
Ja som za nu dala 21,15€, a predam ju za 20€ (+ postovne platim ja)
@malaberuska
@trish31
este pockam, ak aj tento den bude ako vcerajsi, tak asi pojdem. nastastie pohotovost mame za rohom, takze som tam za 5 min, keby daco..
@lucyliena ahoj lucylienka..ja teda 27....ak by sa mi to posunulona 30tehoto bymala narodeninky ako moj ocino 🙂)))
Ahojik až budete potrebovať Oblečko dajte vedet
@sasa123
@monika2503 caute baby ja mám termín 28.11. 🙂
@jaja018 no pekne dník po mne 🙂))
mas uz aj nieco do vybavicky alebo to len ja stresujem?🙂
ahojte baby 🙂 tak sa po dlhsom case zase ozyvam 🙂 tak ja mam akcne dni zase 🙂 prichadza ten prilev energie, ktory sme ocakavali vsetky na zaciatku 5.mesiaca 😀 tak na konci 6.mesiaca sa dostavil 🙂
vo stvrtok som oprala plienky, vypratala skrinu, aby mal kde svist mat svoje veci, zhodnotila som, ze postielku treba uvolnit, tak som pretriedila veci na biele a farebne, pozrela sa na teplotu prania, a dnes som to vsetko oprala (zistila som, ze vsetky stipce som minula na biele oblecenie, tak som musela chvilu premyslat, kde idem zavesit to farebne) a popri triedeni veci a ich prani a vesani som prisla na to, ze uz mi asi len plienky a flasky a odsavacka chybaju ku stastiu 🙂 no a samozrejme narodeny svist 🙂 a ked to poschne, tak sa tesim na asi dvojdnove zehlenie, ale potom ak ta energia bude stale u mna na navsteve, tak neviem co budem robit...
a vy ako? 🙂
@monika2503 ja mám ročnú princeznú doma takže veľa vecí mám po nej. Postielku kočík a pod. Ale co sa týka oblecenia budem musieť ešte veľa dokupovat lebo malá bola letná takže všetko mám len letné. Zatiaľ som kúpila babatku iba jedny biele dupacky 🙂 Ťažko sa kupuje univerzálne oblečenie a ja este netuším co to bude ☹ Vy už viete pohlavie?

@andy09 zaregistrovala som ze tvoja mala ma 9 rokov ..ja som mojej malej objednala tricka z nextu na jesen na 9 rokov. Je to trojbalenie za 18 eur su to velmi pekne jesenne farby a cena tiez nie je zla.ja musim objednat o cislo mensie tak ci nechces pre tvoju Misku?