Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@hrustik1ta zavinovacka vyzera byt hneda nechapem ako ze je staroruzova...potrebovala by som vidiet skutocnu farbu neda sa to nejak lepsie zachytit?
@monika2503 nie neni zle otočene babo ale podľa dr. ktorý mi robí ultrazvuky sa dá určiť az od 26.tt. Čo viem ze je hlúposť.aale 22.7. idem na 4D tak sa dozviem 🙂 a potom tiež horsa na nákupy 🙂
je to podla mna hlupost,zbytocne natahovacky🙂 ...ved to uz nejako vydrzis a potom bude radost,myslela som ze aj nakupi bude sama radost ale skor stresujem ci mam na zozname vsetko,ci to bude stacit ci to nieje vela ci to nieje malo 🙂 🙂
@jaja018... je to podla mna hlupost,zbytocne natahovacky🙂 ...ved to uz nejako vydrzis a potom bude radost,myslela som ze aj nakupi bude sama radost ale skor stresujem ci mam na zozname vsetko,ci to bude stacit ci to nieje vela ci to nieje malo 🙂 🙂
@monika2503 ja tak stresujem tiez ale mama ma ukludnuje ze vsetko mam a este aj tak dokupim a ak nahodou nieco bude chybat,vybehne kupit 😀
baby stale lepsie ako zehlit pritelovu koselu :P
@monika2503 juj to my už od júna vieme, že čakáme chlapčeka tak čo sa týka výbavičky máme všetko a čo sa týka zariadenia izby tak ešte dokúpime dve komody a prebaľovací pult a na nákup detskej kozmetiky a vecí do pôrodnice pre mňa sa chystám až niekedy v septembri alebo októbri 🙂 inak už aj kočík máme doma asi dva mesiace a keď bude dačo chýbať tak dokúpime 🙂
@monika2503 neboj sa a nákupy si užívaj a ak ti aj niečo bude chýbať vždy sa dá dokúpiť 🙂
@trish31 jooj moja ze ty už vyprate vyzehnene a ja este ani nakúpené nemam ☹ Na 4D idem nakoniec do hlohovca
Baby tu je zoznam co treba pre babo akú vybavicku http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
A tu co treba do pôrodnice http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
Mne sa to celkom páči 🙂
@jaja018 fuu na tej stranke maju kilometrovy zoznam,a ako to tak sledujem...ja som z toho tretinu ani nepotrebovala.Nasa mala bola teplomilne dieta.Prvy krat mala pancuchy na sebe ked zacala chodit...t.j druha zima az.A ani to neplanujem kupovat.Mala som dvojo teplejsich dupaciek...ale mala v tom nebola rada.A spaci vak..mame..a spala v nom raz..preplakala pol noci..az kym som ju nevyzliekla.
A ake fusaky planujete kupovat.Mozem odporucit Emitex 😀 ..Raz som do konca dala malej doleponozky v obdoche a isli sme vo fusaku domov bez ponoziek...ale jasnee ze nie vsetky deti su take
@hrustik1 vyzer byt fakt hneda...ale inak je pekna...
@monika2503 my cakame na 21.11 a este som nekupila jednu vec...a ani sa ni do toho nejak nechce...ale urcite si nakupi uzivaj,,ved aj do septembra este mas nejaky cas
baby, máme v aute ISOFIX systém, len neviem, ako to funguje s autosedačkou, neviete mi niekto poradiť? máme sedačku Bexa, teda vajíčko... ak ste na to už niekto prišli, môžte mi povedať, ako to teda funguje? čo všetko k tomu treba?
@kwetinnka No zase ja nemôžem povedať mne malá nosila pancuzky ako 4. mesačná a aj teplé dupacky sme veľa nosili. Narodila sa v máji. Ako nivorodeniatko nosila plysove dupacky potom v lete nalahucko. A v spacom vaku spavala do 9 mesiacov okrem horúcich noci. Takže u nás využité 🙂 ale každé babo je iné
@matrix87 ja v tom mam tiez trocha haluz 🙂, skus si precitat ak si o tom este necitala http://www.mamaaja.sk/rodinny-zivot/auto-moto/v... . my mame Peg Perero a autosedacka je univerzalna, da sa pouzit aj s isofixom, aj so zakladnou klasickou a aj bez nej a ja som to zrovna v sobotu trosku studovala a je na nej zobrazene ako sa pripevnuje ku ktoremu systemu. ale ako to ma bexa to netusim 🙂
ahojte, našla som na nete v H&M úžasné vecičky...len neviem aké mám kúpiť pre malého, chcem aby to mal, ked sa narodí...majú velkosti 1-2 mesiace čo je 56-tka alebo 2-4 mesiace čo je 62-ka...čo mi odporučíte??? je to dobrá vec, že sú tam tie nity, lebo nechcem chudatko malé trápiť ešte s preťahovaním body cez hlavičku....zatial je väčší ako by mal byť a ak bude po ockovi, tak by mal byť aj dlhý...poradťe mi pls...
@nanuska123 ahoj, ja som bola vcera v hm. kupila som si ciapocky a ponozticky presne k tymto body a este take body s napisom Here I am 2013 s ciapockou. pozerala som 56 (1-2 m) aj 62 (2-4m). ta 56 sa mi zdala mensia ako trebars priblizne rovnaka velkost v tescu. ale ja som si nakoniec zobrala 56 🙂
..110..
pred nedavnom som pisala ze 130 a dnes 110???? fuuuuuuu ako to leti.... uz by som sa vazne mala zamysliet nad sebou a zacat aj vecicky chystat....
@nanuska123 ahoj, pre novorodenca kup tie mensie 56 🙂 A te nity su super vec najma na zaciatku, ked este poriadne evies ako miminko chytit 🙂 Takto ho na tie bodynka len polozis a natiahnes rukavy na rucicky a len zapnes na boku bruska .... urcite je to jednoduchsie ako prevliekat bodynka cez hlavicku 🙂
ahojte dievcata 🙂 tak dneska mame 3D ultrazvuk, aj sa tesim aj sa obavam.. 😉

@jaja018 ...Vieme,vieme min. mesiac.Jak to ze vy este nie? zle otocene mimco?? cakame dievcatko,mno ja sa snazim vsetko si zasobit v predstihu co sa tyka oblecka,veciciek a potrieb na kupanie a prebalovanie lebo v septembri nas caka este stahovanie takze toto uz chcem mat vybavene... 🙂