icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

katyka11
16. júl 2013

@andy09 No ja som nasla len 10 latkovych plienok v krabiciach... takze tiez chcem este ale 10dokupit... tiez uz som na jedny v obchode pozerala ....boli balene po tri a este cez tie tri si videla 😒

eevicka83
16. júl 2013

@teuflerin no toto mam presne aj ja ato som 25+0...cez vikend mi kopala veeelmi aj vcera doobedu a odvtedy sa tam ledva pomrvi alebo ju musim velmi provokovat na kopnutie...ide ma z toho porazit a stale sa potom bojim ci je o.k. a vzdy ked kope tak si hovorim ze super uz sa asi rozkopkala a tesim sa no a potom ma stresuje...malicka...a ozaj v ktorych castiach brucha ta kope? Lebo mna este aj to stve ze max v oblasti pupka ju citim vyssie nie a uz by mohla aj vyssie...

teuflerin
16. júl 2013

@eevicka83 no ale nas stresuju tie krasavice o......ide ma z toho naozaj porazit.......a vies co? ja ju citim tak kadejako....niekedy osm z toho mimo ona musi raidne asi aj ruckami smatrat lebo ked kopne v jednu sekundu ju citim dole nalavo pri vajecniku a v momente kopanec v okoli pupka......takze presne ti enviem pvoedat ze kade kope :D smatre a vsetko........hlavne ze sa hybe...teraz sa kooonecnce pohla..tak som inak happy...priblbly vyraz na tvari....esteze som sma v kancli :D

malaberuska
16. júl 2013

baby tak ideme na 3D na 12:30, podarilo sa mi vydupat si termin dnes 🙂 🙂

eevicka83
16. júl 2013

@teuflerin no tak nejak sa hybe aj mne ze ju naraz citim aj dole a vzapeti okolo pupka ja sa pytam preto ze uz cakam kedy kopne aj do rebier a tak 😀 ze v tej casti som ju este necitila..a niektore pisu ze ano...
A co sa pohybov tyka mne toto robila aj prva mala aj vo vyssom stadiu ze sa nechcela pohnut cely den...ti nemusim hovorit o tom strese a tato malicka to iste..stale sa bojim

teuflerin
16. júl 2013

@malaberuska tak osm zvedava hod potom info aj fotecku nejaku 🙂)
@eevicka83 no jao sm inak v sterse bola kebyze sa teraz nepohne tak uz volam lekarke radsej stkrat ist zbytocne ako neist raz a bude neskoro....joj..to je o nervy toto..fakt....no ja si rada este pockam na pohyby a kopance do rebier...radsej nech kopka este tak ako kope teraz..to je ste prijatelne.....v okoli pupka a tak..jedine to kopanie do mechura je neznesitelne.....:D

malaberuska
16. júl 2013

@teuflerin inak ja mam tiez tak stresy, ked nekope 🙂 a ked zacne tak poriadne kopat tak mu zas dohovaram nech ma troska setri 😀

teuflerin
16. júl 2013

@malaberuska no ani mi nevrav ja uz asi dohovarat nebudem radsej nech kope ako by nemala...och...:D

malaberuska
16. júl 2013

@teuflerin tiez som si to naposledy povedala 😀 ze uz nebudem dohovarat 🙂

eevicka83
16. júl 2013

@teuflerin no do mechura kope aj mna.... a casto doteraz... ja tiez som toho nazoru ze radsej budem stresovat u dr a xbyto ne ako ze by sa malo nieco stat..inak ja sa o deti bojim aj teraz a dost ale musim povedat ze porodom mi vzdy odlahlo a tdn strach je taky normalny...ale ked su v brusku bala som sa ovela viac...

teuflerin
16. júl 2013

@malaberuska no uvidime onedlho..ci nezmenime nazor ze 😀
@eevicka83 no..ja uz by osm najradsej toho drobca mala doma v perinke...veru vsetko je na nieco dobre aj zle..ono vyhoda je ich mat aj v brusku aj nevyhoda..to iste aj ked uz budu doma vp ostielke.....strach o ne veru bude asi vzdy

monika2503
16. júl 2013

@eevicka83 zalezi aj kde nakupujes.....ja kupujem aj taku velkost,mam nieco vacsie a nieco mansie a nieje v tom nejaky extra rozdiel....ved dnes to cislovanie je rozne

monika2503
16. júl 2013

@trish31 ved tie miminka rastu aj tak velmi rychlo🙂

trish31
16. júl 2013

@eevicka83
@teuflerin no ja ked sedim tak dobre kopance mi dava ten moj chlapisko do rebra ale on stale len na pravej strane kope...moj je otoceny hlavkou dole tak ked sa vystrie tak mam pocit ze az do krku mi organy zatlaci 😀

euka210
16. júl 2013

@libertine no my to mame teraz o to lahsie, ze byvame so svokrovcami, takze bude s babkou. Ale ja este neviem, ci budem rodit normalne ci zase sekcia...uvidime podla velkosti 🙂 A neviem ani, ci ho dovtedy naucime spat sameho, ze ho bude moct uz ulozit hocikto, lebo zatial je to zavislak a musim len ja. Ked je obcas dlhsie s babkou, tak vtedy ani jest velmi nechce. Myslim ze nudza ho nauci 🙂

teuflerin
16. júl 2013

@trish31 no moja este dole hlavkou nie je teda aspon na poslednej poradni nebola....a eked sa tak nad tym zamyslim ze ako sa pohybuju tie kopance tak sa uz asi mozn aj toci..uvidime o tyzden 🙂)

trish31
16. júl 2013

@teuflerin ja som bola prekvapena ze je dole hlavou aj sa pytam lekara ci to nevadi a on ze Ved to je dobre 😉 Nuz tak snad sa este nikam nechysta ten moj chlap....

teuflerin
16. júl 2013

@trish31 no ved jasne..ale aj kamaratka je v tyzdniako ja a uz ma malu otocenu dole hlavickou...ono s to este moze vratit spat alebo to tak ostat...bohvie...ale jasne ze sa nikam nechysta......neboj s ty nic 🙂

trish31
16. júl 2013

@teuflerin no vsak lekar mi povedal,ze je to OK tak sa spolieham,ze je..aj ked neviem ako im moze byt dobre dole hlavou teda 😀 Mne by nebolo 😎

eevicka83
16. júl 2013

@teuflerin aj ja ked teraz cez vikend vela kopala tak som
jej hovorila ze nech si aj pospinka kusok...ale radsej nech kopka vela ako malo...ale inak aj ked je velmi aktivna tak sa tiez bojim ze ci je to o.k. 😀
Teraz pred chvilou ma tak velmi kopka dole v podbrusku ze som az vykrikla...alebo to bolo akoby sa nejak inak otocila...

eevicka83
16. júl 2013

@trish31 taketo kopance som ja asi nikdy nezazila.mna ani jedno dieta do rebra nekoplo ci si pamatam...

trish31
16. júl 2013

@eevicka83 mozno je to tym ze ja ked sedim tak som dost zhrbena,takze dociahne

kwetinnka
16. júl 2013

Tak sa hlasim z morfo sona co sme boli vcera,Babetko ma 553g...a ze zodpoveda 23tt...a pripadavam sa do pocetnej skupiny CHLAPCEKOV.Bola som asi 20sekund sklamana...aj ked ja som to nejak citila.Nechapte ma zle..ja sa tesim ze je zdravy a pekne rastie len som v kutiku duse dufala ze to bude dievcatko.Ale si hovorim ze aspon mozem zacat modre veci nakupovat.A keby ste videla ako nasa Lili plakala ze ona nechce chlapca ale doevcatko...mooja zlataa..
@libertine ja by som chcela zmenezovat prababku,kym by nenohla strazit babka...a tiez by som chcela mm pri porode.Uz som aj zormyslala,koho ineho by som tam zobrala ak nie jeho...ja tam sama byt nechcem.
@eevicka83 asi sa cela otocila ked ju tak citis...to ja niekedy mam pocit ze tam robi total premety...

teuflerin
16. júl 2013

@eevicka83 to mne este take riadne kopance neustedruje..alebo to bude nejaka jemna slecinka 🙂) ktora o sebe nedava vela vediet 🙂)
@trish31 no inak to ani mne a este tak dlhu dou ze :D dole hlavou..haha 🙂)

malaberuska
16. júl 2013

tak uz mame 3D za sebou 🙂 maly nechcel moc spolupracovat, doktor ma musel az von "vyhodit" sa poprechadzat, aby nam ukazal aspon troska tvaricku 🙂 ale to, ze je chlap ukazal riadne 😀 a teda sme skonstatovali, ze sa neskutocne podoba na manzela tak uvidime aka bude realita 🙂 bolo to krasne 😵 😵 😵 😵

malaberuska
Odpoveď bola odstránená
malaberuska
16. júl 2013

tak som sa ponahlala ze som to dala so vsetkymi udajmi 🙂 ☹

katyka11
16. júl 2013

@malaberuska Takze si sa dockala toho 3Dcka... ? 🙂
a vy ste vedeli ze bude chlapcek?

malaberuska
16. júl 2013

@katyka11 ano vedeli, kedze som bola aj na amniocenteze, tak to bolo 100% 🙂 a teda ukazal to teraz a poriadne, ze je to chlap 🙂
dockala.. ale musela som si vydupat termin na dnes.. lebo ma chceli objednat az na neviem kedy.. tak sa mi to aspon podarilo 🙂

katyka11
16. júl 2013

@malaberuska Tak to je super..
My este stale nevieme co cakame ☹ som si aj myslela ze ked som sla na gluko mi urobia aj sono...ale dr. mal tak vela roboty...ze som bola rada, ze mi urobil aspon poradnu...tak cakame na 30teho zase... ci nam urobia uz konecne sono...lebo naposledy sme videli nas zazrak pred 5timi tt.. tak odratavame dni....a snaaaaad sa uz kooooooooonecne v 27tt dozviem co to bude...nech sa vieme uz konecne zacat chystat na ten poklad vo velkom.... 😉