Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@trish31 no auto si bere do roboty každý deň on a trepať sa vlakom alebo autobusom sa mi veru nechce...
@trish31 jasne, ze najlepsie najskor nazivo vidiet. ono asi velmi zalezi, odkial objednas. ja mam tak ako @andy09 peg perego ale v inej farbe a myslim, ze to ta drahsia verzia a nebol problem s dodanim, ja som ale nebrala podvozok book plus ale easy switch a ked som volala s tou pani z obchodu, tak zhanali podvozok, nie nadstavby (teda vanicku, vajicko a sportak). a aky kocik zatial u teba vyhrava? ci sa rozhodnes az ked uvidis? 🙂
@nanuska123 jaj ja ze byvate tam
@nikky81 ja som velmi chcela Peg Perego denim verziu 2013,akurat dnes skusim poslat maily do internet obchodov aku mi na neho urobia cenu.Ale kedze nakoniec kupujem kocik sama (z vlastnych uspor,nie zo spolocneho uctu,),je mi dost dat 700 eur za kocik,tak som pozerala aj ine,mne sa velmi pacia Camarello alebo Easy go passo,tie su aj lacnejsie.Uvidim teda nakoniec co vyhra 🙂
ja som dnes sama bez manžela, odišiel do Blavy, a tak mám od rána taký asi trocha strach, aby bolo všetko OK, lebo ráno som mala asi zlý tlak, len ležím a ležím, ale drobec je v poriadku, stále ma kopká 🙂
a hlásim, že mojej kamarátke sa včera cisárskym narodila dcérka Sofinka 🙂
@trish31 máme to síce okolo 30 km, ale spoje sú aj tak nanič...
@trish31 videla som ze si mala aj v albume kedysi tu denim verziu 🙂, no ono je dost penazi. ja som tiez ratala aj financie, ale kedze som chcela nieco co vopcham do Nissan Micra, tak tento PP Switch Easy vysiel ako jasny vitaz. Pisala som aj tu na MK z jednou maminkou, co ma take auto ako ja, a ona ma ten isty kocik, takze som sa rozhodla nakoniec pren. ja mam vo farbe scozia a som spokojna. co sa tyka penazi, ja som ho tiez platila len zo svojich, ako vacsinu veci co som doteraz kupila. priatel sice pracuje, ale kedy mu vyplatia faktury, to je vzdy otazka. ale nakoniec mi nasi dali 800 Eur na kocik, hoci som to od nich nechcela. ale tak dobre to padlo 🙂. inak ja som si kupila aj auto kit do vanicky, kedze od nasich byvame daleko a na dlhu cestu by sa drobcovi asi fakt sedelo zle vo vajicku viac ako 3 hodiny. mna vysiel aj s tym autokitom na 705,90 presne 🙂. ale tie kociky co pises su tiez velmi pekne. ja keby som neriesila to s tym vopchat ho do auta, tak urcite kupujem lacnejsi, na 100%. tak dufam, ze ti nieco padne do oka a vyberies spravne 🙂
@nikky81 no,len ja som od nikoho peniaze na kocik nechcela a kedze s muzom to mame tak blbo ako to mame,musim pre pripad nudze kalkulovat dopredu,ak by som tu zostala sama s malym,budem musiet sama riesit najomne a podobne,takze som ratala vydavky minimalne na rok.Takze to,co mam usetrene,musim teraz minat dobre a presne cielene,tak sa radsej uspokojim s kocikom za 400 eur.A tieto sa mi do golfa zmestia,ja som uz ten passo skusala aj nazivo,bola som u kamosky ona ho ma tak som ho hned skusila dat do kufra 😀
@nanuska123 mi hovor,pre mna je cestovat busom za trest
@trish31 no ved ja tiez nie, ale co sa s nimi budem hádat. dali sestre tak chceli dat aj mne. a jasne, treba mysliet aj dopredu. no a ked sa ti zmestia do auta, tak potom nemas co riesit. 🙂 ja s mojim mini kufrikom som na tom horsie :D. mame sice aj druhe auto, ale ja rada chodim svojim a k rodicom budem chodit vacsinou s krpcom na dlhsie, takze svojim autom. inak ten passo je velmi pekny. tak dobre vyber 🙂
@trish31 ešte v tomto teple, vydýchaný vzduch a všade plno ludí...bleeeeeee
@nanuska123 mi hovor ja som kedysi cestovavala kazde rano o 6 45 km do BA a naspat v tom horku no fuj
@trish31 už som jej vypila až až 🙂 to ja mám zásadne takýto stav, ked nemám nikoho po ruke, lebo asi v podvedomí mám stále krvácanie v 10tt a komu by som volala, ked sú všetci v robote a ešte aj chlap na služobke v Blave... ale ked ma svišť kope, tak sa aspoň na ňom bavím a počítam mu pršteky na nôžke, lebo dakedy mi tak otlačí labku, že cítim všetky prsty jeho 😀 neviem, čo to má za nový šport 🙂
ahojky, dlho som sa tu neukazala, som pre zmenu zase bola chora :( ja uz som v tomto tehotenstve asi vsetko mala, co sa da...a to este len polka za mnou. Aspon som mohla byt doma, dnes som opat v praci a nudim sa strasne.
Joj ja vam skoro az zavidim ze mozte kociky vyberat. Ja mam vsetko po malom a netreba mi absolutne nic :( Aj som ho chcela predat, ale by sme boli strasne stratovi a zas nemusim tolko vymyslat 🙂).
My sme boli na kontrole, maly rastie a uz to neni na 99 percent chlapcek,ale na 100 percent, takze moja posledna jednopercentna nadej zhasla :D
@prahaxx ďakujem. No ja som nakoniec zistila to, že zamestnávatel poslal neskoro papier do socialnej poistovne a na socialnej mi povedali, že na buduci mesiac mi to doplatia. A ešte ten chlap sa snažil zasrandovať, že aspon budete mať budúci mesiac viac...tak som sa len zasmiala a radšej ani nekomentovala 🙂
@nanuska123 to by si mala vidiet moju polovicku ako laduje cerstve marhule,broskyne,nektarinky,dyne,melony apod. Blost jak hrom aby nemohli jest tehotne zeny tiet ovocia. 😉 . 21tt a kopeme jedna radost.BTW: cakame dievcatko 😲
@andy09 Hej Andy... poslali mi korunky, ale minuly mesiac mi poslali na banku....a tento mesiac mi prisli poukazkou na postu...tak som ich bola dnes vybrat...asi tam maju pekny bordel...ale radsej si zavolaj do robotky...aby sa ti nestalo to co mne...ze mi to poslali po 3mesiacoch pnkovania... 😉
@katyka11 no som sa dnes dopátrala, že z roboty neskoro poslali papier na sociálku hlavne že to do roboty nesiem už 25 a osobne a nie sú schopný to tam načas poslať. Na socialke mi povedali že pošlú to na budúci mesiac s dalšou PN a ešte taký chlap tam že aspon budee mať viac buduci mesiac, som si myslela svoje pako jeden 🙂 Veru máš pravdu majú tam riadny bordel a tá "ochota" po úradoch je na nezaplatenie.
@andy09 - no čítam, že si tento mesiac dopadla presne ako ja, ja som včera tiež volala na sociálku, čo sa stalo, keď nemám PN-ku a pani že do dnešného dňa nemá papier, tak som volala účtovníčke a že ona má papier u seba! Super, že??? To mi fakt pomôže, že ona ho má u seba, keď som ho niesla 24.6. šéfovej, hneď po poradni. Tak som sa s účtovníčkou dohodla, že odteraz už jej papier posielať nebudem, až ukončenie PN, že ona ho aj tak iba opečiatkuje a zanesie na socku, tak si ho pôjdem opečiatkovať do práce ja a rovno ho aj vždy zanesiem na úrad. Až ukončenie PN jej teda pošlem. Ale neskutočné nervy mám 😠 😠 😠 😠. Vraj ona potrebuje vlastne iba začiatok a ukončenie PN, lebo na začiatku sa píše pravdepodobný denný VZ, potom už jej papier netreba nosiť. Tak sa skús aj Ty takto dohodnúť. Ja mám totiž pobočku SP hneď vedľa sídla zamestnávateľa, v centre mesta, tak aspoň sa veľa nenabehám
Baby ja som dnes malickej kupila tak krasne vecicky v benetone ...vecer odfotim.kupila som 62 lebo ked bude vacsia tak to krajsie ukaze..iba jedne skinny riflove som kupila 56 lebo tie aj tak nebudu dobre skor ako ked bude mat 3 mes.
Kočky,ja som sa stala maniačkou na handmade vyrobky - najprv som ti objednala zavinovacku, dnes nam dokoncili nadherny zabkovy spaci vak a uz sa nam sije i hniezdo do postielky 🙂 Za chvilku si budem musiet okrem embarga na nakupovania oblecka dat i embargo na vsetky tieto site krasotinky. A to uz uvazujem i o tom, ze si dam usit vlozku do kocika 🙂

@nikky81 aj ja objednam cez net len chcem si ich ist zajtra nazivo obhliadnut