Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Žienky, dnes do mňa " ťukol " nejaký obmedzenec, keď som na prechode dávala prednosť chodcom. Hrozný pocit, ja neviem čo robiť, mám isť na pohotovosť alebo počkať ? Volala som Dr. tak zajtra mám ráno pribehnúť, len ja neviem, dosť sa bojím 😢 😢 😢
@januska010 lahni si, oddychuj, a ak ta nieco zacne boliet alebo bude nieco ine ako doteraz, tak chod radsej na pohotovost...
@januska010 dnes lez a zajtra chod na kontrolu. aj ta nieco boli? ja ked som bola tehotna s dcerou, tak som sa zosypala na smyklavych schodoch, tiez som sa potom hrozne bala a sla som na kontrolu druhy den, ale vsetko bolo ok nastastie.
@matrix87 Tak okrem toho, že som stále nervozna, je všetko ok, zatiaľ nekope, ale on zvykne až neskôr, keď idem spať, tak vždy zakope, že je ok. 🙂
@libertine Teraz nič, ale keď do mňa ťukol, tak mi neskutočne stiahlo bruško, mne to pripadalo ako krč, ale to možno urobil ten šok. Dr. je na telefone , vraj môžem volať aj v noci keby niečo, tak dúfam, že zajtra bude všetko ok.
baby, odkedy sa chodi na pasy? a ako casto sa tam chodi?
Dnes má ten náš malinký asi športový deň, od rána kope a ležala som na chrbáte a také vlnenie a vypučený celý na lavej strane a konečne to videl aj môj muž a vraví mi že a nerobíš to Ty s bruškom a pozerám nanho že to ako by som dokázala a zrazu znova a potom zasa hotové mexické vlny....to som ešte nevidela čo dnes dorába 😀
@januska010 to si iste dostala taký šok a preto ten krč, oddychuj a zajtra chod ak by Ti nebolo dobre chod na pohotovosť. Ja mám presne z tohto taký blbý pocit niekedy šoferovať aby nejaký blb do mna nevrazil, lebo sú velmi bezohladný vodiči.
@andy09 Zatiaľ v pohode, nič ma nebolí, ani zle mi nie je, tak dúfam, že zajtra bude všetko dobre a malý v poriadku. 🙂 Ja som šofér už roky, ale toto sa mi nestalo, aby nejaký expert do mňa ťukol a ešte ma aj starý nasral ( ospravedlňujem sa za výraz ) , úplne ako debil sa zachoval.
@januska010 klasický chlapi, nerozčuluj sa. Neboj určite je všetko v poriadku, je to len taký pocit a bojíš sa. Ja tiež od 18 rokov som šofer a teraz ako som tehotná mám zrazu také obavy, pri malej ked som bola tehotná som to takto neprežívala ako teraz.
Caute baby práve som sa vrátila zo 4D bolo super pán doktor úžasný, milý s babom sa porozprával posrandoval. Zodpovedáme vraj 21+2tt máme 470g. A pridavame sa k dievčenskej menšine 🙂
@januska010 co sa stalo s mužom?Si ok?
@trish31 Som ok, až na tie kŕče, ale už prešli, malý mi dal vedieť kopancami, že je v poriadku. No a muž ??? Asi ho zabijem, alebo prefackam, lebo dnes to mohol byť náš posledný rozhovor a on povie totálnu somarinu.
Kocky ako zatiaľ zvládate tepla?Tento a dalsi tyzden majú byt silné...
Baby aj vaši chlapi su inej planéty? Celý večer ako sme sa vrátili zo 4D ofucane sedel pri tv a vôbec sa so mnou nebavil. Az dneska ráno z neho vyliezlo ze chcel odomna počuť, ďakujem laska krasne babo to je. To by nemal náhodou on mne povedať? Veď kto nosí to babo pod srdcom. No co už čítať mu myšlienky nedokážem. 😀
@januska010 dufam, ze vsetko je ok. To je hrozne, ze clovek take veci nema ako ovplyvnit...ja som tiez predminuly tyzden pri parkovani taku mensiu nehodu mala a cela som sa triasla a plakala jak male decko...a to som inak normalna ;). A s manzelom, ja ich tiez nechapem...ja viem, ze moj je stale na meetingoch a pod, tak volavam fakt len vo vynimocnych pripadoch a on mi to vacsinou i tak nezdvihne a to by som ho zabijala. Ved co vsetko sa moze stat! Si myslia, ze praca nadovsetko a hlavne nech nikto v praci nevie, ze maju rodinu.
@trish31 mne je z toho tepla dost zle, v praci nemame klimu a vcera uz som myslela, ze tu z toho vzduchu skolabujem :( a to este vcera nebolo az take extremne teplo :(( aj ja sa bojim naseldujucich dni...
@jaja018 krasne miminko 🙂 a co sa mm tyka, ja sa u chlapov uz nicomu necudujem 🙂 ale aspon ze ti povedal, co je vo veci. Niekedy su oduti a clovek aby hadal, co zase ma.
ach baby este 34 dni v praci, ja to uz nevydrzim, sediet sa mi poriadne neda, teplo na grc a este sa strasne nudiiiim :((
@kleopatris to sedenie v praci nezavidim, mne tam v predoslom teh. tiez bolo na nevydrzanie, zle sa tam uz sedelo, tak dlho, ja som si vzala este zvysnu dovolenku asi 2 tyzdne pred materskou.
@libertine aj ja mam nastastie este kopec dovolenky, inak by som tu musela tvrdnut do 10.10. a takto budem uz 13.9. fuc 🙂 a medzitym mam este tyzden volno, ale aj tak je to este dlhoooooo. Tehotne by mali podla mna byt od zaciatku doma a poberat plny plat :DD

@kwetinnka pokiaľ viem, tak je to štátna, ale na sto pro si nie som istá....