Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Kocky chystam sa na poradnu,poviem Vam ja mam uz vazne problem oholit sa,to co budem robit pred porodom a este v tej rychlosti?
@sheila2004 zalezi kam a ako,ja som bola a vratila som sa tusim cca v 24.tt.Dalo sa
Inak,mne sa asi vsetko vracia z I.trimestra,tocenie hlavy a najnovsie aj bolesti akoby menstruacne v krizoch....dufam ze je to OK,uvidim na poradni
@trish31 chcela by som chorvatsko na 8 dni, bud autom, alebo autobusom, aj ked som.si vedoma ze ta cesta by nemusela byt pohodlna, ale dalsi rok sa na dovolenku urcite nedostaneme s miminom. Vsetci sa boja, ze sa mi tam moze hocico stat.
@sheila2004 ked sa citis dobre preco nie?Stat sa Ti moze aj doma v posteli
@sheila2004 jasne, ze sa ti tam moze hocico stat. ale vobec nemusi 😉 a hocico sa ti moze stat aj doma. ak sa citis ok a vsetko je ok, tsk preco nie? toto je idealny cas na dovcu, uz od 30tt to nie je ani pohodlne a je tam uz nejake riziko..
@sheila2004 my sme boli na dovolenke pred dvoma tyzdnami...v Slovinsku...a autom 🙂 ...je to dost ked je teplo ale ja mam este 15mesacnu dceru a ta mi davala zabrat viac. Zalezi kam pojdete a ako sa citis.
@trish31 no neboj, mne to pri prvom porode, trvalo dve hodinky v kupelke...medzi kontrakciami je to fakt sranda...musel dopomoct aj mm. 😉 ale je to lepsie ako keby ma museli v nemocnici 😒 a ked zacnes citit kontrakcie, mas kopec casu 🙂
@kleopatris preco len 34 dni? a potom co? dovolenka?aha uz vidim mas vela dovolenky
@jaja018 gratulujem k dievcatku,tak konecne viete ze to bude slecna...
@januska010 debili na cestach su kazdodenna rutina,mne takto skoncil na kapote motorkar a este sa tvaril ze ja neviem ktora uje prava strana
A teplo,zatial zvladam dobre...len mam taku zvlastnost..ako nahle dojdem do klimatizovaneho priestoru...nakupne strediska,obchody....mi opuchnu ruky..len ruky..ale toto sa stavalo aj pri Lili..dojdem domov aje to fajn
@sheila2004 my sa chystame 3.9 na Rhodos...a velmi sa tesim..a myslim ze by som to mala zvladnut,ak sa budem dobre citit urcite pojdem.Ale mi ideme letecky...autobusom by som asi nesla....
@kwetinnka hej chvalabohu mam dovolenku, odkedy viem ze som tehu setrim kazdulinky den :D
och aj ja by som isla na dovolenku, ale staviame dom takze nie su prasule tento rok :-b aspon ze Slovensko to v auguste isti 🙂 tak nam nachystajte pekne pocasicko 🙂
Inak vy nepojdete buduci rok s mimcami na dovolenku? To je moja jedina utecha, ze buduci rok na par dni vypadneme. Sak to uz budu mat drobci okolo 8-10 mesiacov, to sa da, ci?
Ja tak nad tym rozmyslam, ze ani neviem v akom "stave" som tam dole bola, ked som isla rodit :D Cerstvo oholena som myslim nebola alebo hej? hm fakt som si to vobec v tom momente neuvedomovala alebo som uz zabudla.
@kleopatris ja by som chcela ist na rok na dovolenku...ak budu penazky urcite..s malou sme boli ked mala rok a pol..a bolo to super.
A co sa toho holenia tyka...asi 2tt pred terminom som sa s mm pomocou oholila doma,a kedze som mala porod vyvolavany mohla som dokoncit pracu v nemocke.Aj ked sestricka sa ma pytala ci to ma spravit..ale to teda nie...nejak sa potrapim...aj teraz ak to bude nutne
@kleopatris Veď toto, u nás vždy len práca a práca. Miláčik idem do PRÁCE, miláčik prídem o toľkej domov z PRÁCE, miláčik dnes to bolo v PRÁCI hrozné. Ide ma poraziť ked to slovo pocujem . Aj ja som bola vyľakaná, plakala som len s toho stachu, čo je s malým.
@kwetinnka Ja som takto pred 2 rokmi takmer prišla o manžela. ☹ ☹ ☹ A ten debil čo mu vletel do cesty si odišiel po svojich a môj manžel dolámaný ležal si pekných pár týždňov poležal v nemocnici.
Ja už normálne uvažujem, že nebudem šoférovať počas tehotenstva, bojím sa niečo nestalo.
tak ja ododnes do piatku dovolenkujem....potom posledné 2 týždne v práci a od 12.8. dovolenka až do materskej čiže 23.9.....takže už len 10 pracovných dní....normálne to rýchlo utieklo....
@nanuska123 jooooj tebe je 🙂 v dobrom ti straaaasne zavidim 🙂
však mám dovolenky ešte z minulého roka....tak to idem všetko vybrať...lebo aj počas materskej sa tvorí ďalšia dovolenka...
@nanuska123 a ty mas kedy termin porodu lebo mne materska vychadza na 20.09 takze sme nejak narovnako...len ja potrebujem vypisat az 04.10 a neviem ci to dr. Bude vediet spravit...uz o tom vie...uvidime
Baby,tak som 4 HODINY cakala u lekara,skoro som tam umrela.Som sa neobjednala,tak mi treba.Dokymu sa nepaci moj tlak(teda ten co som mala v nedelu),mam si to sledovat ☹ Maly je OK,bubliniak ma 850 gramov
@eevicka83 ja mám termín 4.11. a na materskú nástup 23.9.....
Baby Ja som uz uplne mimo mne sa snívalo ze bude dievčatko este aj malého som v brusku oslovovala dievčenským menom,zobudím sa a normálne som bola dezorientovana Ci ozaj cakam chlapca.Normálne som vyplasena Ci nemám demenciu🙂
Ahojte, nepisem sem velmi ale citam pravidelne. Väcsinou ked mate nejaku temu a ja to citam na druhy den tak uz mi je blbe reagovat. Vidim, ze za chvilu tu budem asi jedina co este bude chodit do roboty ☹ ja mam v auguste dva tyzdne dovolenky, potom par dni v septembri no a na matersku idem az od 11.10.
@trish31 neboj demenciu nemas 🙂 pokial neobuvas dietatu topanky opacne alebo nohavice, tak demenciu nemas, to by som sa ja skor mala obavat :DD
@grace ja tiez reagujem niekedy az neskor ;) ty mas termin ako ja a aj oficialny nastup na matersku 🙂
Mne sa dnes tak dobre spalo, sa trosilinku v noci ochladilo a bolo to fajn. Inak tu hlasia na vikend 40 stupnov, takze ked neskolabujem tento vikend tak uz vydrzim az do konca :b vobec neviem co budeme robit, sak v byte pokapeme jak musky :(
tehulky 🙂 dnes to mam za krasnych 100 dni 🙂 Sama tomu nemozem uverit ako rychlo to leti 🙂
@kleopatris a kocky,aj tu hlásia 38 v nedelu,uz nech sú za nami tieto tepla,normálne mam paniku z toho občas....A k tej demencii,no vazne som o sebe začala pochybovať Ti poviem🙂Ja som strašný hypochonder Ja si aj demenciu privodim haha

Ranecko, dievcata 🙂 chcem sa opytat, planujete niektora dovolenku mimo slovenska? Ja by som aj sla, ale doma.o.tom nechcu ani pocut. Aky je vas nazor? Ved v auguste je este daleko do porodu...