icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

grace
24. júl 2013

ja za normalnych okolnosti teplo mozem...kludne nech je aj 40 vonku ale teraz v tehotenstve to je katastrofa...ledva dycham uz rano ked idem do roboty a nie este cez den a poobede. Ale tak ja mam kludnu robotu tak sa asi nemozem stazovat...nejako to vydrzim ale strasne sa mi uz nechce.

matrix87
24. júl 2013

baby, neviete ako je to s tou predcasnou materskou? co vsetko k tomu treba a ako dlho sa vlastne vyplaca materska?

kwetinnka
24. júl 2013

@jaja018 v dobrom zavidim..ja mam tych dievcenskych veci kopu...a co s tym teraz....
@januska010 tak to ma mrzi...ja som to nastastie ubrzdila...ale tak to bol prvy sneh...snezi,rano sero a motorkar...ja mam stastie na neosvetlene babky na bicykloch.Nie autom..a ako?? busom? to radsej pomaly autom,modliac sa ze ma nikto nenaberie...ale s idiotmi sa stretavam kazdy den...vcera si ujo povedal ze ide cez cestu mimo prechodu samozrejme,a ked videm ze ide auto..este spomalil..a pozeral sa ci spomalim,isiel tak pomaly ze som musela pomaly stat...keby som za to nesla do basy aspon ho potlacim..blbec..

kwetinnka
24. júl 2013

@matrix87 Ak si na Pn myslim ze kludne mozes ist 8tt pred terminom..a vyplaca sa 10 mes.aspon dufam ze si to dobre pamatam.
@grace ja tiez este poctivo pracujem...a vlastne ani neviem co by som doma robila>? upratovala??mmm ...este ideme v sept. na dovolenku a 10.10 som doma tak ako ty.

andy09
24. júl 2013

@hrustik1 to je už krásne číslo, ja to mám od zajtra za 100 😀 A tie dvojciferné budú ubúdať ešte rýchlejšie 🙂 Tiež som sa nad tým zamyslela, že som sa nevedela dočkať aby som prekonala aspon 12 tt a už koniec 26 tt 🙂

jaja018
24. júl 2013

@kwetinnka jooj tak to verím ze máš kopu dievčenských vecí aj ja no našťastie využijeme. Aj ked nie všetko lebo mala bola letná a toto bude zimné. No tebe neostáva nič iné len predať alebo posunúť ďalej v rodine. Mne sa moc nechce veriť že naozaj budeme mať dievčatko lebo som si myslela ze to bude chlapček, nakoľko to je úplne iné tehu ako prvé 🙂 Ale tak na 3D sme to jasne videli bola rozcapena ako zaba a hneď ako dr. pustil utz tak sme to mali na celú obrazovku 😀

kleopatris
24. júl 2013

@kwetinnka jej pozeram, ze aj ty mas termin 21.11. 🙂 to tu bude rusny tyzden, ked zacneme rodit :D
Ja keby som bola doma tak lezim, kukam telku a spim :DD uz by som si nejaky ten program nasla :D
a k tym cyklistom no comment...tu v Nemecku maju skoro vsade vyhradene cesty a prechadzaju cestu spolu s chodcami a to je niekedy o "hubu"...oni ani nepozru ci stojis alebo nie a idu sialenou rychlostou, ze niekedy ich proste nevidno a mam co robit to ubrzdit...
Ja by som bez auta nezvladla casovo kazdodenne povinnosti, vdaka bohu zan 🙂

kwetinnka
24. júl 2013

@jaja018 aj to predavanie je take dlhe lakte,ale dufam ze na jesennej burze nieco predam..dufamze sa dostanem medzi 100 predavajucich.lebo ak to dam na net tyzden zabijem len fotenim a popisovanim
A v rodine deti nemame...a asi tak skoro mat ani nebudeme

kwetinnka
24. júl 2013

@kleopatris som na tom podobne..kym by som rano obehla skolka..a praca...by som musela ist o 6 z domu..aj ked to ma vsetko blizko...spoje mizerne...do skolky pesi a zo skolky zas pesi...neda sa...Taky veget doma by ma bavil asi len chvilu...aj ked aj pracovne nasadenie doma mi trva len chvilu..
Veru..este ze sme kazda inde....takzto hadam take huste nebude.Ked som rodila Lili od pol noci do 12 .00 bolo vyse 30 deticiek

kwetinnka
24. júl 2013

@grace kam sa chystas rodit..my sa mozno niekde v porodnici aj stretneme

sudabe
24. júl 2013

ahojte dlzsie som tu nebola no chcem sa poradit tie ktore ste boli na 3D niesli ste si zo sebou aj vysledky z triple testov? lebo ja som sa objednala na 3D na 4:8 a moj gyn. ma dovolenku do 5.8 taze sa k vysledkom nedostanem bude to vadit?

matrix87
24. júl 2013

tak som sa dnes rozhodla, ze idem robit daco pozitivne a nebudem cakat, kym to niekto spravi za mna... tak som najskor uspesne natocila svista, ako sa rozhybal po rannej davke kapucina 😀 a teraz pokracujem malovanim obrazka dvoch spiacich mackov na stenu nad postelou 🙂 a svistovi sa to bude velmi paci alebo velmi nepaci, lebo sa vrti neustale... keby vedel hovorit, tak mi isto povie, aky ma na to nazor, ale takto si mozem len mysliet, co tymi pohybmi chce povedat 🙂 snad ho zeleninovy salat ukludni 🙂

grace
24. júl 2013

@kwetinnka na Antolskej budem rodit

katyka11
24. júl 2013

@grace Aj my....ale o nieco skorej :D

grace
24. júl 2013

@katyka11 😀 aspon budem od teba dopredu vediet aka je tam situacia

grace
24. júl 2013

@grace ale sak ja som tam rodila aj syna...snad sa za tych 6 rokov toho az tak vela nezmenilo 😀

andy09
24. júl 2013

@sudabe nie nepotrebovala som tam žiadne výsledky nič len uterák 🙂

katyka11
24. júl 2013

@grace No uvidime...pre mna to bude...ako to povedat... Nieco nove... Ten krat poprveeeeeee 😀

euka210
24. júl 2013

aktualne foto 🙂 a vlastne konecne prve tehu foto 🙂

jaja018
24. júl 2013

@sudabe nič som nepotrebovala len babo a uterák 🙂

januska010
24. júl 2013

@kwetinnka Ja som chcela, aby ma vozil manžel, ale ten to zamietol na celej čiare . Takže zatiaľ si budem chodiť pekne pomaly a modliť sa a potom pred pôrodom to budem musiet nejako vymyslieť.

sudabe
24. júl 2013

@andy09 no zaujimave ta neviem mne o uterak nic nehovorili.
@jaja018 a este som zabudla aj USB kluc mam doniest.
a kolko ste tam boli a kolko ste platili? asi to je v kassin meste ine ja idem do ke.

jaja018
24. júl 2013

@sudabe my sme boli v hlohovci tam nebolo treba naozaj nič len uterák

andy09
24. júl 2013

@sudabe ja som bola tiež v Hlohovci, a uterák bol potrebný na utretie bruška od toho gelu, a platilo sa tam 50 € a v cene bolo už aj CD, fotky všetko, nič sa nemuselo nosiť a trvalo to do pol hodiny.

eevicka83
25. júl 2013

Baby ja neviem ale ta moja mala kope a vypuca sa stale menej a menej...iska som vcera aj k dr. Ale ten to len rychlo pozrel ani ju nepomeral ani nic no ale ja som velmi z toho nervozna lebo fakt ju citim veeelmi malo..sa bojim ci je o.k ci rastie ako ma...ako to zistit?

jaja018
25. júl 2013

@eevicka83 ty to nezistis hlavne je ze sa hýbe. Možno je ona hore v noci ked ty spis a preto ju necitis 🙂

eevicka83
25. júl 2013

@jaja018 no to nie je lebo ja v noci hrozne zle spim a casto som hore a vtedy sa vobec nehybe..ja cez den citim len v podbrusku take slabe ako trasenie alebo vlnenie...kopnce su vynimocne a predtym boli castejsie...a miesta by tam mala mat este dost....

andy09
25. júl 2013

Výsledky glukozového testu mám dobre, tak som rada. Bola som aj na krv u endokrinologičky po 2 mesiacoch , aj papier na peniaze som do práce odniesla tak hádam to načas pošlú do SP a dostanem aj PN 😀 Tak som si dnes v tak krásny 19 st. den všetko obehala a vybavila. Hned je lepšie ked nie je vonku taký hic. Tak teraz ma čaká poradna 6.8.

andy09
25. júl 2013

A dnes to mám aj ja za krásnych 100 dní 😀

andy09
25. júl 2013

@eevicka83 alebo skoč na pohotovosť a tam Ti hádam lepšie pozrie ako Tvoj dr. v rýchlosti. Ale je možné že má stále dosť miesta a necítiš to tak, alebo väčšinou spinká a cítiš len troška, ale hlavne že cítiš, ja som to tiež tak mala celý den nič a až večer okolo 21 hod som cítila trošku mrvenie a teraz tento týžden zasa cítim skoro celý den až sa mi celé bruško vlní aké kopance dáva a najlepšie je že už dva dni sa budí presne vtedy ked mužovi zazvoní budík do práce, asi sa na ten zvuk zobudí 😀