Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@eevicka83 a nemoze byt ze mas aj viacej plodovky? potom to tak necitit, som kdesi citala. Ale viem presne ako sa citis, aj ja som vzdy nervozna ked sa malo hybe a aj ked sa vela hybe, to si zas myslim, ze mi chce nieco naznacit..ale isto je tvoja malinka v poriadku!
@trish31 ty chuda, esteze si aspon doma a mozes lezat. Uz by sa ten polyp mohol aj vstrebat, ci to sa nevstrebava?
My ideme dnes pozret nemocnicu, kde mozno budem rodit, sak citam len strasne historky z mnichovskych porodnic, ze netusim kam ist...ono je to tak asi vsade, nielen na slovensku 🙂
Veru to letí -aj ja to mám dneska za 100 dní 😉 Baby keď dostávate kopance, nevytláča vám pupok? Niekedy to hrozne zabolí..
@kleopatris dakujem no dufam ze je o.k. a ze je len kludna a leniva...no dr. Nehovoril ze by som mala viac plodovky tak asi nie...ale je to o nervy niekedy
@kleopatris praveze mi rastie...
@sheila2004 ešte by sme mali cestu na dovolenku zvládnuť....tento víkend sme boli autom v chorvátsku len od piatka do nedele a bolo to v pohode....asi 5x sme stáli po polhodine a nič nebolelo, len asi dve hodiny som mala takú nekľud v sebe, že už je mi dlho, ale prešlo to 🙂 budúci piatok ideme do talianska, ale to už z deťmi na týždeň, odkladali sme to, tak dúfam, že 25tt bude tiež zvládnuteľný...posledné týždne som sa zaguľatila až nechápem, za vyše 4 mesiace som nabrala len 3kg hore a za piaty tiež ďalšie 3kg a mne sa zdá, že zo dňa na deň 🙂
@grace tiež som na tom podobne, strašne dlho som nepísala a som na tom ako Ty, pracujem, aj keď máme skrátený režim a pred nástupom na MD sa chystám vyplytvať všetku dovolenku čo mám, aby som mohla byť už od polky septembra doma 🙂
@trish31 ona sa hybe ale veeelmi malo...a skor citim len take vyduvanie mrvenie a trasenie kopance velmi malo ...ale pred takymi dvomi tyzdnami zvykla dat aj bolestivy kopanec...a tym ze ma malo miesta to nie je lebo dr povedal ze to je este skoro na malo miesta..a mava aj velmi dlhe pauzy ze nic ani ked zmenim polohu ani ked vypijem alebo zjem sladke ona sa proste ozve len ked ona chce nic ju nerozhadze...no fakt ja dufam ze je len lenivsie babetko..
Dievcata...dnes to mame posledny krat trojciferne cisielko .. 100 .. 😀 😀 😀
@eevicka83 neboj sa naše je teraz tiež kludnejšie...ozve sa iba párkrát za deň, vôbec nie sú tie kopance také silné ako kedysi....ale nestrachujem sa...
dnes som chodila asi 6 hodín vkuse, tak som prišla domov unavená ako pes...ale stálo to za to, 100 eur síce v prdeli, ale urobila som si strašnú radosť nákupom vecičiek pre malé....v Lidli som samozrejme nezabudla ani na seba.....úplne úžasný deň 🙂
Baby akoze zas nemachrujte,aj ja to mam zajtra za stovku 😀
No baby mne to spinenie neprestáva,este ma aj picha vľavo dole stale,neviem Ci vajecnik,Ci čreva.Ked to do hodiny neprejde musím ist na pohotovost,veď spinim cely den
tak baby, hlasim sa po asi tyzdni... alebo tak nejako... 🙂 maly svist sa rozhodol, ze ked budeme doma, tak nebudem chodit na zachod vela, ale ked budeme u rodicov, tak tam budem chodit stale, aby moja mamina mohla mat neustale prichystanu otazku: nemas chore mocove cesty? a neda si povedat, ze to je proste prejav jej vnuka 😀 a dnes sme boli nakupovat v Lidli 🙂 bude maly Superman, tesim sa 🙂 urcite v takych bodynkach najdeme a stretneme vela deti, ale dlhy rukav a teplaky, no nedalo sa odolat... este aj nad tym kolotocom nad postielku rozmyslam... nekupila si ho niektora? a dnes oslavujeme 26 kinderkovych tyzdnov a prirastok +10kg, dufam, ze to dieta rastie viac ako moje tukove zasoby na zimu 😎

Baby Ja lezim cely den lebo mi zas ten polyp krváca,asi mi Ho lekar v utorok podrazdil....ach nervy mam uz