icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

trish31
25. júl 2013

Baby Ja lezim cely den lebo mi zas ten polyp krváca,asi mi Ho lekar v utorok podrazdil....ach nervy mam uz

kleopatris
25. júl 2013

@eevicka83 a nemoze byt ze mas aj viacej plodovky? potom to tak necitit, som kdesi citala. Ale viem presne ako sa citis, aj ja som vzdy nervozna ked sa malo hybe a aj ked sa vela hybe, to si zas myslim, ze mi chce nieco naznacit..ale isto je tvoja malinka v poriadku!
@trish31 ty chuda, esteze si aspon doma a mozes lezat. Uz by sa ten polyp mohol aj vstrebat, ci to sa nevstrebava?

My ideme dnes pozret nemocnicu, kde mozno budem rodit, sak citam len strasne historky z mnichovskych porodnic, ze netusim kam ist...ono je to tak asi vsade, nielen na slovensku 🙂

uskulienka
25. júl 2013

Veru to letí -aj ja to mám dneska za 100 dní 😉 Baby keď dostávate kopance, nevytláča vám pupok? Niekedy to hrozne zabolí..

eevicka83
25. júl 2013

@kleopatris dakujem no dufam ze je o.k. a ze je len kludna a leniva...no dr. Nehovoril ze by som mala viac plodovky tak asi nie...ale je to o nervy niekedy

sudabe
25. júl 2013

@eevicka83 ja skoro vobec necitim ale je to kvoli tomu ze mi tvrdne brusko male je v poriadku lebo som bola v pondelok u dr. a robilo mi aj ozvy tak som spokojnejsia. nic sa nedeje ze ju stale necitis moze byt aj otocena ze kopka do vnutornej strany.

eevicka83
25. júl 2013

@sudabe no len ty si v 23tt a ja priblizne v 27tt a sa mi zda ze je to uz dost na to aby som ju riadne citila..ty mas termin asi koncom novembra vsak?

trish31
25. júl 2013

@kleopatris praveze mi rastie...

trish31
25. júl 2013

@eevicka83 a ona sa vibec nehybe ci ako?

lerinka
25. júl 2013

@sheila2004 ešte by sme mali cestu na dovolenku zvládnuť....tento víkend sme boli autom v chorvátsku len od piatka do nedele a bolo to v pohode....asi 5x sme stáli po polhodine a nič nebolelo, len asi dve hodiny som mala takú nekľud v sebe, že už je mi dlho, ale prešlo to 🙂 budúci piatok ideme do talianska, ale to už z deťmi na týždeň, odkladali sme to, tak dúfam, že 25tt bude tiež zvládnuteľný...posledné týždne som sa zaguľatila až nechápem, za vyše 4 mesiace som nabrala len 3kg hore a za piaty tiež ďalšie 3kg a mne sa zdá, že zo dňa na deň 🙂
@grace tiež som na tom podobne, strašne dlho som nepísala a som na tom ako Ty, pracujem, aj keď máme skrátený režim a pred nástupom na MD sa chystám vyplytvať všetku dovolenku čo mám, aby som mohla byť už od polky septembra doma 🙂

eevicka83
25. júl 2013

@trish31 ona sa hybe ale veeelmi malo...a skor citim len take vyduvanie mrvenie a trasenie kopance velmi malo ...ale pred takymi dvomi tyzdnami zvykla dat aj bolestivy kopanec...a tym ze ma malo miesta to nie je lebo dr povedal ze to je este skoro na malo miesta..a mava aj velmi dlhe pauzy ze nic ani ked zmenim polohu ani ked vypijem alebo zjem sladke ona sa proste ozve len ked ona chce nic ju nerozhadze...no fakt ja dufam ze je len lenivsie babetko..

trish31
25. júl 2013

@eevicka83 tak ale povedal lekar ze je OK nie?Tak potom sa neboj aj ked viem ze je to tazke

katyka11
25. júl 2013

@eevicka83 Evi nic si s toho nerob...aj nase babatko je v poslednej dobe asi tyzden velmi lenive...az dnes ako sa trocha ochladilo sa trocha viac ozvalo... ale citim ho niekde v lone...tak asi ma len zlu polohu dietatko 🙂

katyka11
25. júl 2013

Dievcata...dnes to mame posledny krat trojciferne cisielko .. 100 .. 😀 😀 😀

nanuska123
25. júl 2013

@eevicka83 neboj sa naše je teraz tiež kludnejšie...ozve sa iba párkrát za deň, vôbec nie sú tie kopance také silné ako kedysi....ale nestrachujem sa...

nanuska123
25. júl 2013

dnes som chodila asi 6 hodín vkuse, tak som prišla domov unavená ako pes...ale stálo to za to, 100 eur síce v prdeli, ale urobila som si strašnú radosť nákupom vecičiek pre malé....v Lidli som samozrejme nezabudla ani na seba.....úplne úžasný deň 🙂

eevicka83
25. júl 2013

@katyka11 no uplne presne ako ja.tiez ju citim v lone da sa povedat aj to nie tak casto...a presne to trva asi tak tyzden a mozno trochu viac...tak snad je to o.k. ked to aj ty tak citis..

eevicka83
25. júl 2013

@katyka11 kde sa da zistit kolko dni do porodu este zostava? 🙂

katyka11
25. júl 2013

@eevicka83 Urcite.. len sa nestrachuj.... ber to tak, ze sa babatku dobre lezka u maminky v brusku...... 😀

katyka11
25. júl 2013

@eevicka83 klikni si na svoj profil a tam mas odpocitavanie...

katyka11
25. júl 2013

@eevicka83 Jeeeeeeej vy to mate za 90 dniii uz 🙂

trish31
25. júl 2013

Baby akoze zas nemachrujte,aj ja to mam zajtra za stovku 😀

andy09
25. júl 2013

@eevicka83 otvor si svoj profil a tam to ukazuje kolko dní Ti ostáva do pôrodu.

eevicka83
25. júl 2013

@katyka11 wauuu 90 to je super cislo uz🙂 ale super bude ked nam budu pisat 30 dni a tak...

katyka11
25. júl 2013

@eevicka83 No veru...uz aby to tu bolo 😉

trish31
25. júl 2013

No baby mne to spinenie neprestáva,este ma aj picha vľavo dole stale,neviem Ci vajecnik,Ci čreva.Ked to do hodiny neprejde musím ist na pohotovost,veď spinim cely den

eevicka83
25. júl 2013

@trish31 chod na pohotovost nieco ti pichnu a prejde to.ked to uz mas cely den.

matrix87
25. júl 2013

@trish31 ja by som sla asi pre istotu hned, ked to trva cely den...

trish31
25. júl 2013

@eevicka83 oni si ma tam nechajú zblaznim sa tam zas keby som kŕče nemala nejdem ale picha ma asi vajecnik Ci čo to je,Tak uz ozaj vaham Ci to je ten polyp....

matrix87
25. júl 2013

tak baby, hlasim sa po asi tyzdni... alebo tak nejako... 🙂 maly svist sa rozhodol, ze ked budeme doma, tak nebudem chodit na zachod vela, ale ked budeme u rodicov, tak tam budem chodit stale, aby moja mamina mohla mat neustale prichystanu otazku: nemas chore mocove cesty? a neda si povedat, ze to je proste prejav jej vnuka 😀 a dnes sme boli nakupovat v Lidli 🙂 bude maly Superman, tesim sa 🙂 urcite v takych bodynkach najdeme a stretneme vela deti, ale dlhy rukav a teplaky, no nedalo sa odolat... este aj nad tym kolotocom nad postielku rozmyslam... nekupila si ho niektora? a dnes oslavujeme 26 kinderkovych tyzdnov a prirastok +10kg, dufam, ze to dieta rastie viac ako moje tukove zasoby na zimu 😎

katyka11
25. júl 2013

@trish31 Dufam ze uz si zbalena a na pol ceste do nemocky .... drzte sa 🙂 myslime na Vas...