Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@matrix87 aj ja som dnes bola v lidli cestou na diabetológiu.Okrem body a teplácikov som zobrala aj natahovaciu kvetinku s hudbou 🙂
Nastastie u nás sanic nezmenilo,teda pichli ma do prsta,mala som zjest rohlík s 5 dkg sunky,maly dzús a o 2 a stvrt hodiny mi pichli prst znovu,potom som sla po vysledky,vsetko v poriadku 🙂
A vcera som mala poradnu.Vonku bol oznam,ze majú dovolenku,no vysvitlo,ze lekár tam bol,len bez sestricky 🙂
@lerinka no ja uz.som to.vzdala. nechcu ma zobrat, ze priatel si ma nevezme na.zodpovednost. ☹ takze budeme na svk. Co uz. Nepohnem s nim.. ☹ ja som uz tiez.dost gulata a to som pribrala len 3kg celkom 🙂
Vyhoda tehotenstva???
v jedle sa neobmedzujem.....
ideme si s fazulkou urobit tvarohovy kolacik... (kde sa to vo mne berie netusim)
Chvilka stravena v kuchyni a tecie som mna ako z krhle.... boze len nech vydrzime tieto horucavy a je dobre 😉
Baby najblizsie 2 tyzdne hlasia okolo 40 stupnov 😕 predpoved na 08.08 je 42 stupnov ak to nezmenia!!!
@eevicka83 no to vobec nie je pozitivna sprava... ale aj tak sa mi zda, ze to u nas este nie je take strasne ako to bolo v juni...
a dnes sa moj svist malo hybe, dala som mu cokoladu, tak snad sa rozhybe, nemam rada take dni, ked viac spi ako ma okopava... radsej keby kopal cely den...
Ahoj baby ja som nebola nakoniec na pohotovosti,vylozila som nohy a odpocivala a ono to preslo...aj som si myslela,preto som nechcela zbytocne stresovat.Takze sme ok🙂ako sa dnes mate?ja som bola povybavovat nejake veci v skole fuj otrasne teplo je...
@eevicka83 no, je to veru psycho dakedy... musim to posledovat, lebo ani tu nie je tak horuco, teda v byte, a nejako sa mu nechce... ale predstava lezania v nemocnici na neho posobi asi tak ako sladka cokolada, ktoru mu tiez po kuskoch posuvam a pomaly sa zacina prejavovat, tiez sa mu asi nepaci budicek rano o 5tej kvoli meraniu teploty, ked nie som chora... 🙂 a nemas aj ty placentu vpredu? ja si myslim, ze mne to aj placenta tlmi dakedy... lebo ja som este asi nezazila taky skutocny kopanec (teda to, co si pod pojmom kopanec predstavujem), len hybanie sa a vystrkovanie vsetkych casti tela postupne... ani štikutanie som este necitila, neviem, ci on proste nepije vodu, alebo ci nestikuta...
@eevicka83 Už teraz je to katastrofa to teplo a nie ešte 42 ☹ A to hlásili najchladnejšie leto za posledných 200 rokov. Myslela som si, že ako fajn že v lete ešte nebudeme v najvyššom štádiu tehotenstva a že to bude fajn, ale opak je pravdou niekedy ledva fučím a tažko sa mi dýcha a posledný týždeň sa mi neskutočne upcháva nos a pritom chorá nie som.

a este som zabudla napisat, ze som sa rozhodla, ze si spravim trhaci kalendar zajtra a zavesim ho v nejakej miestnosti na stenu (sice mal zacat cislom 100, ale usetrime 3 papiere 😀 )