icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

matrix87
25. júl 2013

a este som zabudla napisat, ze som sa rozhodla, ze si spravim trhaci kalendar zajtra a zavesim ho v nejakej miestnosti na stenu (sice mal zacat cislom 100, ale usetrime 3 papiere 😀 )

eevicka83
25. júl 2013

@trish31 chod na pohotovost nieco ti pichnu a prejde to.ked to uz mas cely den.

eevicka83
25. júl 2013

@trish31 ale neboj bala by som sa na zaciatku tehu ale teraz oni na to urcite nieco maju..mozno si ta tam fakt nechaju na pozorovanie..chod teraz a daj nam vediet hned ze co to je..

andy09
25. júl 2013

@trish31 drž sa Jani a daj vedieť .

kajca84
25. júl 2013

@matrix87 aj ja som dnes bola v lidli cestou na diabetológiu.Okrem body a teplácikov som zobrala aj natahovaciu kvetinku s hudbou 🙂
Nastastie u nás sanic nezmenilo,teda pichli ma do prsta,mala som zjest rohlík s 5 dkg sunky,maly dzús a o 2 a stvrt hodiny mi pichli prst znovu,potom som sla po vysledky,vsetko v poriadku 🙂
A vcera som mala poradnu.Vonku bol oznam,ze majú dovolenku,no vysvitlo,ze lekár tam bol,len bez sestricky 🙂

matrix87
25. júl 2013

baby, normalne mam dilemu. spravila som akoze kolaz z fotiek postupne fotenych po tyzdnoch... a neviem sa rozhodnut, ci mi to brucho rastie, alebo nie... tak ako to vidite vy? hlavne tie posledne fotky... dakujem za nazor a iny pohlad na vec ;)

katyka11
25. júl 2013

@matrix87 Podla mna hej...brusko rastie...ale na poslednej sa mi zda ze mas mensiu ritku ako v tych rifliach... 😉

matrix87
25. júl 2013

@katyka11 ved ja som sa rozhodla, ze idem chudnut, tak sa to musi niekde prejavit 😀

katyka11
25. júl 2013

@matrix87 Nemyslis vazne toto co si napisala.... vsak???

eevicka83
25. júl 2013

@matrix87 brusko rastie ale asi to tak vyrazne po tyzdnoch nevidno..asi by sme mali fotit po mesiaci.. aj ja to presne tak vidim u seba.ja si ho meriam a teraz mam cez tu najvacsiu cast okolo 102cm..iba tak vidim ci rastie lebo podla fotiek sa mi to nezda tiez velakrat

sudabe
26. júl 2013

@eevicka83 MOZE BYT JAK PISES NEVIEM, TERMIN MAM 22.11. A DIEVCATKA SU LENIVE MENEJ SA HYBU.

sheila2004
26. júl 2013

@lerinka no ja uz.som to.vzdala. nechcu ma zobrat, ze priatel si ma nevezme na.zodpovednost. ☹ takze budeme na svk. Co uz. Nepohnem s nim.. ☹ ja som uz tiez.dost gulata a to som pribrala len 3kg celkom 🙂

matrix87
26. júl 2013

@katyka11 nie, nemyslim neboj 🙂

matrix87
26. júl 2013

@eevicka83 ja som si tiez chcela merat, ale my doma nemame na to vhody meter a vzdy ked som pri mame tak na to zabudnem...

matrix87
26. júl 2013

@katyka11 ale inak, tie rifle su mi stale sirsie, tak to moze byt aj tym, lebo tie biele nohavice su mi tak akurat...

katyka11
26. júl 2013

@matrix87 Neboj vyzeras vyborne...aj s kilami navyse... 🙂

katyka11
26. júl 2013

Vyhoda tehotenstva???

v jedle sa neobmedzujem.....
ideme si s fazulkou urobit tvarohovy kolacik... (kde sa to vo mne berie netusim)

eevicka83
26. júl 2013

@matrix87 kup si krajcirsky v galanterii 🙂

eevicka83
26. júl 2013

@trish31 no co ako sa mas?bola si na pohotovosti??

matrix87
26. júl 2013

@eevicka83 ked ja na to vzdy zabudnem... 😅

katyka11
26. júl 2013

Chvilka stravena v kuchyni a tecie som mna ako z krhle.... boze len nech vydrzime tieto horucavy a je dobre 😉

eevicka83
26. júl 2013

Baby najblizsie 2 tyzdne hlasia okolo 40 stupnov 😕 predpoved na 08.08 je 42 stupnov ak to nezmenia!!!

katyka11
26. júl 2013

@eevicka83 nooo...tak to snad nie... 😒 to nezvladnem 😒

matrix87
26. júl 2013

@eevicka83 no to vobec nie je pozitivna sprava... ale aj tak sa mi zda, ze to u nas este nie je take strasne ako to bolo v juni...

a dnes sa moj svist malo hybe, dala som mu cokoladu, tak snad sa rozhybe, nemam rada take dni, ked viac spi ako ma okopava... radsej keby kopal cely den...

eevicka83
26. júl 2013

@matrix87 no a si predstav ze moja sa bezne hybe malo..preto stale stresujem ..aj ja by som bola radsej keby sa hybala cely den 🙂

trish31
26. júl 2013

Ahoj baby ja som nebola nakoniec na pohotovosti,vylozila som nohy a odpocivala a ono to preslo...aj som si myslela,preto som nechcela zbytocne stresovat.Takze sme ok🙂ako sa dnes mate?ja som bola povybavovat nejake veci v skole fuj otrasne teplo je...

matrix87
26. júl 2013

@eevicka83 no, je to veru psycho dakedy... musim to posledovat, lebo ani tu nie je tak horuco, teda v byte, a nejako sa mu nechce... ale predstava lezania v nemocnici na neho posobi asi tak ako sladka cokolada, ktoru mu tiez po kuskoch posuvam a pomaly sa zacina prejavovat, tiez sa mu asi nepaci budicek rano o 5tej kvoli meraniu teploty, ked nie som chora... 🙂 a nemas aj ty placentu vpredu? ja si myslim, ze mne to aj placenta tlmi dakedy... lebo ja som este asi nezazila taky skutocny kopanec (teda to, co si pod pojmom kopanec predstavujem), len hybanie sa a vystrkovanie vsetkych casti tela postupne... ani štikutanie som este necitila, neviem, ci on proste nepije vodu, alebo ci nestikuta...

matrix87
26. júl 2013

@trish31 tak fajn, ze ti to preslo... tak musis uz len oddychovat, lezat a nic nerobit... asi teda...

andy09
26. júl 2013

@eevicka83 Už teraz je to katastrofa to teplo a nie ešte 42 ☹ A to hlásili najchladnejšie leto za posledných 200 rokov. Myslela som si, že ako fajn že v lete ešte nebudeme v najvyššom štádiu tehotenstva a že to bude fajn, ale opak je pravdou niekedy ledva fučím a tažko sa mi dýcha a posledný týždeň sa mi neskutočne upcháva nos a pritom chorá nie som.

eevicka83
26. júl 2013

@matrix87 praveze ja mam placentu vzadu..takze s kopancami to nema nic...my sme dufam lenivy iba... 🙂
@trish31 som rada ze ste o.k. a doma.