icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

januska010
27. júl 2013

@trish31 Vydrží 🙂 Aspoň moji s tým nemali problém, ako 2-mesačný len papali, kakali a najviac asi spali 🙂

trish31
27. júl 2013

@januska010 lebo budem mat skolu obcas bloky prednasok a akurat mi to zacina ked bude mat mesiac,nie dva....Dufam,ze profaci mi vyjdu v ustrety

januska010
27. júl 2013

@trish31 Mne sa prvý narodil vo februári a to som bola v 3.ročníku na VŠ a zvládli sme to obaja bez problémov 🙂

trish31
27. júl 2013

@januska010 ja som koli Kanade prerusila VS,ale teraz ked tu este pobudnem som si isla vybavit ci mozem pokracovat ale nejake predmety musim porobit,dofrasa,koli Patologii a Anatomii som nespala mesiac pred skuskou tak dufam,ze to nebudem musiet robit opat lebo ma slaktrafi

januska010
27. júl 2013

@trish31 Na akú VŠ ideš ? Ja som chcela tento rok začať externe, ale dala som tomu zbohom, kedže prišla práca a aj bábo 🙂 Snáď sa k tomu raz dopracujem.

trish31
27. júl 2013

@januska010 ja studujem externe Verejne zdravotnictvo,mala som len prerusene,kedze som nevedela ci budem v CA pokracovat alebo nie...tak teraz mozem ist dalej len mozno budu niektori profesori vyzadovat skusku opat vraj...Ja som popri praci to mala,ja som s tym aj pracovala takze to som mala velmi fajn,ja som robila v zdravotnej poistovni

januska010
27. júl 2013

@trish31 Zdravotníctvo, zaujímavé 😀 Ja som v celkom inej sfére 🙂 Od decka som rada kreslila a tak 🙂 Takže smer bol jasný, dala som sa na architekturu 🙂

trish31
27. júl 2013

@januska010 tak,pani architekta,raz,ked budem velka a bohata,viem kto mi navrhne byt 😀 To si dobra v matematike teda.To bol moj postrach spolu s chemiou,minuly rok som mala skusku z Analytickej chemie,ani neviem ako som presla s D...no neuveritelne som bola stastna,inak by som sa za D hanbila jak pes 😀

januska010
27. júl 2013

@trish31 Nooo 😀 😀 😀 😀 Od toho mám daleko 😀 Zatiaľ som len Bc. takže nič moc. 😀 😀 😀 Raz ked budem velka dokončim si školu a potom budem pani architektka 😀

trish31
27. júl 2013

@januska010 to akurat zarovno stihame neboj nic 😉

januska010
27. júl 2013

@trish31 Mne manžel hovorí, že mám to stihnuť, kým on pojde na dochodok, aby som potom ja zarábala 😀 😀 😀 😀 No a ked tak pozerám, mala by som si pohnuť 🙂 🙂 🙂 🙂

trish31
27. júl 2013

@januska010 prosiiiiim ta,este mas casu 😀

andy09
27. júl 2013

@trish31 určite vydrží ved bude prevažne spinkať a Ty môžeš študovať 🙂

januska010
27. júl 2013

@trish31 To hej 🙂 😀 ešte je " mladý " 😀 😀 😀 😀

matrix87
28. júl 2013

odvolávam svoje tvrdenie, že svišť málo kope... dnes ma tak kopol ráno o 6tej, že som sa až zľakla... neviem, či som mu na nohe ležala či čo, ale... bolelo to celkom...

andy09
28. júl 2013

Fuuj ženy to je horučosť, na nevydržanie, už neviem čo by som zo seba dala dole. V noci to spanie bolo tiež o ničom v byte sme mali o 23.00 28 st. hrôza a vonku bolo 33. Už aby to prestalo ☹

euka210
28. júl 2013

@andy09 tak my vecer v RD hore uz sme mali 28C...dnes ideme spat dole, kde je znesitelnejsie.
Vonku poobede aj v tieni mi je blbo...zajtra asi nevytiahnem nohu z domu 🙂

andy09
28. júl 2013

@euka210 ved to že von sa ani večer riadne nedalo ísť ten vzduch je uplne horúci, a tiež radšej ani nevychádzam von lebo mi aj doma dojde blbo a nie to ešte vonku.

libertine
28. júl 2013

ja tiez dnes nejdem von. to sa neda vydrzat.

trish31
28. júl 2013

@euka210
@andy09
@libertine pridavam sa baby otras toto pijem len vodu cely den maly sa ani nepohne chudacik uz nech je aspon 30

januska010
28. júl 2013

@andy09
@libertine
@trish31 Ach ženy, vôbec vám to teplo nezávidím. ☹ 😒 My máme len 28 *C a zajtra úžasných 22 *C.

matrix87
28. júl 2013

@januska010 ja k vam asi pridem na navstevu... strasne horuco mame... sme sli do obchodu a najlepšie nám bolo v aute s klímou... ale svišť sa hýbe, tak snád mu nie je veľmi horúco... tvári sa celkom v pohode...

januska010
28. júl 2013

@matrix87 Kľudne poď 😀 😀 Teraz nám je sveta žiť, ale myslím, že v utorok už aj u nás má byť 30 + 😒

andy09
28. júl 2013

@januska010 @matrix87 @libertine @trish31je to fakt na nevydržanie už aby sa schladilo lebo toto je moc aj na kona a keby aspon ten vzduch je normálny ale ten je neskutočne teplý, pozerali sme na nete že v Poprade bolo 36 st a že tam okolo 15:00 prišla burka s krupobitím a že sa ochladilo na 18 st. to sú nenormálne výkyvy , a zajtra by to malo byť ešte horšie ale vraj už večer by sa malo ochladzovať, ale niečo dávali že za týžden by mali byť znova takéto horúčavy. Už nech je zima a mrzne až praští 😀 Ja tiež len vodu pijem jesť mi nič nechutí už niekolko dní.

matrix87
28. júl 2013

@andy09 no ja som počula kdesi, že až do polky augusta budú horúčavy na striedačku s búrkou nejakou raz za čas... a moja mama sa dnes snažila urobiť prievan v našom byte, ale nemala s tým veľkým úspech, tak šla radšej domov 😀 ale nechala mi otvorené okná v izbách, že možno ten prievan príde, tak som zvedavá 😀

andy09
28. júl 2013

@matrix87 si tak vravím že večer by som chcela zaspať a zobudiť sa ked už vonku bude príjemných 25 a už žiadne horučavy. Tiež som si urobila akože prievan otvorila okná ale čo z toho že aj ten vietor čo pofukuje je teplý takže prievan nič moc, venilátor mám pustený, ale to tiež houby pomáha, osprchujem sa a za chvilku by som tam mohla ísť nanovo čo zo mna tečie , ozaj na nevydržanie ☹ a už od obeda nesvieti slnko na našu stranu a teraz pozerám na teplomer a v chládku 36,3 .

matrix87
28. júl 2013

@andy09 nám tu doobedu nesvieti a poobede svieti, a najchladnejšia miestnosť by mala byť spálňa, ale dnes sa z nej ten chlad akosi vyparil... nejaký koniec septembra (minimálne) by som privítala už, ale bez babieho leta...
ja to so sprchovaním ani neskúšam, lebo to tu zjavne nemá zmysel, keby som sa nebála kadejakých baktérií, tak by som šla do aquaparku...

matrix87
28. júl 2013

baby, myslíte, že tento balíček bude stačiť do pôrodnice? http://www.maderna.sk/katalog/product/11936/

andy09
28. júl 2013

@matrix87 presne koniec septembra by bol fajn , ešte som dnes mužovi vravela že dobre že nemám termín niekedy v lete lebo chudatko malinké by sa potilo v tom teple , Mišku som tak mala koniec augusta ale vtedy nebývali takéto tropické horúčavy. Ved aj ja by som išla na kupalisko ale nechcem nič riskovať tak radšej nikam nejdem.

matrix87
28. júl 2013

@andy09 veru veru, kde sú tie časy, ked na SVK neboli takéto horúčavy... ved u nás na Orave sa ani nedalo nikdy kúpať v rieke dlhšie ako dva dni a teraz sú tam ľudia od júna do augusta stále... by sa tu isto aj vonkajší bazén nejaký uživil... 😎