Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
Jaj baby zaludok ma boli ☹
hned je lepsi den ked sa ochladilo 🙂
Fuj cukrova voda vypita
Ahojte maminky/maminky-cakatelky 😉 hlasime navrat z dovolenky, vsetci v poriadku mierne opaleni a hlavne oddychnuti 😉
este som nestihla precitat, co ste popisali, ale snazim sa o rychle dobehnutie 🙂
No dievcata cukor mi nevysiel dobre mam hranicnu hodnotu 7.5 takze mam zakaz sladkeho...
Baby ozaj dostala som dnes ten prenatalny kufrik krabica jak svet a bola tam jesna brozurka,plienka a dve vzorky silanu🙂
@trish31 nestresuj z toho.. ja som sa tiez vystresovala najskor a potom som zistila, ze to nie je vobec take zle.. ak ti nebude vyskakovat cukor po jedle, nemusis sa vobec bat.. mne ani po ovoci nevyskoci.. ides diabetologovi?
baby a to tak skoro uz periete vecicky? ja som to robila tak 3 tyzdne pred porodom alebo max mesiac. to ja len mam veci na kope v izbe na skrini a zacnem ich prat v takom 36tt aby to bolo akurat cerstvo poprate.tak ja som este teda riadne leniva oproti vam 🙂
@malaberuska praveze tiez nie....len som mala to OGTT hranicne...ale kd som dsa doma pichala bolo to v poriadku...vyskakoval mi cukor len z chleba...zajtra si ho spravim v praci a uvidim...ale k diabetologovi sa mi veru nechce
@trish31 zatial nie,ja mam BC osetrovatelstva a MGR verejne zdravotnictvo,a tiez na SZU..tak ti mozem poskytnut poznamky 😀 ,taky kufrik som dostala po prvej poradni...
@prahaxx zlate,dakujem ,kuknem to...zatial mi pasy nevadia...ja len ak persepktivne.
@andy09 to co ty pises su ale hodnoty normalnej glykemie bez nie glykemie so zatazou.....neviem preco ti toto povedali..
Ja nemam tie veci este ani pretriedene...nejak sa mi do toho nechce...
@kwetinnka no mne praveze ani z chleba nevyskakuje.. ani z ovocia, ani zo sladkeho - marlenky.. 😕 dnes som si aj ketolatky merala a tiez mi to vyslo negativne 🙂 tak snad to bude v poriadku 🙂 len si to budem musiet merat no, ale co uz..
A ako si to merias? dve hodiny po jedle?

@matrix87 ja tiež nie a nie zaspať potom som pustila telku a v momente som spala, telka išla samozrejme do rána 🙂