icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

andy09
30. júl 2013

@matrix87 ja tiež nie a nie zaspať potom som pustila telku a v momente som spala, telka išla samozrejme do rána 🙂

andy09
30. júl 2013

@katyka11 ale ved už musia vidieť čo budete ved už to bude 30 tt, určite sa už ukáže uvidíš 🙂

trish31
30. júl 2013

Jaj baby zaludok ma boli ☹

andy09
30. júl 2013

@trish31 to už asi máš obavy z toho zajtrajšieho Glukozoveho testu.

trish31
30. júl 2013

@andy09 praveze mna uz tyzden pobolieva zaludok

katyka11
30. júl 2013

@andy09 bodaj by si mala pravdu.... snad sa nam to miminko uz ukaze....
a potom ze sa chystaj.... ☹ ked nevieme ci na babu alebo chlapca.... ☹

euka210
30. júl 2013

@kwetinnka neviem ako je to dnes, ale niekedy bolo, ze nemusi, ale ze aj tak je to bezpecnejsie ked mas pas. Ja sa na kratke trasy nepriputavam, iba na dlhe alebo ked soferujem.

euka210
30. júl 2013

hned je lepsi den ked sa ochladilo 🙂

trish31
31. júl 2013

Fuj cukrova voda vypita

cobinka
31. júl 2013

Ahojte maminky/maminky-cakatelky 😉 hlasime navrat z dovolenky, vsetci v poriadku mierne opaleni a hlavne oddychnuti 😉
este som nestihla precitat, co ste popisali, ale snazim sa o rychle dobehnutie 🙂

trish31
31. júl 2013

No dievcata cukor mi nevysiel dobre mam hranicnu hodnotu 7.5 takze mam zakaz sladkeho...

andy09
31. júl 2013

@katyka11 ale to nevadí ved nachystáš, ja som pri Miške nevedela do konca čo to bude , asi týžden pred pôrodom mi povedali že asi dievčatko, ona sa nechcela celý čas ukázať 🙂

jaja018
31. júl 2013

Baby musím sa pochváliť polovica veciciek po malej opratá vyzehlena po č74. Ale najmenšie vecicky este ma babika

trish31
31. júl 2013

Baby ozaj dostala som dnes ten prenatalny kufrik krabica jak svet a bola tam jesna brozurka,plienka a dve vzorky silanu🙂

andy09
31. júl 2013

@trish31 tak to sa riadne pokazili, ja ked som to pri Miške dostala tak tam boli asi 3 časopisy, letáky, vzorky čajov, plienky, persil prací prášok v krabičke, tiež silan, malá flaštička 🙂

euka210
31. júl 2013

@trish31 ja som pri prvom dostala velku krabicu, ale teraz uz setria 🙂 ...uz bola o polovicu tensia 🙂

euka210
31. júl 2013

@jaja018 matka zem...po c. 74? a naco? ved to min. pol roka bude stat v skrini a na jar zase prat 🙂

jaja018
31. júl 2013

@euka210 no ak to bude taký slovník ako malá tak v 3-4 mes tu 74 v pohode nosime. 56 ona nenosila vôbec respektíve raz a konec lebo jej boli malé🙂 Teraz ma rok a dva mesiace a nosí 98-104

malaberuska
31. júl 2013

@trish31 nestresuj z toho.. ja som sa tiez vystresovala najskor a potom som zistila, ze to nie je vobec take zle.. ak ti nebude vyskakovat cukor po jedle, nemusis sa vobec bat.. mne ani po ovoci nevyskoci.. ides diabetologovi?

euka210
31. júl 2013

@jaja018 🙂 tak moj bude mat 2r a nosi 86-92 🙂

jaja018
31. júl 2013

@euka210 moja je taký slonik koľko tvoj vazi? Videla som ze pri narodení to bol riadny chlap

nikky81
31. júl 2013

@jaja018 ja uz tiez mam vyprane a pozehlene a ulozene v komode 🙂 a tiez asi do roka, vsetko co sme zdedili po sestrinej malej a plus aj nieco nove. a to mam este aj vacsie v krabici, ale aj to budem musiet oprat a ulozit, lebo nechcem aby mi to zatuchlo alebo nieco podobne 😀

eevicka83
31. júl 2013

baby a to tak skoro uz periete vecicky? ja som to robila tak 3 tyzdne pred porodom alebo max mesiac. to ja len mam veci na kope v izbe na skrini a zacnem ich prat v takom 36tt aby to bolo akurat cerstvo poprate.tak ja som este teda riadne leniva oproti vam 🙂

eevicka83
31. júl 2013

@nikky81 ved to som chcela ze aj tak to bude stat este dlho v skrini a nebude to take cerstve vyprate ci to iba ja tak rozmyslam 🙂

kwetinnka
31. júl 2013

@malaberuska praveze tiez nie....len som mala to OGTT hranicne...ale kd som dsa doma pichala bolo to v poriadku...vyskakoval mi cukor len z chleba...zajtra si ho spravim v praci a uvidim...ale k diabetologovi sa mi veru nechce
@trish31 zatial nie,ja mam BC osetrovatelstva a MGR verejne zdravotnictvo,a tiez na SZU..tak ti mozem poskytnut poznamky 😀 ,taky kufrik som dostala po prvej poradni...
@prahaxx zlate,dakujem ,kuknem to...zatial mi pasy nevadia...ja len ak persepktivne.
@andy09 to co ty pises su ale hodnoty normalnej glykemie bez nie glykemie so zatazou.....neviem preco ti toto povedali..
Ja nemam tie veci este ani pretriedene...nejak sa mi do toho nechce...

malaberuska
31. júl 2013

@kwetinnka no mne praveze ani z chleba nevyskakuje.. ani z ovocia, ani zo sladkeho - marlenky.. 😕 dnes som si aj ketolatky merala a tiez mi to vyslo negativne 🙂 tak snad to bude v poriadku 🙂 len si to budem musiet merat no, ale co uz..

kwetinnka
31. júl 2013

A ako si to merias? dve hodiny po jedle?

libertine
31. júl 2013

@eevicka83 ja som najlenivsia, ja som este nic nezacla chystat, asi niekedy v septembri zacnem a aj tak to vidim tak, ze so zehlenim aj rychlo skoncim. pri 2 detoch nebude vela casu na zehlenie, hlavne ked bude ta 2,5 rocna behat okolo, to sa neda vtedy zehlit.

eevicka83
31. júl 2013

@libertine no super tak nie som sama leniva 🙂 ale tak ved este mame casuuuu ... aj ked mohlo by to ist este rychlejsie... 🙂

euka210
31. júl 2013

@jaja018 pri narodeni bol 🙂 ...ale potom az tak nerastol 🙂
vahu neviem 🙂 ...v januari mal cca 13kg, tak moze mat 14...fakt neviem a nasa vaha stale ukazovala inak ako u lekarky 🙂