Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@inka070707 waw diky za tip ;)
pardon, nie zajtra, ale vo stvrtok - ten lidl 😉
ale inak je to fakt jedno hlavne nech rastie..🙂
@inka070707 aj ja idem na nakup do lidla, uz sa do nicoho nezmestim 🙂
@inka070707 no ja som dnes dala za tehotenské rifle 48 € u nás v Tehotke, ponúkala mi aj trička a neviem čo všetko ale trička boli od 30 € vyššie to je ozaj dosť. Dala nám predavačka k tým rifliam zdarma taký olejček na brucho že aby som vyskušala a prišli sme domov ukazujem mužovi rifle a okomentovali sme cenu a malá zahlásila, že oci no 48 € ale dali mamke zadarmo olejček to je super čo🙂 Tak sme sa s chuti zasmiali.
@andy09 fuuuha, a to v ktorom meste byvas? strasne drahe, to by som im otrepala o hlavu asi 😀 mne sa aj v h and m zdali za 30 drahe, lebo su aj otrasne podla mna, a v c und a ani nehovorim, hruuuza tato moda 😀 tie v mothercare co som kupila za primeranu cenu a aj velmi pekne, tesim sa z nich
@inka070707 v Topoľčanoch. Všetko pre tehotné je neskutočne drahé čo som tam pozerala. Ale sú pekné. Som povedala aj mužovi že už tam nepojdem rifle už mám a trička to mám a kupim normálne. Cez víkend sme boli vo Zvolene a tam som pozerala tiež v jednom obchode a mali po 38 € , ale boli také neviem taká divná kvalita. Tak verím tomu že keby ide so mnou muž otrepal by im ich on o hlavu🙂 Ale potrebovala som ich , čo mám rifle či nohavice ma už otláčajú a zajtra idem k dr. tak aby mi nepovedala že mám otlačené brucho od nohavíc, si pamätám ked som malú čakala tak dr. si na nás vždy zgustli ked sme mali brucho otlačené hoc aj s čipkových nohavičiek a vždy sme si vypočuli že je to pekné, ale kupte si také klasické bombardaky...to vždy baby do výbuchu🙂
@zigy tak to su super ceny, u nás je to drahé čo som dnes pozerala. ale išlo len o tieto rifle iné sa dá kupiť aj normálne. Na nete som našla po 29 rifle ale zasa som sa bála to objednať ked si to čovek nevyskúša .A ja som doma na PN takže doma najradšej teplaky 😀 ...a v lete šaty takže netreba toho vela.
Ja si planujem nejake tehotenske veci objednat z Bonprixu. A samozrejme zajtra hned rano vyrazam do Lidla.
Ved prave, dnes vecer pred zaverecnou som sa bola v Lidli pozriet, co tam akciove vykladaju na zajtra. Videla som tam vselico z letaku, ale tehotenske nechystala. Tak uvidim. Ak nekupim u nas, pojdem aj do susedneho vacsieho mesta. Ale samozrejme, ze hned o siedmej rano.
@lerinka @katarinkam tak vsetko je chvalabohu OK,,,vyvija sa ako ma na 8.t....dakujem vam
@adush123 tak je všetko ako má byt 🙂 a ked tak kukam máme rovnako termín, už len neskor zistiť či nudu baby alebo chalani. Ja som minule mala taký pocit že asi chlapček ale radšej by dom babu 🙂 inak je mi to jedno. A čo ty?
@katarinkam no ja mam pocit ze dievcatko...ale to je cisto typ...
ja som straaasne zvedava, lebo vsetky tri vypocty pohlavia na nete mi vysli, ze to bude dievcatko, o dva tyzdne na sono mi to moja dokina povie, porovname virtualnu realitu s tou skutocnou 😉 meno uz mame vybrate 😀
@andrae az vo stvrtok budu tie tehu veci, tak dufam, ze sa neprezenies zbytocne
tak dnes ma caka EKG (novinka v tehu) a sono prsnikov, neeeechce sa mi tam trepat
@ewca aspoň budeš vedieť že si ok, a to idú vsetky povinne?

v lidli budu mat zajtra akciu na tehu veci, tak sup sup nakupovat 😉 tehu rifle za 11,99, teplaky, tricka atd., sa oplati, tehu veci su neskutocne drahe u nas 😒 ja som si kupila tehu rifle za 25 evry v mothercare, to sa este da.. skoda, ze rusia mothercare, taky dobry obchod to bol, ale iba v zlavach, normalne bol drahy a preto aj koncia.. este Samcovi som kupila tricko s napisom big brother 😀