icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

inka070707
16. apr 2013

v lidli budu mat zajtra akciu na tehu veci, tak sup sup nakupovat 😉 tehu rifle za 11,99, teplaky, tricka atd., sa oplati, tehu veci su neskutocne drahe u nas 😒 ja som si kupila tehu rifle za 25 evry v mothercare, to sa este da.. skoda, ze rusia mothercare, taky dobry obchod to bol, ale iba v zlavach, normalne bol drahy a preto aj koncia.. este Samcovi som kupila tricko s napisom big brother 😀

zigy
16. apr 2013

@inka070707 waw diky za tip ;)

trish31
16. apr 2013

@eevicka83 mne povedal,ze babuo je o tyden vacsie ale ze to nevadi vobec 😉 A ja som sa tiez cudovala,ze ta maternica moja je taka uzka ale ved to sa babovi prisposobuje 😉

trish31
16. apr 2013

@andy09 ale babo ma narast kazdy den o 1mm tak uz bude vacsie ako ma byt babo tvoje 😉

inka070707
16. apr 2013

pardon, nie zajtra, ale vo stvrtok - ten lidl 😉

eevicka83
16. apr 2013

@trish31 tak potom ajmoje je asi o tyzden vacsie a moj doktro ze sedi presne na dni anapisal do knizky 11+3tt. a dlzka 5,67cm

eevicka83
16. apr 2013

ale inak je to fakt jedno hlavne nech rastie..🙂

eevicka83
16. apr 2013
katarinkam
16. apr 2013

@inka070707 aj ja idem na nakup do lidla, uz sa do nicoho nezmestim 🙂

eevicka83
16. apr 2013

@trish31 pozri 🙂)))) ja tam mam letisko,...

trish31
16. apr 2013

@eevicka83 kazda sme ina ocividne 😀

andy09
16. apr 2013

@zigy ha ha tak to ano, vytvoríme celý album🙂 Pri malej som nemala ani jedinú fotku zo sona, nebolo to ešte také že by dávali fotky.Tak teraz to bude vynahradené🙂

andy09
16. apr 2013

@inka070707 no ja som dnes dala za tehotenské rifle 48 € u nás v Tehotke, ponúkala mi aj trička a neviem čo všetko ale trička boli od 30 € vyššie to je ozaj dosť. Dala nám predavačka k tým rifliam zdarma taký olejček na brucho že aby som vyskušala a prišli sme domov ukazujem mužovi rifle a okomentovali sme cenu a malá zahlásila, že oci no 48 € ale dali mamke zadarmo olejček to je super čo🙂 Tak sme sa s chuti zasmiali.

zigy
16. apr 2013

@andy09 tak to su ine ceny fuu u nas su rifle v tehotke zhruba po 25€ a tricko som dnes kupila za 7 a triko s dlhym rukavom za 10€.mali 50% zlavy na ne.

inka070707
16. apr 2013

@andy09 fuuuha, a to v ktorom meste byvas? strasne drahe, to by som im otrepala o hlavu asi 😀 mne sa aj v h and m zdali za 30 drahe, lebo su aj otrasne podla mna, a v c und a ani nehovorim, hruuuza tato moda 😀 tie v mothercare co som kupila za primeranu cenu a aj velmi pekne, tesim sa z nich

andy09
16. apr 2013

@inka070707 v Topoľčanoch. Všetko pre tehotné je neskutočne drahé čo som tam pozerala. Ale sú pekné. Som povedala aj mužovi že už tam nepojdem rifle už mám a trička to mám a kupim normálne. Cez víkend sme boli vo Zvolene a tam som pozerala tiež v jednom obchode a mali po 38 € , ale boli také neviem taká divná kvalita. Tak verím tomu že keby ide so mnou muž otrepal by im ich on o hlavu🙂 Ale potrebovala som ich , čo mám rifle či nohavice ma už otláčajú a zajtra idem k dr. tak aby mi nepovedala že mám otlačené brucho od nohavíc, si pamätám ked som malú čakala tak dr. si na nás vždy zgustli ked sme mali brucho otlačené hoc aj s čipkových nohavičiek a vždy sme si vypočuli že je to pekné, ale kupte si také klasické bombardaky...to vždy baby do výbuchu🙂

andy09
16. apr 2013

@zigy tak to su super ceny, u nás je to drahé čo som dnes pozerala. ale išlo len o tieto rifle iné sa dá kupiť aj normálne. Na nete som našla po 29 rifle ale zasa som sa bála to objednať ked si to čovek nevyskúša .A ja som doma na PN takže doma najradšej teplaky 😀 ...a v lete šaty takže netreba toho vela.

zigy
16. apr 2013

@andy09 ved jasne,netreba toho zbytocne vela.ja som tiez teplakova 😀 len chodim do roboty tak rifle treba.

andy09
16. apr 2013

@zigy ja som doma iba čo zanesiem malú do školy idem pre nu na nejakú prechádzku a tak. Malú som mala na konci augusta a boli nenormálne horúčavy, takže to bolo tiež také krataskové teplákové 😀

andrae
16. apr 2013

Ja si planujem nejake tehotenske veci objednat z Bonprixu. A samozrejme zajtra hned rano vyrazam do Lidla.

andy09
16. apr 2013

@andrae u nás je Lidl, ale vždy ked je niečo v letáku ako oblečenie a podobne tak tam ideš ráno ako otvoria a už povedia že to nemajú, málokedy majú niečo z toho letáku.

andrae
16. apr 2013

Ved prave, dnes vecer pred zaverecnou som sa bola v Lidli pozriet, co tam akciove vykladaju na zajtra. Videla som tam vselico z letaku, ale tehotenske nechystala. Tak uvidim. Ak nekupim u nas, pojdem aj do susedneho vacsieho mesta. Ale samozrejme, ze hned o siedmej rano.

poussin
16. apr 2013

@trish31 ja mavam ten pocit s busiacim srdcom. Tiez si vzdy lahnem. Myslim, ze je to tym, ze sa ti zvysuje objem krvi v tele az o 50% a srce musi tym pado pumpovat viac krvi ako je zvyknute. Ja na to obcas uzvivam Magnezium. Pre dietatko by to nemalo byt nebezpecne 🙂

adush123
17. apr 2013

@lerinka @katarinkam tak vsetko je chvalabohu OK,,,vyvija sa ako ma na 8.t....dakujem vam

katarinkam
17. apr 2013

@adush123 tak je všetko ako má byt 🙂 a ked tak kukam máme rovnako termín, už len neskor zistiť či nudu baby alebo chalani. Ja som minule mala taký pocit že asi chlapček ale radšej by dom babu 🙂 inak je mi to jedno. A čo ty?

adush123
17. apr 2013

@katarinkam no ja mam pocit ze dievcatko...ale to je cisto typ...

inka070707
17. apr 2013

ja som straaasne zvedava, lebo vsetky tri vypocty pohlavia na nete mi vysli, ze to bude dievcatko, o dva tyzdne na sono mi to moja dokina povie, porovname virtualnu realitu s tou skutocnou 😉 meno uz mame vybrate 😀

inka070707
17. apr 2013

@andrae az vo stvrtok budu tie tehu veci, tak dufam, ze sa neprezenies zbytocne

lerinka
17. apr 2013

@adush123 to som rada, bude vsetko ako ma byt,cize len dobre, musime sa uz len tesit...inak ja odzaciatku myslim,ze mam chlapca tak som zvedava sama ci sa to potvrdi...nejak si dievca ani neviem predstavit 🙂

ewca
17. apr 2013

tak dnes ma caka EKG (novinka v tehu) a sono prsnikov, neeeechce sa mi tam trepat

katarinkam
17. apr 2013

@ewca aspoň budeš vedieť že si ok, a to idú vsetky povinne?