Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@vavrenka už sme tu cez víkend s kočkami písali že sme cítili pohyby. Ja som tiež dnes 13 tt+2 a v piatok ráno som ležala na bruchu a na pravej strane som čosi zacítila a potom pár krát znova a neskôr aj ked som sedela. Tiež som sa čudovala, že či to môže byť, lebo pri Miške som v 16 tt začala cítiť pohyby. Bolo mi povedané, že druhorodička môže začať cítiť pohyby skôr. A je nás tu už viac čo to cítime🙂
@andy09 to fakt si uz citila pohyby? to sa mi fakt zda byt skoro...viem ze u prvorodiciek je to niekedy po 20tt, ja som citila od 18tt...ale nemyslim si, ze teraz by som to citila ovela skor, aj ked vcera som mala taky pocit akoby sa tam nieco udialo take, ale to podla mna este este skoro aby sme to citili
@ewca Viaceré sme to tu cez víkend písali, že sme cítili pohyby. Ja som tiež z toho bola mimo a zdalo sa mi to skoro, pri dcere som cítila v 16 tt. Ale aj čo som čítala články a bolo písané že pohyby sa cítiť môžu aj takto skoro a hlavne ked sa jedná o druhorodičku. Už sme asi 4 čo sme to u písali.
caute, kocky, idem sa s vami rozlucit, nasmu babenku prestalo bit srdiecko a vcera som bola na kyrete ☹ uz druhykrat sa mi to stalo, tak dufam, ze aj posledny, citim sa uplne mizerne ☹ vy sa opatrujte, drzkajte a hladkajte bruska a hlavne to dotiahnite do uspesneho porodu... drzte sa, vela stastia
@inka070707 tak to mi je strasne luto.drzim palce, nech to co najskor preboli a nabuduce nech to dopadne dobre a doboujete to do uspesneho "zaciatku"
@inka070707 je to hrozné ☹ Zistila to lekárka na USG koncom I.trimestra? Myslím na Vás.. 😔
@ewca dakujem, snad este niekedy pojdem na antolsku aj rodit, nielen na kyret
@uskulienka dakujem, je to des, hlavne, ked sa to opakuje 😒 ja som mala ist dnes na ultrazvuk na nt hodnoty a po knizku.. vcera som zacala spinit a moja gynekologicka mala prave sluzbu na antolskej, takze ma pozrela a zistila, ze je koniec, takze rovno som tam ostala aj na kyret
@inka070707 fakt si clovek mysli ze z najhorsieho je vonku a potom toto :(
@ewca no presne... aspon, ze tehu knizku som este nedostala, by som ju s tazkym srdcom vracala ☹ no nic, dokina mi povedala, ze dalsie tehotenstvo podporime duphastonom a utz kontroly kazdy druhy tyzden
@inka070707 to mi je luto, prajem skoré zotavenie.
ja som myslela ze sa sono robi dlho vaginalne,mne aj pri prvej robila dllhoooo vaginalne, a nemala som inak maternicu.
@inka070707 velmi je mi to luto,verim ze dalsie sa uz uspesne podari
@andy09 dakujem pekne
@kwetinnka vdaka, snad ano, musim niekde najst silu mysliet pozitivne
@inka070707 bouzial ti asi ani nic ine nezostava....drzim palce
@inka070707 a nepovedal ti pricinu toho preco sa to stalo? dnes som sa napriklad bavila s jednou mamickou, tak dvakrat prisla o babatko a potom ju poslali ta hematologiu, mala nieco s krvou, hematotrmbofilia ci ako sa to vola, tak nejak, musela si cele tehu bychat fraxiparinove injekcie a ma teraz dceru o kusok starsiu ako ja...
s takymi pripadmi ako hovori ewca som sa uz stretla,aj kamaratke sa stalo nieco podobne,u zomreteho chlapceka zistili ze by bol hemofilik....niekedy to proste priroda zariadi za nas
@inka070707 je mi to velmi luto 🙂 Drzim palce, aby si sa z toho co naskor dostala telesne i psychicky 🙂
inak dnes som bola na teste tehotenskej cukrovky - no parada to bola ale prezila som 🙂 Tolko cukru vypit naraz nebolo problem, len potom som mala pocit, ze mam z toho "zabetonovany" zaludok a k tomu sa pridala moja oblubena "kovova chut" v ustach. Ale zvladli sme to 🙂 Nastastie bola na glukotestoch so mnou este jedna starsia pani,, tak sme si 2 hodinky pokecali o vsetkom moznom i nemoznom 🙂 Ale bolo to velmi mile a hlavne rychlo presiel cas 🙂 No a vysledky budu zajtra alebo pozajtra, tak uvidime ci budem tehotka "cukraska" alebo nie 🙂)))
A aby som nemala nahodou nejaky cukrovy deficit - prave varim pupavovy med 🙂 Rozvoniava cely dom a taaaaaaa chut 😀

kocky, som dnes 11+5, podla ms 12+5, uz jednu dcerku mam, je mozne, aby som uz citila pohyby??? vcera aj dnes jedenkrat som to zacitila, bolo to take iste ako pri dcerke. vtedy to bolo v 16tt.. nezda sa mi, ze by to boli pohyby criev.. ja neviem, co si myslite?