icon

Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

hrustik1
29. apr 2013

@kwetinnka robim ho podla tohto receptu, ten mi padol ako prvy do oka 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/pupavovy-med-n... . Vcera sme boli s dcerkou na pupavu a dnes sa uz aj vari a straaaasne krasne vonia 🙂 Ja som si to trosku upravila, kvety som zaliala vriacou vodou a potom som to uz nevarila, len som to dala von chladit. Myslim, ze varenim by stratil farbu i vonu ( taka je moja skusenost so sirupmi). A nakoniec som pridala este stavu s pomarancu. Ze vraj je velmi dobry na priedusky a pri prechladnuti. A t mi potrebujeme, lebo to moje sidlo je stale nachladnute.
Dam este vediet ako stuhne, ale urcite bude velmi chutny. Uz teraz ho chodim kazdu chvilku ochutnavat z hrnca 🙂

cetera
29. apr 2013

pomozte svojim likeom
poprosim like na text pri mojom mene Andrea Tkacova https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4664874...

hrustik1
29. apr 2013

@andy09 No nie ze by mi to velmi chutilo ☹ , ale sestricka to toho vymackala citron a "pekne s laskou nam to zamiesala" (jej slova 🙂 ) . A hrncek som mala pekny zeleny - upokojujuca farba 🙂 Neboj zvladnes to, mozno ti to teraz i zachut 🙂

ewca
29. apr 2013

@hrustik1 to sa chodi uz tak skoro, ja som bolaprvykrat okolo 20tt

hrustik1
29. apr 2013

@ewca nie, nie chodi sa az po 20tt. Ale ja som mala i pri dcerke tehot. cukrovku, tak teraz ma poslali uz preventivne skor. Takze uz to mam za sebou ako prva z Vas 🙂 Sestricka ma ale potesila, ze ta tehot. cukrovka nemusi byt i pri druhom tehotenstve, tak uvidime zajtra podla vysledkov. Ja som mala pri Karolinke len hranicne hodnoty, ale musela som byt sledovana.

ewca
29. apr 2013

@hrustik1 ahaaa, dakujem za vysvetlenie, som tajne dufaa, ze ked bolo prve tehu bezproblemov, ze tuto fajovku nebudem musiet absolvovat... dak drzim palce nech to dobre dopadne

kwetinnka
29. apr 2013

@hrustik1 recept kuknem...a som zvedava ako dopadnu vysledky,lebo som na tom bola ovnako ako ty pri prvej..

kwetinnka
29. apr 2013

a dala si pomarance? nie citrony?

hrustik1
29. apr 2013

@kwetinnka kvety som zaviala s pokrajanymi citronmi. Len ked som to scedila a zacala varit, tak som sa tam vymackala este jeden pomaranc a velmi peknu vonu to po nom chytilo 🙂

andy09
29. apr 2013

@hrustik1 tak že by mi zachutilo to sa až tak nebojím🙂 Aspon to máš už za sebou, my až o pár týždnov.

vavrenka
29. apr 2013

@andy09
@kwetinnka
kocky, tak jednoznacne su to pohyby! dnes - na pravej strane. dojcila som malu, zaspala mi v naruci, opreta o brusko , resp. podbrusko a o nejaky cas sa maly churstik zacal branit, normalne som to citila 😵 , to by som neverila, ze tak skoro, ale je to tak. buduci pondelok idem na poradnu, poviem to dokimu a uvidim, co na to povie..
inak, velmi neprijemna vec- posunula sa mi platnicka v dolnej casti krizov, takze mi idu usit ortopedicky brusno-bedrovy pas, lebo zaidne leiky nemozem uzivat a ptorebujem sa hybat

dulkagabulka
29. apr 2013

@vavrenka už som to tu pisala,
ano možu to byt pohyby..niektore ženy citia velmi velmi skoro 😉

kajca84
30. apr 2013

@poussin ja som z Komárna,takze tam som bola.

grace
30. apr 2013

Ahojte, no nechcem to zakriknut ale tusim mi tie nevolnosti zacinaju trochu ustupovat...duuuuufam 🙂 Buduci utorok idem na ultrazvuk tak sa neviem dockat a mam ist zaroven aj na EKG

eevicka83
30. apr 2013

@inka070707 a v kolkom si bola tyzdni? a kedy sa plodik prestal vyvijat? mne sa to tiez takto stalo pred 8 rokmi ale ja som to uz tusila skor lebo mi prestali tehotenske priznaky. prisla som na sono v 12tt a dr. povedal ze niekedy v 8tt sa prestalo vyvijat... ty si to ako mala? podla velkosti ti nepovedali kedy sa tehu skoncilo?

katyka11
30. apr 2013

Ahojte mozem sa pridat dievcata do skupiny?

ewca
30. apr 2013

ahojte, tak poradna v pohode, vsetko o NT 1,3 a moj materinsky instinkt zlyhal na celej ciare, miesto malejHanky budeme mat chlapiska, muz cely stastny, ja to musim este trosku predychat...ale mrvi sa ako divy

katyka11
30. apr 2013

@ewca ahoj.. a mozem sa spytat v ktorom si tyzdni?

ewca
30. apr 2013

@katyka11 11+3 podla menzesu, 12+6 podla utz.... ale bolo to jednoznacne

ewca
30. apr 2013

@dulkagabulka tak ja sa asi k tym pohybom tiez pridavam aj ked som vazne neverila, ze to moze byt tak skoro...

katyka11
30. apr 2013

@ewca Ja mam ist 16.teho na nejaky speci ultrazvuk, tak predpokladam ze sa to uz tiez urcite dozvieme... :D velmi sa tesime... vsetci aj ja chceme dievcatko... ale mam taky tusak ze to bude chlapec jak hora... tiez mi zevraj podla utz vychadza o tyzdnen viac, ale tak nechajme sa prekvapit...nie?

ewca
30. apr 2013

@katyka11 no muz sa tesi, len ja to budem dlho predychavat, ale hlavne aby bolo vsetko ok

katyka11
30. apr 2013

tak tak hlavne nech ste zdravy.....

grace
30. apr 2013

baby to uz fakt niektore viete pohlavie? To je sranda...nevedela som, ze to tak skoro vedia zistit. Pri synovi mi to povedali az v 20tt. No som zvedava ci mi nieco povedia buduci utorok

pivonia14
30. apr 2013

@ewca ako je možné,že už viete pohlavie? Ja som vedela tak, že najskor v 16. tyzdni sa to da zistiť.

ewca
30. apr 2013

@grace no dr. mi povedala, ze este je skoro, ale ze ak bue babo dobre otocene, ze sa pokusi pozriet... u dievcat je to komplikovanejsie, lebo to nie je vzdy jasne, ci je to vidno a nic tam nie je, alebo ci to este nie je vidno...ale toto bolo fakt jednoznacne, to sm videla skor ako mi to ona povedala

ewca
30. apr 2013

@pivonia14 pri dcere mi to povedali v 13tt, s tym este to nie je na 100% ale teraz ano

katyka11
30. apr 2013

da sa to aj skorej...ale az po 16.tom tyzdni Vam to lekar moze povedat zo zakona... a chlapcom je pisulak vraj vidiet aj skorej ked je pekne otoceny...a lekar ked vam zvacsi utz..na obrazovke...tak by ste asi museli byt slepe, keby ste to nevideli aj skor :D

pivonia14
30. apr 2013

@grace mne trochu začali ustupovať v tom, že mi je zle večer, čo pred tým mi bolo celý deň. Dúfam, že čoskoro to prejde, lebo je to riadne nepríjemné.

pivonia14
30. apr 2013

@ewca dobre vedieť🙂 dúfam, že o 2 týždne ked pojdem na poradnu, tak by mohol moj lekár vidieť čo to bude.