Pôrod v novembri 2013
Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
pomozte svojim likeom
poprosim like na text pri mojom mene Andrea Tkacova https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4664874...
@ewca nie, nie chodi sa az po 20tt. Ale ja som mala i pri dcerke tehot. cukrovku, tak teraz ma poslali uz preventivne skor. Takze uz to mam za sebou ako prva z Vas 🙂 Sestricka ma ale potesila, ze ta tehot. cukrovka nemusi byt i pri druhom tehotenstve, tak uvidime zajtra podla vysledkov. Ja som mala pri Karolinke len hranicne hodnoty, ale musela som byt sledovana.
a dala si pomarance? nie citrony?
@andy09
@kwetinnka
kocky, tak jednoznacne su to pohyby! dnes - na pravej strane. dojcila som malu, zaspala mi v naruci, opreta o brusko , resp. podbrusko a o nejaky cas sa maly churstik zacal branit, normalne som to citila 😵 , to by som neverila, ze tak skoro, ale je to tak. buduci pondelok idem na poradnu, poviem to dokimu a uvidim, co na to povie..
inak, velmi neprijemna vec- posunula sa mi platnicka v dolnej casti krizov, takze mi idu usit ortopedicky brusno-bedrovy pas, lebo zaidne leiky nemozem uzivat a ptorebujem sa hybat
@vavrenka už som to tu pisala,
ano možu to byt pohyby..niektore ženy citia velmi velmi skoro 😉
Ahojte, no nechcem to zakriknut ale tusim mi tie nevolnosti zacinaju trochu ustupovat...duuuuufam 🙂 Buduci utorok idem na ultrazvuk tak sa neviem dockat a mam ist zaroven aj na EKG
@inka070707 a v kolkom si bola tyzdni? a kedy sa plodik prestal vyvijat? mne sa to tiez takto stalo pred 8 rokmi ale ja som to uz tusila skor lebo mi prestali tehotenske priznaky. prisla som na sono v 12tt a dr. povedal ze niekedy v 8tt sa prestalo vyvijat... ty si to ako mala? podla velkosti ti nepovedali kedy sa tehu skoncilo?
Ahojte mozem sa pridat dievcata do skupiny?
ahojte, tak poradna v pohode, vsetko o NT 1,3 a moj materinsky instinkt zlyhal na celej ciare, miesto malejHanky budeme mat chlapiska, muz cely stastny, ja to musim este trosku predychat...ale mrvi sa ako divy
@dulkagabulka tak ja sa asi k tym pohybom tiez pridavam aj ked som vazne neverila, ze to moze byt tak skoro...
@ewca Ja mam ist 16.teho na nejaky speci ultrazvuk, tak predpokladam ze sa to uz tiez urcite dozvieme... :D velmi sa tesime... vsetci aj ja chceme dievcatko... ale mam taky tusak ze to bude chlapec jak hora... tiez mi zevraj podla utz vychadza o tyzdnen viac, ale tak nechajme sa prekvapit...nie?
tak tak hlavne nech ste zdravy.....
baby to uz fakt niektore viete pohlavie? To je sranda...nevedela som, ze to tak skoro vedia zistit. Pri synovi mi to povedali az v 20tt. No som zvedava ci mi nieco povedia buduci utorok
@grace no dr. mi povedala, ze este je skoro, ale ze ak bue babo dobre otocene, ze sa pokusi pozriet... u dievcat je to komplikovanejsie, lebo to nie je vzdy jasne, ci je to vidno a nic tam nie je, alebo ci to este nie je vidno...ale toto bolo fakt jednoznacne, to sm videla skor ako mi to ona povedala
da sa to aj skorej...ale az po 16.tom tyzdni Vam to lekar moze povedat zo zakona... a chlapcom je pisulak vraj vidiet aj skorej ked je pekne otoceny...a lekar ked vam zvacsi utz..na obrazovke...tak by ste asi museli byt slepe, keby ste to nevideli aj skor :D

@kwetinnka robim ho podla tohto receptu, ten mi padol ako prvy do oka 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/pupavovy-med-n... . Vcera sme boli s dcerkou na pupavu a dnes sa uz aj vari a straaaasne krasne vonia 🙂 Ja som si to trosku upravila, kvety som zaliala vriacou vodou a potom som to uz nevarila, len som to dala von chladit. Myslim, ze varenim by stratil farbu i vonu ( taka je moja skusenost so sirupmi). A nakoniec som pridala este stavu s pomarancu. Ze vraj je velmi dobry na priedusky a pri prechladnuti. A t mi potrebujeme, lebo to moje sidlo je stale nachladnute.
Dam este vediet ako stuhne, ale urcite bude velmi chutny. Uz teraz ho chodim kazdu chvilku ochutnavat z hrnca 🙂